Şimdi Ara

Samsung Akademi toplamda 1120 mezuna ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung Akademi toplamda 1120 mezuna ulaştı


     

    Samsung'un dünya çapında yürüttüğü bir sosyal sorumluluk projesi olan Samsung Akademi, Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle ülkemizde de üç yıldır faaliyet gösteriyor. Proje bu yıl toplamda 1120 mezuna ulaştı. 




    Samsung'un toplam 8,4 milyon TL'lik yatırımla ilkini 2012'de İstanbul'da açtığı, ardından 2013'te Ankara ve İzmir'de de hayata geçirdiği Samsung Akademi'de teknik lise öğrencileri, uzman eğitmenler eşliğinde en güncel ekipmanlarla donatılmış laboratuvarlarda uygulamalı eğitim görüyorlar.  




    Samsung Akademi projesi gençlere, tüketici elektroniğinin dört ana ürün grubu olan mobil cihazlar, beyaz eşya, ses ve görüntüleme cihazları, bilgisayar ve yan ürünleri ile ilgili uygulamalı eğitim verilmesini amaçlıyor.




    Akademi eğitimini en iyi sırada tamamlayan gençlere Samsung üniversite yıllarında da burs sağlıyor. Ayrıca Akademi mezunları için zaman zaman Samsung yetkili servislerinde görevlendirilmek üzere iş ilanları da yayımlanıyor.  

     

     








  • Samsung Troller Akademi 1120 mezun vermiş. Artık bol yorum kasarlar. Şuna eminim TR de Mikifos(MS) ve Zamzunk maaşlı yorumculara sahip.

  • çok güzel bir proje gerçekten

    teknik servisler için hem donanımlı birer birey yetiştiriyorlar hemde istihdam yaratmış oluyorlar.

    bravo Samsung
  • fx3169 kullanıcısına yanıt
    Elma sevenler derneği...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi bir proje. Böyle bir projeyi troll yetiştiriyor diyerek ayak hizasına düşürme fikri de ancak bizden çıkar işte.

  • uyuz olduğum bir markaydı ama böyle projelerle gelsinler canımı yesinler. Vatana millete fayda ancak böyle olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece pazara girip ürün satmakla olmuyor bu işler, helal olsun takdir ettim.

  • Takdire şayan bi hareket. Umarım diğer markalarda Samsung’un bu hamlesinden etkilenir,benzeri hatta daha iyi projelerinİ hayata geçirirler.

  • Fabrika mı açtı? Kendi servisine eleman yetiştirdi. Bunu bu ülkede yüzlerce yabancı firma, onlarca yıldır yapıyor.Samsung Lobisine yeni elemanlar katıldı.
    Dipnot: Elmayı Severim.Simkart seçen ecnebi çamı gibi ısınan NOTE 3 kullanmaktayım.Daha doğrusu kullanamamaktayım.Boşta yatıyor.Haybeye lagalugayı sevmem!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fx3169

    Fabrika mı açtı? Kendi servisine eleman yetiştirdi. Bunu bu ülkede yüzlerce yabancı firma, onlarca yıldır yapıyor.Samsung Lobisine yeni elemanlar katıldı.
    Dipnot: Elmayı Severim.Simkart seçen ecnebi çamı gibi ısınan NOTE 3 kullanmaktayım.Daha doğrusu kullanamamaktayım.Boşta yatıyor.Haybeye lagalugayı sevmem!

    Evet örnek bekliyoruz. Hangi firma bugüne kadar kac eleman yetistirmis? Iddialarinizi desteklemedikten sonra soyledikleriniz "lagaludan" oteye gidemiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RapscallioN kullanıcısına yanıt
    Neyi örnekleyeyim? Adamlar fakülte kurulmasına ön ayak oldular. Fazlasını da sen araştır.
    http://www.memurlar.net/haber/19947/
    ------------
    İntel & Meb
    http://newsroom.intel.com/community/tr_tr/blog/2014/04/21/intel-ve-istanbul-milli-e%C4%9Fitim-m%C3%BCd%C3%BCrl%C3%BC%C4%9F%C3%BC-gelecekte-e%C4%9Fitim-i%C3%A7in-bir-arada

    Görmek isteyene örnek çok...
    Tipik Samsung Lobi Üyesi sen cevap ver.Var mı Samsungun TR de fabrikası?Yılda dünyanın telefonunu(diğer alanlar hariç) satıyor.




  • Samsung yararlı olacak bir tasin altına eline koydu açıkçası.. Hope for Children diyerek çocuklara Umit olmayı gözü kapalı tercih etti. Önemli ölçüde yatırım yaparak bu birikimi elde etti ve o sertifikayı gercekten hak eden çocuklara verdi. Umarım hep böyle devam eder..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.