selam arkadaşlar bende biliyorsunuz ki eski kullanıcılardanım fakat, şu aralar kpss hazırlıklarından dolayı pek foto çekemiyorum. işten güçten de vakit yok. ama forumu takipteyim. bayada azalmış zaten girenlerin sayısı. neyse herkese iyigünler
abicim beni aranıza almıcamsnız bende xacti e6 kullanıyorum hatta 56. sayfada foto bile ekledim...
mhmmdtnng takma kafana... bak ben bu kadar zamandır e60 kullanıyorum.. hiç dert etmedim..boşver.üye olan yazılanlar daha kıdemli mi oluyor yani.??
bence... önemli olan aldıgı makinayı kullanmak, bunu paylaşmak.ve her türlü yardımlaşmayla makinanın sevilmesini saglamaya çalışmak,makinayı kullanmayı tam bilmeyen arkadaşlara yardımcı olmak.v.s.
bu fotokritik denen salak siteye üye olan var mı; bilmem kaçıncı defa üye olayım dedim; ilk defa fotoğeraf yükledim; yüklediğiniz fotoğraflar oylanıyomuş üyeler tarafından; ve 10 puan alınca bir fotoğrafınız üyeliğiniz aktif oluyomuş; öylesine 3 fotoğraf yükledim; maşallah ordaki herkes birer sanat dehası; yetenek avcısı; her haltı biliyolar; her fotoğrafı müthiş bi titizlikle inceliyolar; ilgisiz salak "nü" çalışmalara "harika poz üstadım" diye yorum yapılıp bol keseden puanlar verilirken benim "öylesine" koyduğum (en fazla beğenmiyosan pas geçeceğin) fotoğrafların puanların gittikçe eksilere doğru gittiğini gördüm; sinirim bozuldu durduk yere; adamlar dünyanın en geniş fotoğraf arşivini oluşturmak; herkesin çektiği fotoğraflara ulaşıp başka sitelerde olmayan içerik barındırmak için atmadık takla bırakmıyolar; bizimkiler hala kendi burjuvazilerini yaratmanın; "bak; bu siteye üye olmak şu şu şartlaa sahip olmak demek" saplantılarının peşinde koşuyolar... (flickr.com da kimseden oy alma zorunluluğu yok; flickr fotokritikten daha mı kalitesiz bir yer??) nerden çıktı demeyin; "sadece üye olmak için" üye olduğum forumda aldığım puanları görünce "fotoğraf çekmeyi bilmediğimi" ; ama birilerinin "fotoğraf yorumlamayı bilmediğini" de hatırladım...