E6'da iki adet 640x480 çekim modu var. 11 dak. çeken en kaliteli olan. Diğer makinelerde ort. 1 saat dediklerine bakma. Çünkü E6'nın yüksek kalitesindeki çekim değil. E6'nın standart 640x480 çekim modunda en az diğer makinlerdeki kalite oranında ve o kadar süreyle çekim yapabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: mekale
quote:
Orjinalden alıntı: murad2002
quote:
Orjinalden alıntı: mekale
quote:
Orjinalden alıntı: metinalhan
video formatı quicktime yani mov hafıza kartı olarak sd-mmc kullanılabiliyor
hadi yaaa...mpeg 4 yazmışlardı teknosa da o daha çok kayıt imkanı veren bir format ... 11 dakika kayıt yapıyor bu alet az değilmi ya
MERHABA ÖNCELİKLE MAKİNEN HAYIRLI OLSUN... metinalhan arkadaşın dediği gibi bu mov uzantılı çekiyor .. Böyle olunca da 11 dakika oluyor , ama en kaliteli çekim bu, piyasanın en iyi çekimi yani.. eğer istersen derinliğini mp4 le aynı ayarlarsan o zaman da 1 saat veya kalitesine göre yarım saat çekersin .. seçenekleri var , hangisini istersen öyle çek yani. bu makinede diğerlerinde olmayan çok kalite çekim var onunla çekersen 11 dakika ... dikkat etsin herkes.. YANİ MP4 İLE MOV UZANTISI ARASINDAKİ FARK DERİNLİK (NETLİK).....DERİNLİĞİ MP4 E İNDİRİRSEN (tabii uzantısı yine mov kalır (YANILMA) , mp4 olmaz) SÜRE ARTAR .......................................... selamlar
arkadaşlar şu bizim makinelerde ki lekelerin adı ölü piksel değil...lütfen karıştırmayın.. flaş ışığının karşı objeden yansıyarak objektife çarpması yüzünden oluşuyor.. haaa ölü piksel problemi yaşayan bir arkadaşımız var ..o hariç ...ölü piksel olayını iyi kavrayalım....saygılarımla..
ve arkadaşlar şöyle birşeyde war, flash ve objektifin birbirine çok yakın olduğu cihazların çoğunda bu bahsettiğimiz beyaz flaş lekeleri ve kırmızı göz problemi mevcuttur.. henüz bunu önleyebilecek bir teknoloji üretilmedi, üretildiysede benim haberim yok
edit: imla hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phabio -- 23 Ocak 2007; 19:47:10 >
arkadaşlar bu kırmızı göz olayını nasıl halledeceğiz,ya da kırmızı gözsüz çekmenin tüyoları nedir...kızımın maviş gözleri kırmızıya dönünce evdekiler söylenmeye başladı....yardım edin ya...zaten herkes sanyo aldım deyince o ne ya filan demeye başladı..helpppppppppppp plsssss
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekale -- 23 Ocak 2007; 21:30:18 >
ben böle hani araba geçer de arkasında kırmızı bir iz bırakır ya.. öyle bir resim yakalamak istiyorum nasıl yapabilirim ?
Bunun gibimi yani
saniye uzun tutarsan mesela havaifişek yada geceçekimi modunda istediğin tarz resim ortaya çıkacaktır ayrıca tripod çok önemli , elle görüdüğün gibi anca resimdeki gibi oluyor
öncelikle hepinize slm lar arkadaşlar...bende sanyo xacti e6 kullanıcısıyım.yaklaşık bir aydır kullanıyorum.bazı eksilerine rağmen makinadan genelde memnunum.makinayı almadan önce forumu sürekli takip ettim ve en sonunda sanyo e6 da karar kıldım.bir kaç gün içinde çektiğim resimleri paylaşmayı düşünüyorum.Ayrıca sakıncası yoksa grubunuza da katılmak istiyorum.Herkese teşekkürler...
öncelikle hepinize slm lar arkadaşlar...bende sanyo xacti e6 kullanıcısıyım.yaklaşık bir aydır kullanıyorum.bazı eksilerine rağmen makinadan genelde memnunum.makinayı almadan önce forumu sürekli takip ettim ve en sonunda sanyo e6 da karar kıldım.bir kaç gün içinde çektiğim resimleri paylaşmayı düşünüyorum.Ayrıca sakıncası yoksa grubunuza da katılmak istiyorum.Herkese teşekkürler...