Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Sanyo E6

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: Sanyo E6 Sayfa: <<   < önceki  16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
burkon

24 Mart 2007; 0:08:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

@goldenstar

quate;
Merhaba Hoşgeldin,

Makinenle ilgili bize bilgi verebilir misin? Bu arada umarım Phabio seni bize üye yapar. Grubumuzu genişleşlemesi heyecan verici gerçekten.

ilgine teşekkür ederim.fakat, topic sahibi @Phabio seninle aynı şekilde düşünmüyor herhalde,zira senin mesajına cevap yazmış fakat benimle ilgili yazdıklarını farketmemiş herhalde,
benim de zaten ısrarla bi üyelik talebim yoktu zaten ,
sanyo vpc c40 hakkında aşağıdaki linkte bütün ayrıntılar var,
son bir foto ışıklardaki filtreye dikkat

http://www.sanyo-dsc.com/english/products/vpc_c40/index.html

Ekteki dosya (1)

HERKESİN ZEVKİ
BİRİNCİ MEVKİİ

QamiQaze

24 Mart 2007; 0:21:17 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QamiQaze -- 1 Nisan 2007; 20:26:55 >

gozmonot

24 Mart 2007; 0:58:12 

QamiQaze bu son fotolara nasıl çektin..ayarlar ne söyleyebilirmisin
aydınlık olmamasına rağmen çok güzel görüntüler elde etmişsin
merak ettim

QamiQaze

24 Mart 2007; 1:15:57 

gozmonot, fotoğtafları güneş batarken otomatik modda ve vivid filtresini kullanarak çektim. flaş kullanmadım. son 3 fotoğrafı çektiğim çay bahçesinin dışının şeffaf bir naylonla kaplı olması ve naylonun hafiften çamurlu olması daha net görüntü almamı engeledi.

gozmonot

24 Mart 2007; 15:36:55 

tşk QamiQaze

sağol açıklamaların için ...

RaistlinMajera

Sisteme Gözat

25 Mart 2007; 1:26:17 

Formunuzu okuyarak Sanyo E60 almaya karar vermiştim. Bugün geldi yarın sabah ilk denemelerimi yapacağım. Formunuza beni de kaydedin kütfen.

QamiQaze

25 Mart 2007; 14:15:02 

youtube'a 2 tane video ekledim, yükleyince görüntü kalitesi düşmüş ama ne yapalım...

VİDEO 1

VİDEO 2

yildiz

25 Mart 2007; 19:41:02 

QamiQaze ellerine sağlık dostum. İstanbula tekrar geldiğim zaman bir ara E6 olan arkadaşlar ile buluşalım.
Bende Haydarpaşa fotoğraflarımdan birini Fotokritikte yayınladım. Sizlerlede paylaşmak istedim.
(Renk tonlaması Paintshop pro9 ile değiştirildi.)

FOTOKRİTİK LINK >>> http://www.fotokritik.com/foto.php?fid=457658&garbage=b3c115756fc8968eaac38c4b40b3fa84#e2148332

Sanyo VPC E6 EX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 25 Mart 2007; 19:43:45 >

keek

25 Mart 2007; 22:42:43 

çok güzel fotolar eklemissiniz arkadaşlar elinize sağlık.

derkin

26 Mart 2007; 2:25:18 

Arkadaşlar iyi ışığı yakalarsanız cep telefonu ilede çok iyi fotolar çekebilirsiniz.
bu makinayı alacaklara tavsiyem şunlar :
-3 " lcd bu fiyata gerçekten çok güzel
-bir çok makinadan alamayacağınız makro performansını bu makinadan alırsınız
-flaş lekesi oluşuyor makinada geçmiş sayfalarda var anca nikon s1 ile çekilen bir kaç foto gördüm.En aşşağı 10 katı daha çok leke vardı diyebilirim.
-Video çekerken zoom yapıyor

eksieri ise :
Kesinlikle otomatik netlemede problem var.Bu çok büyük bir problem.Manuel netlemede sorun olmuyor ancak her fotoda manuel netleme ile çekilmiyor.
-kırmızı göz diyeceğim sadece kırmızı değil mor beyaz her türlü göz rengi veriyor
-38 mm dar açı vermesi çok kötü.Eniştemin sony p .... u bile daha geniş çekiyor
-video yaparken zoom yaparsanız zoom yaparkenkiğ mekanik ses videoya yanısıyor ayrıca netlik sağlanamıyor.

arandur

26 Mart 2007; 20:01:24 

merhaba arkadaşlar ben 350 ytl civarında dijital makine alacak olan bir insanım. Karar verme mekanizmamda aynı adsl modem seçiminde olduğu gibi donanımhaber forumu çok etkili. Buradaki incelemelerim sonucu iki kamera öne çıkmıştı Canon A 530 ve Casio Ex Z60. Canon görüntü kalitesiyle Casio ise taşınabilirliği ve ekranı ile ön plana çıkmıştı. Şimdi buraya biraz baktım ve Sanyonun çok güzel bir makinesi olan E6 yı gördüm fakat her türlü avantajına rağmen

1-kırmızı göz
2-titreşim önleyici yoksunluğundan hareketli resimleri iyi yakalayamama
3-ölü piksel problemi

gibi hiç hoşuma gitmeyecek şeyler gördüm. Bu 3 sorunu çözecek ve beni makineyi almaya yönlendirecek şeyler söyleyebilir misiniz? Bu arada ben konunun mesajlarını okumaya devam edeceğim. Önümde iki haftam var araştırıp öyle karar vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arandur -- 26 Mart 2007; 20:01:49 >

soberman

26 Mart 2007; 22:28:14 

quote:

arandur Tarih 26 Mart 2007; 20:01:24
merhaba arkadaşlar ben 350 ytl civarında dijital makine alacak olan bir insanım. Karar verme mekanizmamda aynı adsl modem seçiminde olduğu gibi donanımhaber forumu çok etkili. Buradaki incelemelerim sonucu iki kamera öne çıkmıştı Canon A 530 ve Casio Ex Z60. Canon görüntü kalitesiyle Casio ise taşınabilirliği ve ekranı ile ön plana çıkmıştı. Şimdi buraya biraz baktım ve Sanyonun çok güzel bir makinesi olan E6 yı gördüm fakat her türlü avantajına rağmen

1-kırmızı göz
2-titreşim önleyici yoksunluğundan hareketli resimleri iyi yakalayamama
3-ölü piksel problemi

gibi hiç hoşuma gitmeyecek şeyler gördüm. Bu 3 sorunu çözecek ve beni makineyi almaya yönlendirecek şeyler söyleyebilir misiniz? Bu arada ben konunun mesajlarını okumaya devam edeceğim. Önümde iki haftam var araştırıp öyle karar vereceğim.

@arandur,

ölü piksel ilk defa benim başıma geldi. Makineyi sorgusuz sualsiz değiştiriyorlar veya iade alıyorlar. Ölü pikseli anlamakta çok zor değil. Ayrıca başka bir çok markada aynı sıkıntının yaşandığını sonradan öğrendim.

Bu nedenle ölü piksel seçeneğini lütfen bir kenara ayır.

kırmızı göz için de bir çok yazılım rahatlıkla anında tespit edip düzeltiyor.

IS olmaması konusunda ise biraz eğitim ve taşınabilir bir tripod çözüm gibi görünüyor.

Aynı makinenin e60 modeli kafana takılan tüm problemler göz önüne alınarak üretilmiş gibi.

Yine de sen bilirsin.

soberman

26 Mart 2007; 22:30:45 

Not: titreşim önleyici hareketli cisimlerden ziyade fotoğrafı çekenin hareketi ile alakalı diye düşünüyorum. Her halde sen de onu kast etmiştin.

arandur

26 Mart 2007; 22:39:36 

evet bende tam konuyu e-60 a getiriyordum. biraz araştırınca ilgim e-60 a kaydı. titreşim önleyici, etkin kırmızı göz önleme gibi özellikler var. e-60 kullanan arkadaşlar ne gibi tavsiyeler verecekler?

RaistlinMajera

Sisteme Gözat

26 Mart 2007; 23:51:43 

quote:

Orjinalden alıntı: arandur

evet bende tam konuyu e-60 a getiriyordum. biraz araştırınca ilgim e-60 a kaydı. titreşim önleyici, etkin kırmızı göz önleme gibi özellikler var. e-60 kullanan arkadaşlar ne gibi tavsiyeler verecekler?

henüz 2 günlük e60 kullanıcısıyım arkadaşın e6 ile karşılaştırdık normal çekimlerde herhangi bir fark yok makrolarda aynı ancak flash kullanılan gece çekimlerinde kırmızı göz sorunu daha az ancak sıfır da değil.

Bunun yanında fotoğraf için titreşim önleyici en belirgin ve kullanışlı özellik bir de video modda ortam ışığının titreşimlerini absorbe eden bir sistem daha var ancak floresan ışığında pek başarılı olmadı.

Şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar devam edeceğim.

Bu arada bu guruba nassssı üye olcem yaa :)

phabio

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

27 Mart 2007; 0:34:29