Şimdi Ara

Polis Çevirmesine Takılan Hızlı ve Öfkeliler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Polis Çevirmesine Takılan Hızlı ve Öfkeliler

Köprü girişinde zincirlikuyuda oldu olay. Arkada megane 3 hb önde civic yanında clio.

Clio mat mavi renk ışıktan dolayı beyaz görünmüş

Civic kahverengi gibi ama mat parlak saçma sapan bi renk

Megane. Evet o bir megane. Bir gökkuşağı, bir alice harikalar diyarı, bir havai fişek.

Yavaş ama yine de öfkeliydiler.

Merak ettiğim diğerleri belki bi şekilde ruhsata işletmişlerdir ama arkadaki megane ın ruhsatında renk olarak ne yazıyordur?

Yanar döner?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaplattığı yerde hangi renge kaplattıysa ve o faturada ne yazıyorsa o renk yazıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

kaplattığı yerde hangi renge kaplattıysa ve o faturada ne yazıyorsa o renk yazıyordur

Peki normal mi hocam bu tarz renkler? Genelde görmediğim için soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

kaplattığı yerde hangi renge kaplattıysa ve o faturada ne yazıyorsa o renk yazıyordur

Peki normal mi hocam bu tarz renkler? Genelde görmediğim için soruyorum.

normal tabi neden normal olmasın, sadece daha pahalı
  • gelir birazdan tuning eleştirmenleri.
  • Megane'ın rengi beğendim de jantlar apaçi o araca mis gibi RS'in siyah jantlarından taksa efsane durur.Param olursa ileri de bir tane Megane 3 1.6 DCİ alıp bu renk yapabilirim.O kadar hoşuma gitti.
  • Bu tarz renkleri genellikle Gökkuşağı olarak ruhsata işletiyorlar, böylece muhtemel ruhsat Kaynaklı sorunların önüne geçiyorlar galiba ama tamda emin Değilim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim için geçerli olan modifiye tarsı less is more dur... Ancak bunların ki de hoş olmamış diyemem

Edit: civic in arka cama çarpraz bi şekilde yazdığı yazıyı yeni farkettm......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Closer -- 14 Haziran 2015; 22:19:30 >
  • Jantlar çok hoş. Neyi apaçi.

• Civic sahibinin zevki gerçekten b.k gibiymiş
  • Bence araçlar fena değil. Burada pembe renk Tofaşlar, külüstür olmuş ama sahibinin Ferrari sandığı 99 model Civicler ve Çakal kasa, sarı jantlı Bmw 3 serileri'nden başka araçlar olmadığı için bunlar yine iyi.
    En azından model yılları yeni ayrıca Civic arkadaki yazı hariç gayet şık olmuş.

• Hemen sokun yerin dibine, dalga geçin, bok gibi renk, hava fişekler, adamlar yavaş ama yine de öfkeliydiler... Daha renk değişimlerinin işletilmesi konusunda bi bilginiz yok ama maşallah eleştirmeye gelince üstünüze yok. Herkes beyaz, siyah, gri araçlara binmek zorunda mı? 2, 3 tane farklı renk araba gördünüz diye ne bu şaşkınlık? Sanki otomobil forumu değil, tek tip sürücü yetiştiren izci kampı mübarek.

• O değil de geçen balıkesirde tam apaçi modifiyesi yapılmış bi tane vw cc gördüm. Bir de o tayfa var ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Closer

Benim için geçerli olan modifiye tarsı less is more dur... Ancak bunların ki de hoş olmamış diyemem

Bu arada less is more anlam olarak saçma oluyor, less is best olsa daha mantıklı olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lova

quote:

Orijinalden alıntı: Closer

Benim için geçerli olan modifiye tarsı less is more dur... Ancak bunların ki de hoş olmamış diyemem

Bu arada less is more anlam olarak saçma oluyor, less is best olsa daha mantıklı olmaz mı?

"Less is more" mies van der rohe nin çok ünlü bi sözüdür.

Az daha çoktur gibi bi anlamı var.
    Yani sade olan daha güzeldir gibi bi yere çıkıyor.

• Kim nasıl modifiye yaparsa yapsın; yeter ki egzozu böğürüp her boşlukta makasa girmeye çalışmasın, saçma sapan çakma zenonları da gözümü kör etmesin. Bu üç kriter tamamsa "Yaşasın modifiye"

Ama şu da bir gerçek ki 10 arabadan 9'u beceremiyor görsel modifiyeyi. Bu fotoğraftakiler ortalamanın üzerinde.
  • Megane ın rengi çok güzel olmuş.Civic için aynısını söyleyemem.Jantları da çok iyi bence.Aynalar uymamış.Altına da bi tane neon ışık.Apaçi arabasına da benzemiyor zaten.
  • başkalarını rahatsız etmediği sürece adamın kendi parasıyla aracına ne yaptığına hiç karışmam, hakkımda yoktur zaten =) ama bağıran egzoz ve ara gaz veren tayfa şiddetle trafik cezası yesinlerrrr
  • Daha 10 gün önce bu meganenin sahibi çocukla ( sanırım o diye düşünüyorum) tartışmıştım.Benden korkulur çok sağlam beddua tutturrum
  • Renkleri krom degilse zevkine laf atma hakkınız yok beyler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.