Şimdi Ara

Yeni Xbox Elite Kontrolcüsü PC ve Xbox One İçin Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Xbox 360 kontrolcüsüyle beraber bu konuda ne kadar başarılı olduğunu gösteren Microsoft tarafı, yeni nesilde de bu başarıyı sürdürmek istiyor. Xbox One'ın ilk kontrolcüsüyle beraber bazı eleştiriler alan firma, bu nesildeki ikinci kontrolcüsünü biraz daha erkenden duyurmak durumunda kaldı.

Xbox Elite Wireless Controller'ı duyuran Microsoft, bu kontrolcünün PC ve Xbox One için çıkacağını açıkladı. Diğer kontrolcülerden çok daha farklı bir yapıda olan Xbox Elite Controller'ı rahatınıza göre istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz. Daha fazlasını aşağıdaki duyuru videosundan izleyebilirsiniz.

• 360 kolunu satmam lazım bunu görünce!

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • steam controlleri tokatlar bu

microsoft adam oluyor

• Bide fiyatı açıklansaymışya. Editörlerimiz umarım fuarda deneyimleme şansı bulurlar. Özellikle d-padin kullanımını merak ettim.

• O nedir lan öyle? Ağzım açık izledim yeminlen. Şaka maka ben bunu alsam, bunla oyun oynamam boynuma asıp gezerim. :D :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chris Traeger -- 15 Haziran 2015; 20:47:28 >
  • Efsane bir alet olmuş artık Xo almanın zamanı geldi gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi düşünmüşler helal be

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • videoyu izledikten sonra gel de alma çok iyi yapmışlar
  • Uçabiliyomu bu ? Resmen ağzımın suları aktı. Kullanmam için sabırsızlanıyorum.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel ama fiyatı 149 dolar. Burada en aşağı 400TL veya 500TL olabilir.

http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/accessories/controllers/elite-wireless-controller
  • Dün xbox one controller siparişi geçtim. Benim almamı beklemişler yenisini çıkarmak için
  • yahu daha yeni aldım xbox one kontrolcü...

Ama çok memnunum :)

• Muhteşem!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox one gamepad'in lb ve rb tuşları çok sert olmuş ya. Basmak işkence(yeni kullanmaya başlayan birisiyim. Çapraz basma hikayesi varmış sanırım). Umarım elite controller da bu sorunu çözmüşlerdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.