selam arkdaşlar havalar ısınıyor yeni fotolar gelir artık yavaş yavaş bende çektikçe atacağım inşallah. bu arada bu fotografları büyük olarak nasıl aktarıyorsunuz buraya. imageshack ten atıyorum ben ama küçük ön izlemeli geliyor. sizinkiler nasıl böyle biri yardım ederse sevinirim.tşkler
Sağolasın müdür bey, bende iyiyim. mesai durumları yoğun olduğu için birde sanyo'dan ziyade stilo'ma önem verdiğim için biraz aksaklıklar oluştu tabi ama en yakın zamanda aranızdayım yine...
Benim makina da E60 arada fark yok..menüler aynı.. Aslında ikiside aynı menü var.. makro çekmek için makinayı açtıgında.. menü tuşuna bas..set tuşunu aşagı yöne çek.yani settinge.getir.. 2 sayfalık bir iç menü çıkacaktır. 1.sayfadan yukardan 3 satır aşagıda çiçek figürünü seçersen makro olur..aynı yerde yan yana insan figürü yanında dag işareti- sadece dag işareti MF ve C-AF işareti de var.. 2 sayfadan ise ilk satırdan S.AF seç. alt satırdan spot u seç.. alt satırdan İSO yu 50 yada 100 seç..yüksek isolarda nois yapar.. denemelerini göreyim..