Şimdi Ara

Bethesda'nın Twitch Yayını 'Yanlışlıkla' Açıldı, Dishonored 2 Ortaya Çıktı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Firma tarihinde ilk kez E3 konferansı düzenlemeye hazırlanan Bethesda, yeni Doom oyunu ve Fallout 4 gibi bombaları E3'te göstermeye hazırlanıyor. Bunların arasına bir yeni konuk daha eklemenin vakti geldi. 

Geride bıraktığımız saatlerde Bethesda'nın Twitch kanalında daha önceden açıklanmayan bir yayın başlatıldı. Hiçbir görüntü olmadan sadece mikrofon konuşmalarının verildiği yayında Dishonored'ın yönetmeni Harvey Smith ile Arkane Studios'un başkanı Raph Colantonio yarın yapılacak yeni bir Dishonored oyun duyurusu hakkında konuştu. Her ne kadar Bethesda Twitter hesabı üzerinden "Test yayını başarılı oldu. Daha fazla sürprizi yarın göreceksiniz." açıklaması yapılsa da, yayın sırasında ikili uyarıldıktan sonra ses aniden kesildi.

Bethesda'nın E3 konferansı Pazartesi sabahı 04:30'da başlayacak. Bethesda konuşmanın olduğu kısmın bulunduğu YouTube videolarını kaldırtsa da, videoyu farklı bir kaynak olarak http://buradan izleyebilirsiniz.

• Bethesda E3'ü domine etmeye geliyor.

F4 + D2 = mutluluk ^^

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • o nasıl bi başlık ya hadise frikik verdi der gibi :)

• Doom, Fallout ve ardından da Dishonored 2 ha. Bethesda her şeyini ortaya koydu bildiğin :D

• Niye ayrı bir sunum yaptıkları anlaşıldı, liste kabarık ;)

• Benim bu firmadan asıl beklediğim Doom 4. İnşallah saf oynanış videosu yayınlarlar ve hikaye ile ilgili bilgi verirler

• İşte bu ya günün en en güzel haberi benim için bu E3 Dishonored 2 ve Fallout 4 gösterimleri için bile gayet doyurucu duruyor.
  • Ahaha :) bildigim kadariyla cok twitch tecrubesi olan bi firma degil bethesda.. Suprizi kacirmislar :) olsun ogrendigimiz iyi oldu yinede

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Dishonored 2 zaten E3'te kısaca gösterceklerini açıklamışlardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir 32x32 çözünürlüklü kaplama görmüyordum. Bethesda yine eski günleri hatırlatacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doom 4 + fallout 4 = mutluluk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk oyunu gerek atmosfer bakımından gerekse oynanış bakımından çok güzeldi, seneye çıkar umarım 2.serisi...
  • Bu sene E3 bomba gibi geliyor , Bethesda bombalayacak E3 ü

• İşte bu be, neler neler geliyor. Deus Ex, Just Cause 3 ,Yeni Mass Effect, Mad Max, Fallout4, Dishonored 2, XCOM2, Mirrors Edge2. Sayamadığım onlarca yeni oyun, Allahım sana geliyorum!!

Artık o her sene çıkan Assassins Credd, Call of Duty ve Battfield oyunlarını almak zorunda değiliz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weNM -- 14 Haziran 2015; 10:25:07 >
  • Yanlışlıkla yayın açacak kadar aptallardanmi oluşuyor bu firma ? :D

• quote:

Orjinalden alıntı: weNM

İşte bu be, neler neler geliyor. Deus Ex, Just Cause 3 ,Yeni Mass Effect, Mad Max, Fallout4, Dishonored 2, XCOM2, Mirrors Edge2. Sayamadığım onlarca yeni oyun, Allahım sana geliyorum!!<br> <br> Artık o her sene çıkan Assassins Credd, Call of Duty ve Battfield oyunlarını almak zorunda değiliz!

Bunlar gelmese bile yine almak zorunda değilsin.Git o kadar bağımsız yapım var onları oyna

• quote:

Orjinalden alıntı: michael01

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orjinalden alıntı: weNM<br><br>İşte bu be, neler neler geliyor. Deus Ex, Just Cause 3 ,Yeni Mass Effect, Mad Max, Fallout4, Dishonored 2, XCOM2, Mirrors Edge2. Sayamadığım onlarca yeni oyun, Allahım sana geliyorum!!<br> <br> Artık o her sene çıkan Assassins Credd, Call of Duty ve Battfield oyunlarını almak zorunda değiliz!</blockquote><br><br><br>Bunlar gelmese bile yine almak zorunda değilsin.Git o kadar bağımsız yapım var onları oyna

Birincisi almadığımı kim dedi, ikincisi AAA yapımların verdiği tat tabi ki daha farklı oluyor. Bir Fallout4 yada Mass Effect'in sağlayacağı derinliği bir indie oyunun sağlaması çok zor, maalesef.

• Bu seneyi efsane oyunlar ile geçireceğiz anlaşılan, bildiğimiz güzel oyunların hepsinin yenileri çıktı ve bir sonraki yılda ne olacak bakalım.

Dishonered 1'i hiç oynamadım, steam'da GOTY sürümü biraz daha düşsün alır oynarız.

• Bu oyunlar üzerine bir de yeni ip'ler gelirse, E3 ü dil altı haplarıyla izleriz.

• Ah bide HL3 yada Portal 3 yada L4D3 duyurulsa kan gövdeyi götürür bu sene :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.