Şimdi Ara

DayZ Yapımcısı Ortada Kalan DayZ ve ION Hakkında Konuştu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     İlk başta ArmA II'ye bir mod halinde başladığı DayZ macerasında ilerleyen ve daha sonra Bohemia Interactive'den ayrılarak kendi stüdyosunu kuran Dean Hall, PC Gaming Show'da sahne aldı. Hall, ortada kalan DayZ ve yeni projesi ION hakkında konuştu.

ION'un Diablo tarzı üstten bakış açısıyla bir oynanışa sahip olacağını söyleyen Dean Hall, oyunun uzay temasındaki bu tarz yapımlara öncülük edeceğini belirtti. ION'un Star Citizen, Elite ve EVE tarzında olmayacağı söylendi. Buna ek olarak ION'da detaylı bir organ simülasyonunun bulunduğu eklendi. Yani örneğin, oyun kapsamında karakterimizin böbreğinde gördüğü hasar ile kalbinde gördüğü hasarın genel olarak dönüşü farklı olacak.

DayZ konusunda sorulan sorulara ise Hall, "Oyunu ortada bırakmadım. Böyle düşünmek aptalca. DayZ'nin bu kadar ilgi göreceğini beklemiyordum. Modun en fazla 50 kişilik bir oyuncu topluluğunun olacağını düşünmüştüm. Ama DayZ bana bir ders verdi. DayZ'yi kendi başıma geliştirmeye yetecek kadar kaynağım yoktu dolayısıyla Bohemia'ya sattım. Bu işlemden sonra da normalde kalmam gerekli olan süreden daha fazla DayZ'ye katkıda bulundum." sözlerini söyledi. Dean Hall'ın bundan sonra DayZ ile bir ilgisinin kalmadığını, baika stüdyoya geçtiğini bir kez daha hatırlatalım.

• Yav arkadaş harita hazır mekan vs herşey hazır o hazır hali ile oyunun bitiremicek kadar beceriksizsin bide konuşuyo ya bu salağan yaptı oyunu almayın dayz dediğin de armanın üstüne cadır iki üç anımasyon eklenmış hali

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Herseyi deli gibi secmeden tuketen, kendine oyuncu demeye bin sahit isteyen topluluga,Iyi bir ders olmustur dayz.
    Her betaya boyle dadanirsaniz, boyle ortada kalirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonu ne olacak bu oyunun acaba. Alanları hüsrana uğratmasalar bari.

• Olan bize oldu işte. Resmen 60 tl kazığı soktular bize.

LANET OLASI DAYZ..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: deep8989

Yav arkadaş harita hazır mekan vs herşey hazır o hazır hali ile oyunun bitiremicek kadar beceriksizsin bide konuşuyo ya bu salağan yaptı oyunu almayın dayz dediğin de armanın üstüne cadır iki üç anımasyon eklenmış hali

Dayz ile karşılaştırma yaptığın şeye katılmıyorum. Evet bu hıyartonun bu ve bundan sonra yaptığı oyunları almakta 10 kere düşünmekte fayda var. Hatırlatayım dayz ekibi değişti dayz hala en baba zombie hayatta kalma simulasyon oyunu .

• Resmen oyunu ortada bıraktın ama suç bizlerde gittik alfadaki oyuna satış rekorları kırdırdık yeni oyununla birlikte batarsın inşallah

• Şu indie'ler ve onların tripleri mide bulandırıyor...

Zorla kafalarına silah dayatıp oyun yaptırmışlar gibi yorumlar yapıyorlar birde adları "bağımsız" !

İstemiyorsan yapma işte başından beri. Bir işi yapacağım dediysen de tam yap. Kişilikte mi yok bu adamlarda ?

• keşke hiç değişmeseydi hep ilk çıktığı gibi kalsaydı güncelleme geldikçe oyun batıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: ReflexAction

Resmen oyunu ortada bıraktın ama suç bizlerde gittik alfadaki oyuna satış rekorları kırdırdık yeni oyununla birlikte batarsın inşallah

Suç sizdeyse adamın suçu nedir? Almayın diye haberler yapıldıydı kaç defa yapımcılar tarafından.
  • Bari yapamıcaklarsa paraları geri iade etsinler.

• ben demiştim bu oyun alphadan cıkamaz die :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.