black jack bildiğim kadarıyla pek bi fark yok menüleri aynı..fiyat konusunda da ben e60 ı 199 ytl e aldım..sonra 1 hafta sonra e6 149 ytl idi. ama hangisini bulursan onu al pişman olmazsın
black jack bildiğim kadarıyla pek bi fark yok menüleri aynı..fiyat konusunda da ben e60 ı 199 ytl e aldım..sonra 1 hafta sonra e6 149 ytl idi. ama hangisini bulursan onu al pişman olmazsın
saol
peki nerelerde bulunur. dogubankta yada teknosada mı ?
istanbulda oldugum icin dogubanktan alabilirim yada varsa teknosalarda.
Dijital fotoğraf makinam çok kaliteli .mov formatında dijital filmler çekiyor. Allok video joiner splitter gibi pek çok program kullandım en çıktılarını en yüksek kaliteye ayarlasam da orjinal mov kalitesini bozmadan bir görüntü elde edemedi.
Sadece kesip birleştirerek mov çıktısı veren veya görüntü kalitesini hiç kaybettirmeden ama dosya boyutunu daha da büyültmeden sonuç veren programların en iyisi olarak hangisini tavsiye edersiniz?
Anlattığınızdan öncelikle çok çok emin olmak istiyorum
1) Bahsettiğin program bendeki mov formatını kesip biçip gene bana hiçbir ayar değiştirilmemiş olarak orjinal mov formatında kesilmişler dışındaki aynı mov dosyasını verecek mi? Yani herhangi bir dosya formatında veya çekim ayarlarında değişiklik oluşturmaksızın ve de conversion/dönüştürme yapmayacak.
Önemli not: şimdiye kadarki denediğim pek çok programlar kesip biçtikten sonra bana mov dosyası vermedi. Başka bir formatlara dönüştürme seçeneğinde mov yoktu. Bana aynı filmin kesilmiş ve biçilmiş halini aynen mov olarak vermesini istiyorum.
Yani ben mov dosyasını koyacağım. Kesip birleştirdikten sonra hiçbir ayara gerek kalmaksızın aynı orjinal bitrate ve kalitesinde conversion/ başka bir formata değiştirmeksizin mov dosyası olarak (kodeklerle de uğraşmaksızın) dosya oluşturacak mı?
Yani elde ettiğim mov dosyasının 3 dakikasını kesip atmışsam bana sadece 3 dakikası kısalmış başka hiçbir özelliğiyle oynanmamış mov dosyası istiyorum. Bunu o program yapıyor mu?
2) Eğer yapmıyorsa bana yardımcı olacak başka programlar hakkında tavsiyelerinize ihtiyacım var.
quote:
Orjinalden alıntı: müdür
Ben total video konvertör kullanıyordum... makinam çalınmadan önce tabi....
Anlattığınızdan öncelikle çok çok emin olmak istiyorum
1) Bahsettiğin program bendeki mov formatını kesip biçip gene bana hiçbir ayar değiştirilmemiş olarak orjinal mov formatında kesilmişler dışındaki aynı mov dosyasını verecek mi? Yani herhangi bir dosya formatında veya çekim ayarlarında değişiklik oluşturmaksızın ve de conversion/dönüştürme yapmayacak.
Önemli not: şimdiye kadarki denediğim pek çok programlar kesip biçtikten sonra bana mov dosyası vermedi. Başka bir formatlara dönüştürme seçeneğinde mov yoktu. Bana aynı filmin kesilmiş ve biçilmiş halini aynen mov olarak vermesini istiyorum.
Yani ben mov dosyasını koyacağım. Kesip birleştirdikten sonra hiçbir ayara gerek kalmaksızın aynı orjinal bitrate ve kalitesinde conversion/ başka bir formata değiştirmeksizin mov dosyası olarak (kodeklerle de uğraşmaksızın) dosya oluşturacak mı?
Yani elde ettiğim mov dosyasının 3 dakikasını kesip atmışsam bana sadece 3 dakikası kısalmış başka hiçbir özelliğiyle oynanmamış mov dosyası istiyorum. Bunu o program yapıyor mu?
2) Eğer yapmıyorsa bana yardımcı olacak başka programlar hakkında tavsiyelerinize ihtiyacım var.
quote:
Orjinalden alıntı: müdür
Ben total video konvertör kullanıyordum... makinam çalınmadan önce tabi....
İhtiyacınız olan program convertor programları değil.Cutter programları.Yani kesme programları.Bunları google'da "mov cutter","movie cutter" v.b. şeklinde aratarak bulabilirsiniz.Sonra bulduğunuz programların içinden en çok indirilenlerden, en çok olumlu yorum alanlarıdan birini seçin.Örneğin "Kate's Video Cutter"(örnek olsun diye veriyorum ama bunu da deneyebilirsiniz.).Tekrar google'da arama yapacaksınız ancak bu tür spesifik programların kaliteli olanları ekseriyetle ücretlidir.Ancak demo yani özellik veya süre kısıtlamalı sürümleri veya kalitesiz programları bulabilirsiniz.Bunun için de yapacağınız şey şu.Eğer google'da arama yaparken Kate's Video Cutter**** diye arama yaparsanız bu tür programların full sürümlerinin**** linkleri olduğu sayfa dökümleri karşınıza çıkar.(Bir sürü sahte,tuzak linkle beraber.İçlerinden doğru dosya indirme linkini kendiniz bulacaksınız artık.Çoğu kez google sayfasında verilerde**** adreslerini görebilir oradan indirebilirsiniz...)Bu şekilde aradığınız, beğendiğiniz bir programı bulabilirsiniz.Saygılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegan -- 21 Mayıs 2008; 11:16:56 >
arkadaslar en iyi vıdeo kayıt için hangi ayarı kullanıyorsunuz? benim makinada ses ve goruntu yaklasık 2 sn arayla bırbırını takıp edıyor.. şimşek ve gokgurultusu gıbı..bır ayarımı yapamıyorum acaba ? cevaplarsanız sevınırm... selam...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskhupool -- 27 Mayıs 2008; 23:09:05 >