Şimdi Ara

Ön flaşa sahip Samsung Galaxy J7 ve Galaxy J5 resmiyet kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Ön flaşa sahip Samsung Galaxy J7 ve Galaxy J5 resmiyet kazandı

     

    Samsung'un orta seviyeye hitap eden Galaxy J1 akıllı telefonunu aylar önce duyurmasının ardından model ile yeni bir seriye başlayacağı gündeme gelmişti. Galaxy J olarak devam eden seriye iki yeni üye daha katıldı.




    Galaxy J5 ve Galaxy J7 adındaki üyelerin en büyük özelliği firmanın ilk ön LED flaşa sahip olan modelleri olması. 5MP çözünürlüğünde ön kamera LED flaş ile birlikte özçekim tutkunları için iyi bir alternatif oluşturuyor. 




    Galaxy J5 modelinde 5 inçlik 720p çözünürlükte ekran yer alıyor. Modele gücünü 64-bitlik 1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon 410 yongaseti verirken, 1.5GB RAM ve 16GB artırılabilir kapasite ile sistem destekleniyor. 




    Modelde 13MP çözünürlüğünde f/1.9 aralıklı kamera, LTE, çift SIM desteği, 2600mAh gücünde batarya şeklinde diğer özellikler mevcut. Model 225$ civarında bir fiyat etiketine sahip. 




    Galaxy J7 modelinde ise 5.5 inçlik 720p ekran yer alıyor. 8 Cortex-A53 çekirdekli Snapdragon 615 yongaseti barındıran modelde kamera, RAM ve depolama kapasiteleri aynı. Sadece batarya 3000mAh olarak ayarlanmış. Modelin fiyatı 290$ civarında. Android 5.1 ile gelecek modeller Çin pazarına sunulacak. 

     

     


     Ön flaşa sahip Samsung Galaxy J7 ve Galaxy J5 resmiyet kazandı

     








  • şamsung şimdilik çoğu telefonlarına 1.5 Gb RAM takıyor. Gelecek Yılda diyecek Touchwiz tam olarak çalışamıyor yada sıkıntı çıkarıyor güncellemeyi kestik ....

  • Yeni keşfedilen Galaxy'ye C.Ronaldo adı verilmiş. :-)

  • ilk resimde note2 ye benzeten bir tek benmiyim acaba?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.