Şimdi Ara

2si1 'Sahurluk' Teknoloji ve Oyun Programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yalnız ben bu Mesut Çevik kadar itici bir insan görmedim. Siteye tavsiyem bu editör arkadaşın oyunları yorumlayabileceği bir program daha rica ediyorum oluşturmasınlar. Seyir zevkini baltalıyor zira hiçbir mantığa dayanmayan sığ eleştirileri.

  • Mesut çeviği ne çok sevmeyen varmış, meyve veren ağaç taşlanır, çoğu yorumcunun ukalalıkları bu ağacı taşladıkları anlamına geliyor.

    Bence ortada bariz çekememezlik var, rahat olun biraz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut Çevik'in Horizon Zero Dawn hakkındaki yorumlarını ben doğru bulmadım. Henüz hikayesini tam olarak bilmediğimiz bir oyunun zorlama olduğunu, mantıksız olduğu söylemesi bir yana, bilim kurgudan çok fantastik olan bir hikayede mantık araması da ayrı anlamsız olmuş.

    Yapımcıların fantezisi, dinozor gibi davranan koca koca robotlarla, mağara insanlarına benzeyen insanların, mağara insanlarına benzemelerine rağmen yeri geldiğinde teknolojiyide kullanarak savaşmasıymış (En azından şimdilik gördüğümüz bu.) Ve şimdi bu fantezilerini bizlerle paylaşıyorlar (yada satıyorlar:D). Bunda bir mantık aramak çok doğru olmaz adı üstünde fantezi. Bu anlayışla oyunlardan keyifte almakta oldukça zor olur.

    İçinde robot var diye bilim kurgu olması, her parçasının mantıklı olması şart değil. Hayatımızla ilgili önemli bir karar almıyoruz sonuçta, oyun oynayacağız alt tarafı, bu oyunda mantıksız oluversin.

    Not: PS4 sahibi değilim :D





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wi Fi

    Mesut çeviği ne çok sevmeyen varmış, meyve veren ağaç taşlanır, çoğu yorumcunun ukalalıkları bu ağacı taşladıkları anlamına geliyor.

    Bence ortada bariz çekememezlik var, rahat olun biraz...

    Ne meyvesi vermiş bu arkadaş biri anlatırsa seviniriz. Mesleği editörlük fakat 2 dk'lık oyun videosuna bakıp saçma sapan diye yorum yapabiliyor. Daha tam anlamıyla ortaya çıkmamış bir ürüne karşı bu tarz bir yorum yapılmaması gerektiğini en iyi onun bilmesi gerekirken. Siyaset dahil her konuda müthiş donanımlı görüyor olmalı ki kendini her konuda ahkam keser vari yorumları var. Ben kendi adıma itici buluyorum ve kişisel görüşümü söylemekte de özgürüm. Keza senin şu anda söylediğin gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler . Güzel bir programdı . Sahur sahur iyi oldu . HEr ne kadar sizi ve sahur kelimesini sevmeyen çok olsa da sahuru ve sizi sevenler daha çok. Burada yabancı iki kelime araya sıkıştırıp , noktalama işaretlerine dikkat ederek cümle uzatanlara karşı Allah yardımcınız olsun :)

  • Mesut abi horizonu neden kötülüyorsun anlamadım oyunun konsepti ve konusu müthiş bence.Oyunun üzerine kurulduğu temel gerçekte de sıkça söz ediliyor insanlığın geçmişte yüksek teknolojiye eriştiği.ayrıca ançartıt ın bolca script oynanışa sahip olduğu inkar edilemez ama ilk tomb raider oyunu da aynı şekildeydi ve mükemmeldi
  • Quantum da i7 4790 işlemci olacağı söyleniyormuş. amd bile rakibini tercih ediyorsa konuşacak birşey kalmamıştır. yazıklar olsun bunlara.

  • Mesut Çevik candır boşuna çekememezlik yapmayın. Bu adam sayesinde diğer editörleri görebiliyorsunuz ;)

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.