Bildirim
Ghost Recon: Wildlands-Duyuru Videosu (Türkçe Altyazılı)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bizde yedik ;)=
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
ingilizcesi olan varsa şuradan izlesin 1:08:30 dan itibaren adamlar dalga geçiyorlar oyunla çok komik :)
http://www.giantbomb.com/videos/e3-2015-we-talk-over-the-ubisoft-press-conference/2300-10319/#video-block -
quote:
Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
ingilizcesi olan varsa şuradan izlesin 1:08:30 dan itibaren adamlar dalga geçiyorlar oyunla çok komik :) <br><br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=106950649&url=http://www.giantbomb.com/videos/e3-2015-we-talk-over-the-ubisoft-press-conference/2300-10319/#video-block" data-href="http://www.giantbomb.com/videos/e3-2015-we-talk-over-the-ubisoft-press-conference/2300-10319/#video-block">http://www.giantbomb.com/videos/e3-2015-we-talk-over-the-ubisoft-press-conference/2300-10319/#video-block</a>
Yalnız iyi dalga geçmişler ha.
Bu arada oyun bana güzel geldi açıkçası, tamam pek özgün değil ama iyi yani kötü değil o kadar. Onun dışında grafiklere %100 downgrade gelir çıkmasına bir kaç ay kala. Bu oyunda ubisoftlanır kesin.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
-
Oyun güzel olacak gibi ama açık dünyayı oyuna nasıl işleyecekler? Görev olmadığı zamanlar serbestçe dolaşabilecek miyiz acaba
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
daha videoyu izlemedim ama reklamı görünce dayanamayıp yorum yapacağım.
bayanlara yönelik bir ürün olan vita ağda zımpırtısının reklamını baştan sona kadar, çoğunluğu erkek olan bir oyun platformunda izlettirmenin amacı nedir? :)
"reklamı geç" butonunu eklemek çok mu zor?
quote:
Orjinalden alıntı: pcgamebeer
daha videoyu izlemedim ama reklamı görünce dayanamayıp yorum yapacağım.<br>bayanlara yönelik bir ürün olan vita ağda zımpırtısının reklamını baştan sona kadar, çoğunluğu erkek olan bir oyun platformunda izlettirmenin amacı nedir? :)<br>"reklamı geç" butonunu eklemek çok mu zor?
Bunun site ile bir ilgisi yok, player ile alakalı bir durum.
Ubizortun tek beğendiğim oyunu e3 de. -
Ubi pazarlamayı biliyor
Ubisoft= Downgrade King=Lord of Trailer=Game of Bullshit
quote:
Orjinalden alıntı: pcgamebeer
daha videoyu izlemedim ama reklamı görünce dayanamayıp yorum yapacağım.<br>bayanlara yönelik bir ürün olan vita ağda zımpırtısının reklamını baştan sona kadar, çoğunluğu erkek olan bir oyun platformunda izlettirmenin amacı nedir? :)<br>"reklamı geç" butonunu eklemek çok mu zor?
ABP kullan kardeşim sıkıntın kalmaz.
oyun trailer anlamında güzel ama gerçekten oyunun içine bu şekilde yansıyacağına şüpheliyim
1 cod vari özel operasyonların felan oldugu oyun yapmışlar ama hava araçları kullanamıyorsun misal , ac130 tarzı uçaklarla yeri vs bombalamak çok zevkli geliyor bana sırf bunun ıcın bıle alırdım
2 araçlar yetersiz
3 oyun önceki serilerine benziyor değişiklik yok gibi ama çıkınca daha detaylı görünür anlaşılır
Beni en son böyle heyecanlandıran trailer medal of honor un linkin park-new divide ı eşliğinde çıkan trailerdı ama sonuç hüsarandı. Bu seferde imagine dragons tan friction eşliğinde süper bir trailer olmuş ama patlamaz inşallah.
aynı taktiği watchdogs dada gördük fos çıkabilir.
Ubisoft a güvenmeyin arkadaşlar çünkü en iyi yaptıkları şey insanları kandırmak.
İlk başta etkilendim oyundan fakat Ubisoft'un logosunu görünce büyü bozuldu.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X