dün hava çok güzeldi güneşli e6 ımla bir video çekimi yapayım dedim ama birtürlü başaramadım ekran aşırı derecede parladı ne ayar yaptıysam düzeltemedim neden bu şekilde parlıyorki ekran
ve karşımızda bir inşaat vardı onun en üsta katına çıkıp resim çektim ama resimlerim birtürlü net olmadı ön plan net arka plan buğulu oluyor bunu giderebilirmiyizki yani netlik sorunum var.
ve karşımızda bir inşaat vardı onun en üsta katına çıkıp resim çektim ama resimlerim birtürlü net olmadı ön plan net arka plan buğulu oluyor bunu giderebilirmiyizki yani netlik sorunum var.
auto focus yerine manuel focus u kullanırsan daha iyi sonuçlar alabilirsin
video çekiminde o sorunu ilk çekimimde yaşadım daha sonra ayarını buldum.şu şekilde yapacaksın.çekime başlamadan önce set tuşunu sağa çekersen parlaklık artar sola çekersen parlaklık azalır. fotograf çekimindede aynı şekilde buradan manuel ayarlıyoruz.
bende şunu merak ediyorum. biryerde okudum ama nerde tam hatırlayamıyorum." hafıza kartına film aktarıp makinede izleniyor "diyordu yazıda varmı böyle bir olay acaba. hafıza kartına dışardan bir şey ekleniyormu acaba