@adigehalil eleştirlerinde çok haklısın..makinayla bütünleşmeyi bırak daha elime 4-5 defa alabildim..yeni tanımaya başladım makinayı.. mutlaka makro modunu sizin gibi çok mesafe katetmiş arkadaşların çekimlerinden ve deneye deneye geliştireceğim.sagol..
Not: Kullandığım Pentax SMC-M 100mm f/2.8 Prime lens satılıktır. Almak isteyen arkadaşlar PM yoluyla irtibat kurabilirler. Koleksiyon ürünüdür, sıfırdan farkı yok denecek kadar temizdir Kusursuzdur. Japon pegasus UV filtre dahildir
Yok yok..bizim topik nedense ölü.... nerede ilk sayfamızda sanyo sahibi olup da isimlerini yazdıranlar..son 10-15 gündür dogru dürüst ugrayan yok... diger bütün topikler hareketli...... ne diyelim.........saglık olsun...
Not: Kullandığım Pentax SMC-M 100mm f/2.8 Prime lens satılıktır. Almak isteyen arkadaşlar PM yoluyla irtibat kurabilirler. Koleksiyon ürünüdür, sıfırdan farkı yok denecek kadar temizdir Kusursuzdur. Japon pegasus UV filtre dahildir
"müdür" arkadaşımızı (eski makinesini hatırlamıyorum ama) makro bölümünden hatırlıyorum; yanlış anlamazsa o zaman sanırım makro konusunda pek de başarılı olmayan bir makinesi vardı; ve çekimleri pek de başarılı sayılmazdı; ama sanyoya geçtikten sonra (haddim olmayarak söylüyorum; tekrar belirteyim; sakın yanlış anlaşılmazın) makrolarında belirgin bir gelişme oldu; sanırım biraz emek; ayrılacak biraz zaman; ve doğru zamanlama-doğru kadrajla bize gerçekten başarılı sonuçlar verecek "doğru malzeme"ye sahibiz sanyo sahibi olarak; ancak resimlerden ziyade "bu öğle arası çektiğim" kısmı etkiledi beni; burası neresi böyle bu mevsimde çiçeklerin açtığı; kıskandım şimdi :)
Yalova taraflarında... yaklaşık 55 dekar(dönüm yani) bir alan......ne ararsan var.. ayrıca alıngan biri değilim...yaptıgım iş-meslek bunu en iyi şekilde bana ögretti..