Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Sanyo E6 Grubu kuruyorum. E6 kullananlar'a duyurulur...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: Sanyo E6 Grubu kuruyorum. E6 kullananlar'a duyurulur... Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
soberman

5 Ocak 2007; 23:12:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Noktalı resimler:

ekranın hemen hemen ortasında noktalar görünüyor.

yme61

5 Ocak 2007; 23:41:43 

2. foto da bariz belli oluyo OLU PİKSEL...

soberman

6 Ocak 2007; 11:33:06 

Arkadaslar,

Astel'in Ankara'da anlaşmış olduğu yıldırım elektronik maalesef anlaşmayı iptal etmiş. Bu arada müşteri servis danışma hattı cevap vermiyor.

Bilginiz olsun.

pekonur

6 Ocak 2007; 13:09:58 

bu beyaz noktaları fazla dert etmiyorum.... fotograf cekmeye devam

AnimoSity

6 Ocak 2007; 13:28:15 

quote:

Orjinalden alıntı: pekonur

merhaba arkadaslar yukarıda bahsi gecen beyaz noktalar asağıdaki resimdeki gibi mi
gece cekimleri ve bazı modlarda resimlerimde bu seffaf beyaz lekeler cıkıyor acaba sizin resimlerinizde boyle beyaz lekeler var mı?

bu sorun bende de war qqqqqqqq

[img]http://img179.imageshack.us/my.php?image=zzzpz3.jpg[/img]
phabio

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Ocak 2007; 14:00:28 

arkadaşlr bahsettiğiniz noktaları yoketmek için, kulak çöpüne 1 damla kolonya dökün fazla bastırmadan lensi silin

3.2 Ghz | 1024 DDR-RAM | nVidia XFX 7600GT 256Mb AGP DDR3 | 300 GB | Samsung 19" | iPod Nano Black (2gb) | Sanyo Xacti VPC-E6 & E60 6.0 MP
soberman

6 Ocak 2007; 15:33:13 

Yanlış anlaşıldı galiba.

elimde özel toz ve iz bırakmayan aynı zamanda deterjan kullanılmasına gerek bırakmayan özel isveç bezinden var. ayni suphe ile temizligini yapmistim zaten.

bunun objektifin üzerine yapışan nesneler ile bir alakası yok. aksi takdirde hareketli olması gerekirdi.

bu resimler de makine alınınca cekilmişti. Lütfen bana tozdan isten pisten demeyin.

makine sirin ve kullanımı inanılmaz zevkli. renkleri de gayet dogal. bu benim icin mide bulandıran sinek hükmünde. ideefixe'ye önce telefon ettim, arkasından da elektronik posta gönderdim. gelişmeleri beklemekteyim.

NewFather

6 Ocak 2007; 22:11:36 

soberman

neyazıkki ölü piksel dostum. buradanda anlıyorumki hakikaten bu makinelerin çoğunluğunda var
bu problem. bu haliyle kullanırım diyosan bişey diyemem ama inan ben kullanamam çünkü çok takıntılı
birisiyim uyku uyuyamam inanki. 2-3 ay önce evkur dan sony video kamera almıştım ondada ölü piksel çıktı. o gece uyuyamadım ertesi akşam gittim değiştemede problem çıkardılar biraz bağırıp çağırdım taa müdürüne kadar yanıma çağırdım kuzu kuzu değiştirdiler. kulağına küpe olsun internetten bi daha bişey alma ki bozuk çıktığında karşında bi muhattap olsun inşallah değiştirirsin

soberman

6 Ocak 2007; 22:20:29 

Ayni zamanda flaş lekeleri:

pekonur

7 Ocak 2007; 21:12:14 

soberman kardesim ben de ideefixe'den almıstım bakalım olaya yaklasımları nasıl olacak merak ediyorum
ben beyaz nokta olayı yakalayamadım ben de sadece bazı gece cekimlerinde beyaz lekeler sorunu var
bu sorunlar her makinada yasanabilecek sorunlar ancak bircok kullanıcı da aynı sorun yasanması biraz dusundurucu
bu arada makinanın artıları ve avantajları cok daha fazla kafaya takılacak birsey yok

AnimoSity

7 Ocak 2007; 21:14:37 

soberman ölü piksel olayına cidden çok üzüldüm =(

[img]http://img179.imageshack.us/my.php?image=zzzpz3.jpg[/img]
m57

8 Ocak 2007; 1:38:08 

arkadaşlar bende hepsiburadadan siperiş ettim bugün elime geçecek ve şimndiden bir korku başladı inşallah aynı sorunlar çıkmaz çünkü alırken ben sizlerin yorumuna güvenerek bu makinayı seçtim şimdi geç gelen şikayetler beni bayağı bir endişeye sürükledi hadi hayırlısı

Kaza, geliyorum demez
soberman

8 Ocak 2007; 9:44:41 

Arkadaslar,

Ölü piksel hadisesi 640*480 modda gece çekimlerinde mutlak mevcut. Ben özellikle bunun için makineyi aldığımdan sıkıntılı durumdayım.

Flaş lekesi şansa kalmış diyebilirim.

Bir başka konuda Ankara'da yetkili servisin anlaşmayı feshetmiş olması ve tüketici şikayetleri merkezine erişememem.

IDEEFIXE'nin kendi call centeri olmadığı için de her şehirlerarası aramada fatura biraz daha şişiyor maalesef.

Hayırlısı diyorum.

soberman

8 Ocak 2007; 11:25:19 

quote:

NewFather Tarih 6 Ocak 2007; 22:11:36
soberman

neyazıkki ölü piksel dostum. buradanda anlıyorumki hakikaten bu makinelerin çoğunluğunda var
bu problem. bu haliyle kullanırım diyosan bişey diyemem ama inan ben kullanamam çünkü çok takıntılı
birisiyim uyku uyuyamam inanki. 2-3 ay önce evkur dan sony video kamera almıştım ondada ölü piksel çıktı. o gece uyuyamadım ertesi akşam gittim değiştemede problem çıkardılar biraz bağırıp çağırdım taa müdürüne kadar yanıma çağırdım kuzu kuzu değiştirdiler. kulağına küpe olsun internetten bi daha bişey alma ki bozuk çıktığında karşında bi muhattap olsun inşallah değiştirirsin

quote:

pekonur Tarih 7 Ocak 2007; 21:12:14
soberman kardesim ben de ideefixe'den almıstım bakalım olaya yaklasımları nasıl olacak merak ediyorum
ben beyaz nokta olayı yakalayamadım ben de sadece bazı gece cekimlerinde beyaz lekeler sorunu var
bu sorunlar her makinada yasanabilecek sorunlar ancak bircok kullanıcı da aynı sorun yasanması biraz dusundurucu
bu arada makinanın artıları ve avantajları cok daha fazla kafaya takılacak birsey yok

quote:

meritsu13 Tarih 7 Ocak 2007; 21:14:37
soberman ölü piksel olayına cidden çok üzüldüm =(

İl