Şimdi Ara

DxO'dan iOS cihazlara yüksek fotoğraf ve video kalitesi getiren aparat: DxO One

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • DxO'dan iOS cihazlara yüksek fotoğraf ve video kalitesi getiren aparat: DxO One


     

    Hazırladığı gelişmiş fotoğraf yazılımları ile tanınan DxO, geçtiğimiz gün ilk bilgileri ortaya çıkan fotoğraf / video aparatı DxO One'ı resmi olarak kullanıcıların beğenesine sundu.

     

    Bünyesinde yer alan hareketli Lightning portuyla iOS 8 işletim sistemine sahip iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Air 2, iPad Mini 3, iPad Air, iPad Mini 2 ile iPad (4. jenerasyon) Apple cihazlarıyla uyumlu olarak kullanılabilen DxO One, firma tarafından açıklandığı kadarıyla bu cihazların fotoğraf ile video kalitesini DSLR seviyesine getirebiliyor.

     

    Teknik olarak 1-inç boyutunda BSI CMOS sensör, F/1.8 diyafram değerine sahip lens, 20.2 megapiksel çözünürlük, 1/8000 maksimum enstantane hızı, Jpeg yanında RAW (Ayrıca Super RAW) çekim modu, OLED dokunmatik ayar ekranı, 100-51200 ISO aralığı, 108 gram ağırlık,  67.5 x 48.85 x 26.25 mm gövde boyutu, elektronik görüntü sabitleme, iki aşamalı deklanşör butonu ve Full HD (30 fps), 720p (120fps) video çekimi gibi detaylar taşıyan kamera eklentisi, otomatik ve manuel modlar yanında özel bir özçekim (Selfie) seçeneği de barındırıyor ve minimum 20 cm'den netleme yapabiliyor.




    DxO'dan iOS cihazlara yüksek fotoğraf ve video kalitesi getiren aparat: DxO One 

     

    Özellikle 1-inç boyutundaki büyük sensörü ile beğeni toplayan ve böylelikle birçok kompakt fotoğraf makinesini geride bırakan DxO One, bu sayede oldukça yüksek bir fotoğraf ile video kalitesi vaat ediyor. DxO'nun yazılımsal altyapısı sayesinde çekilen her fotoğrafı otomatik şekilde çok daha iyi hale getiren model, dahili lityum-iyon bataryası (200 fotoğraf) ve micro SD hafıza kartıyla ise bağlı olduğu telefona / tablete ekstra bir yük bindirmiyor. 

     

    Bünyesinde ivmeölçer ve jiroskop birimleri yer alan DxO One, 3 kat dijital yakınlaştırma gerçekleştirebiliyor ve kontrast ile yüz tanıma odaklı otomatik netleme yapabiliyor. Şarj ve bağlantı işlemlerini microUSB portu üzerinden yerine getiren aparat, standart bir fotoğraf makinesi gibi merkez, nokta ve genel ışık ölçümü yapabilirken, barındırdığı lens kapağıyla da olası çarpmalarda etkili bir koruma getiriyor.

     

    Genel yapısıyla kamera birimi ayrı elde satılan 2001 üretimi Sony Ericsson t68i'yi hatırlatan DxO One, 600$ gibi oldukça yüksek bir fiyat etiketiyle Eylül ayında satışa çıkıyor.











  • Optik zoom yok galiba.klasik olacak ama fotograf makinasi boyutunda ve daha pahali.ayrica cok tingirik duruyor.insan iphone seklinde gecmeli bir mekanizma yapar.bunla data girisi tum cihazi tasimak durumunda kolayca kirilabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 18 Haziran 2015; 18:13:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok hantal duruyo açıkcası tutuş konusunda da iyi olduğunu düşünmüyorum. Aslında kılıf ile beraber rahat tutş sağlıyacak yapıda olabilirdi. Ergonomik gelmedi bana. Ayrıca bi aparata 600 dolar vermek mantıklı değil.

  • "600$ gibi oldukça yüksek bir fiyat etiketiyle Eylül ayında satışa çıkıyor."

    600 Dolar mııı? Neyse, fark etmez. Apple'cılara komaz. Alacağı olan alır yani.

  • 100 dolar belki, 600 dolar ne be? eee tabi buldular fanboyları yolacaklar, onlarda haklı tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murdocklawless -- 19 Haziran 2015; 11:35:48 >
  • DxO iPhone 5S Lumia 1020'den daha iyi çekiyor diyen bit site, ne bekliyordunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony bu konuda bir lens çıkardı ama oturtamadı !

    ama bu daha sağlam gibi en azında daha simetrik duruyor !

    benim asıl merak ettiğim canon ve nikon bu konuda ne zaman ayılıp uyanacak !

    topu topu 4 tane ayarı iyi bilen zaten profesyonel çekimi hayli hayli yapabiliyor !!!

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.