Şimdi Ara

Apple iPhone 4S 8 GB Siyah Akıllı Telefon 799,00 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.911
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
-6 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-4s-8-gb-siyah-akilli-telefon-172438323

50,00 TL Akbank chip-para Hediyeside var.

sıcak fırsat olduğunu düşünüyorum. Kimse açmamış konuyu. ios 9 uda destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reactor1111 -- 20 Haziran 2015; 23:58:34 >

• Bu telefon 4 sene önce çıktı hala satılıyor ve alınıyor mu
    AMD RYZEN 5 3600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | CORSAIR VENGEANCE RGB PRO 2x8 3600MHZ | SAPPHIRE RADEON RX 5600 XT PULSE | SAMSUNG 970 EVO 500 GB NVME M2 | SEAGATE BARRACUDA 1 TB HDD | BE QUIET! PURE ROCK 2 | BE QUIET! PURE BASE 500DX | ZALMAN GIGAMAX 750W 80+ BRONZE
  • reactor1111 kullanıcısına yanıt
    milattan önce çıktığı içindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

##Damon Stoudamire##Tracy Mcgrady##Vince Carter##Cris Bosh##Marcus Camby
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu telefona o kadar para veren varmıdır bilemiyorum.8gb hafıza nedir yahu.zaten yarısını yazılım kullanıyor.kalan 4 gb a da 2 tane oyun oynarsın .tamam
  • 2 ay evvel 950ye aldim, androidden gectim aldigim gunden beri bir defa yavasladigini gormedim. 6gb bos alan oluyor. Android telefonlar ne olursa olsun 2-3 aya format istiyor, iosda oyle bir problem yok. Bu telefon kim ne derse desin alinir ve fiyati gercekten iyi.

Origin: MHuseyinORHAN
  • Bu telefon bu fiyata alınırmıymış, alanlar aptal siz akıllısınız. 4 yıl önce çıkıp halen sıfırı satılıyorsa vardır bir hikmeti diye düşünün en azından. Piyasada üst düzey telefonlarda dahil en kaliteli malzeme ve en güzel tasarıma sahip telefon. Herkes oturup antutu testi yapıp puan kasmıyor. Adam gibi sorunsuz bir iletişim aracı olarak kullanılacak gayet mantıklı bir telefon.

Burası sıcak fırsatlar milletin aklını düşünmek yerine fiyat piyasaya göre nasıl bunun tartışmasını yapalım.
  • Lj.23 kullanıcısına yanıt
    Ekranı çok ufak değil mi hocam ya, tasarımı mükemmel ama keşke 4 inç olsaydı ekranı. Bana göre en iyi tasarım bu

S2 S3 den geçti heralde arkadaş o yüzden memnun oldu galiba .Ki S3 bile alınır bu alınmaz arkadaş. iphone 4 de destek kesildiğinde her istediğiniz programı yükleyemeyeceksiniz ipod 4 üm var ordan biliyorum. ipod 4 şuan gözümde çöp öyle kenarda duruyor

Orijinalden alıntı: madmax50

Bu telefon bu fiyata alınırmıymış, alanlar aptal siz akıllısınız. 4 yıl önce çıkıp halen sıfırı satılıyorsa vardır bir hikmeti diye düşünün en azından. Piyasada üst düzey telefonlarda dahil en kaliteli malzeme ve en güzel tasarıma sahip telefon. Herkes oturup antutu testi yapıp puan kasmıyor. Adam gibi sorunsuz bir iletişim aracı olarak kullanılacak gayet mantıklı bir telefon.

Burası sıcak fırsatlar milletin aklını düşünmek yerine fiyat piyasaya göre nasıl bunun tartışmasını yapalım.

Madem bu iphone da bir hikmet var, bu parayı bu modele vermektense 1000 lira civarı daha koyup son modelini almak ve 4-5 yıl kafa rahat bir şekilde kullanmak daha mantikli değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Ekranı çok ufak değil mi hocam ya, tasarımı mükemmel ama keşke 4 inç olsaydı ekranı. Bana göre en iyi tasarım bu

Hocam telefonu telefon olarak kullananlar icin cok yeterli, telefon nedirin cevabi bu tasarim. Steve jobsun son isi. ha param yetseydi 5s alirdim ama 6alir miydim bilmiyorum samsunga benzemis biraz, boyutu da baya buyuk bence bir telefona gore.

Bu arada burada marka savunucusu degilim sonucta apple babamin mali degil ama telefonu kullanmayip burada cop bu paraya bu alinir mi yeeaa diye sacma sacma yorumlar yapiliyor. Hangi telefon markasi garantisinin son gunu dahi olsa telefonda cikan en ufak hatada telefonu birebir değiştiriyor? Ellerinde yoksa ellerindeki bir ust modeli teklif ediyor? Ayrica burasi sicak fırsatlar konusu bunu bir idrak edin oyle konuya yorum atin. Sicak firsatlarin amaci oneri degil yazilan urunun en ucuz fiyatli oldugu yeri bulmak degil mi? Ben oyle biliyorum, sonucta forumda oneri icin konu basliklari var. Her iphone 4 konusunda ayni mesajları gormekten biktim. Begenmiyor musun almazsin bu kadar basit. Daha ucuza varsa goster ilk mesaja eklensin.
    @480mrt yazdiklarimdan ikinci paragraf size degil hocam ustunuze alinmayin lutfen

Origin: MHuseyinORHAN

• quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

iphone 5 bu fiyata düşse de alsak

Bulabilirsen al suan sıfır tekno marketlerde 5 bulabilmen mucize

Şu anda evli ve 2 çocuğu var.

Orijinalden alıntı: SquallTr

Eski kız arkadaşımın bu telefonu aldığı günü hatırlıyorum.

Şu anda evli ve 2 çocuğu var.

o cihazları sıfır diye size yutturuyor var mı ötesi

Hepsi REFURBISHED bu ürünlerin . 2 sene önce üretimi tamamen durdurulmuş bir ürünün nasıl oluyorda sıfırı oluyor bir sorgula hele

sende bunun bir hikmetini düşün .

ayrıca cihaz ios 8 de RESMEN CAN ÇEKİŞİYOR .
  • Bu telefonu iyileyenler şu an kullanıp yediremeyenler, kazık yemedim piskolojisi yaratmak istiyenler, hani toz konduramazsınız ya sizdeki ürüne. halen ios iyiymiş sıkıntısızmış yağ gibiymiş.. hepimiz biliyoruz iosun sorunlarını. 3sene önceydi o güzel sıkıntısız işletim sistemi. cihaz da zaten 4senelik. denk gelmiş.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.