sana diger açılan konuda cevap vermiştim.belki okuyamadın.. "internette gözükmüyor..orada sadece 70 modeli var.. ama en yakın teknosada bak var..ben izmit teknosada arkadaşa geçen hafta aldım.. " e60 ile e6 arasında fazla fark yok..videoda titreşim özelliği var e60 ı farkı olarak..üzerinde hafıza kartı 16-32 sanırım..çok büyük farklar yok..
quote:
Orjinalden alıntı: snnoslm
arkadaşlar bu muhteşem makrolara imza atan süper resim çeken makina nedir nerde satılırr nasıl alırız
Sanyo Xacti VPC-E6 EX bunu google a yazıorum orada bile bulamıorum ne iş model yanlışmı yazılıo e6 ile e60 arasında ne fark war
Hakan.. -müthiş makro kabiliyeti var..bu özelliğinde yanına kimse yaklaşamaz.. -video çekimi çok güzel..fazla yer kaplıyor eksisi.. -manuel modu yok eksisi -iso 200 den sonra green oluşuyor.. -gece çekimlerinde ışıgın yetersiz oldugu yerlerde başarılı değil bence.. -titretmeye hassas..
quote:
Orjinalden alıntı: PlutosDaddy
Beyler yakın zamanda kız arkadaşıma alcam bu aletten kısmetse, diş hekimi kendisi makrolar biçilmiş kaftan diye düşündüm
Şimdi biri bana OBJEKTİF olarak eksilerini yazabilir mi bu aletin? Iso performansı, megapiksele göre doku detayı, vs vs..
Çok büyük sevap olcak
Biraz daha fiyat artarsa 300 lerde..... canon u hiçbirşeye değişmem...modeli eskidi üzerine birkaç tip çıktı...ama a530-540-560 genel amaçlı kesinlikle memnun kalınacak makinalardır... samsungları bilmiyorum...
Orjinalden alıntı: snnoslm Sanyo Xacti VPC-E6 EX bunu google a yazıorum orada bile bulamıorum ne iş model yanlışmı yazılıo e6 ile e60 arasında ne fark var
arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucunda sanyo e60 ve panasonic fx10 arasında kaldım.Sanyonun makrosu tartşılmaz ancak diğer çekimlerinde şüphelerim var (gece çekimleri özellikle) sizce sanyo kullanıcısı olarak tarafsız gözle bakarsanız hangisini almalıyım.Acele cevap atarsanız sevinirim çok kararsızım yardım edin..