müdür; dostum; makinenin çalınmasına cidden çok üzüldüm; başka bişey çalınsa-kaybolsa "değeri kadar" üzünülür ama bu makinenin "maddi değerinden fazla" değeri var gerçekten; umarım ya makineni bulusun ya da yeni bir tane alırsın en kısa zamanda; bu forumdaki herkesin resimlerini/yorumlarını görmek çok güzel...
barkodd..sagol mutlaka er yada geç sanyo alacağım..o kadar alışmıştım ki... yoklugunu çok hissediyorum.. qwsaq123..makro topiğinde kutlamıştım fotolarını..burada da aynen.. hiç olmazsa topigimiz sayenizde şenleniyor..
İsmail abi geçmiş olsun... Birkaç gündür yoğun iş nedeniyle forumdan uzaktım yeni okudum çok üzüldüm. İnşallah yakalanır ve cezasını çeker. Umarım tekrar Sanyo alabilirsin. Tamda alışmıştın negüzel gidiyordu. Ama bu seni yıldırmasın. 105mm Sigma ile çok güzel kareler geleceğinden eminim. Görüşelim, selamlar..
Geçen buluşmamızdan sonra Sanyo E-60 EX model makineniz ile çekilen 2 kare ekliyorum..
Bu makinenin fotolarına bayıldım doğrusu.Ben de almak istiyorum.Şu anda kaç YTL'ye satılıyor bilgi verir misiniz.Ayrıca webden almasam Kırıkkale gibi bir yerde nerde bulabilirim.Sanyo ürünlerini satan herhangi bir marka,firma var mı?Lütfen yardım edin.Yoksa Samsung L730 almak zorunda kalacağım....
Bir sitede 300 YTL'ye gördüm.Yukarda 200 YTL hatta daha ucuza bulunabileceğini yazmışlar.Ama bulamadım.Ayrıca internetten alışveriş ne kadar güvenilir ki?
kardeş orda bulamazsın hatta net haricinde bi yerden alamazsın gibi geliyor..bi ara teknosada stoklarda vardı ama oda sanırım bitti..yani çok zor bulabilmen ama sen bi bak maromarket teknosa yaaa bi de sor çalışanlarına belki stokta vardır