Şimdi Ara

BlackBerry gelecek yıl Android'li akıllı telefon üretebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • BlackBerry gelecek yıl Android'li akıllı telefon üretebilir


     

    Akıllı telefon pazarının zirve noktasında geçen yılların ardından yüzde 1'lik dilim içerisinde hayatta kalma mücadelesi veren BlackBerry, uygulama ekosistemini genişletme ve daha çok ilgi çekme adına BlackBerry 10 işletim sistemi ile birlikte Android uygulamalarına destek vermeye başlamıştı. Gelecek yıl işbirliği daha da ileriye gidebilir. 




    Gelen bilgilere göre BlackBerry gelecek yıl Android işletim sistemli ve fiziksel klavyeli bir akıllı telefon hazırlıyor. Mart ayındaki MWC 2015 fuarında kapalı kapılar ardında cihazı görücüye çıkaran BlackBerry bunu yeni bir seri olarak hazırlıyor. 




    Satış kaygılarından ziyade BlackBerry daha çok yazılım ve cihaz yönetimi stratejisi nedeniyle Android işletim sistemine yöneliyor. Stratejinin temeli ise BES12 paltformuna dayanıyor. 




    Samsung'un desteği ile geliştirilen BES12 güvenlik ve cihaz yönetim platformu bulut üzerinden iOS, Android ve Windows Phone akıllı telefonlarına da kurumsal cihaz yönetimi sunacak. Firma Android tabanlı BlackBerry cihazı ile bunun ilk örneğini vermek istiyor ve diğer üreticilere de BES12 Cloud için önayak olmak istiyor. 




    BlackBerry'nin donanımdan ziyade yazılıma odaklanan bir firma olmak istediği çeşitli kaynaklardan dile getiriliyordu. Firma bunu kesin bir dille yalanlasa da aslında bu yöne doğru bir hamlenin olduğu de gözlerden kaçmıyor.  

     

     








  • Blackberry kendi android arayüzünü mü geliştirecek yoksa stock android mi kullanacak.
    Bb yazılım konusunda çok iyi bir firma. Android sektörüne çeşitlilik getirecektir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle şu yanlışı düzeltelim, bes12, samsung'un desteği ile falan geliştirilmiş bir şey olmayıp zaten varolan bir platforma, samsung'un bu platforma dahil olmak istemiş olması dolayısıyla samsung knox ile de entegre işleyebilecek olmasıdır mesele platformun. bilmem anlatabildim mi şeker kardeşim.
  • bu Chen vallahi mal. BB OS zaten android programlarını çalıştırıyor . sen ne diye android telefon satıp karizmanı çizdireceksin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: rabbitweed

    bu Chen vallahi mal. BB OS zaten android programlarını çalıştırıyor . sen ne diye android telefon satıp karizmanı çizdireceksin.

    Aynen ya, Android ile uğraşacaklarına şu mağazayı geliştirseler de kendilerine daha fazla küfür yemeseler daha iyi. Ses ve görüntü teknolojilerine odaklansalar, BB OS ile senkronize çalışan tablet ve saat gibi ürünler piyasaya sürseler, kendi yazılımını dahada iyileştirmeye odaklı çalışsalar daha mantıklı olur.Kendi işletim sistemlerinin Android ' in yanında ne kadar iyi olduğunu ya göremiyorlar ya da Android ' in pazar payından bir şekilde pay almaya çalışıyorlar.
  • Blackberry hem andriod hemde blackberry os ile çalışan istendiği zaman geçiş özelliği sunan bir telefon piyasaya sürerse alıcısı bir hayli fazla olur diye düşünüyorum.

  • BB icin soyleyeceklerimizi soylemistik, sonuc kacinilmaz..

  • Onu bunu bilmem de bugünlerde çıkacak olan 10.3.2 yi kullanıyorum leaked olarak diğer platformlarda güncelleme telefonu yavaşlatırken BlackBerry de sürekli hızlanıyor. Telefon zaten hızlıydı artık daha da hızlı. Özellikle Android uygulamaları neredeyse BlackBerry uygulamaları kadar hızlı açılıyor.

  • Hey gidi Blackberry.. Z10 um gözümde tütüyor resmen.. Hiçbir şekilde kaybolmamasını istediğim bi işletim sistemine sahip android cihaz çıkarması yerine os 10 un üzerine katıp mağazayı geliştirseler en kral işletim sistemi (bana göre)..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: malatyaspor

    Onu bunu bilmem de bugünlerde çıkacak olan 10.3.2 yi kullanıyorum leaked olarak diğer platformlarda güncelleme telefonu yavaşlatırken BlackBerry de sürekli hızlanıyor. Telefon zaten hızlıydı artık daha da hızlı. Özellikle Android uygulamaları neredeyse BlackBerry uygulamaları kadar hızlı açılıyor.

    Hocam siz z10 kullanıyordunuz değil mi? Vallaha sizin şu yorumları gördükçe alasım geliyor cihazı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doctor_bey


    quote:

    Orijinalden alıntı: malatyaspor

    Onu bunu bilmem de bugünlerde çıkacak olan 10.3.2 yi kullanıyorum leaked olarak diğer platformlarda güncelleme telefonu yavaşlatırken BlackBerry de sürekli hızlanıyor. Telefon zaten hızlıydı artık daha da hızlı. Özellikle Android uygulamaları neredeyse BlackBerry uygulamaları kadar hızlı açılıyor.

    Hocam siz z10 kullanıyordunuz değil mi? Vallaha sizin şu yorumları gördükçe alasım geliyor cihazı

    z10'u eşime verdim ben z30 kullanıyorum. Z30 çok baba bir cihaz ama. Hem bataryasının 1 günü 3G açıkken dahi 1 günü çok rahat çıkarması, hem ekranın büyük olması hem de işletim sisteminden dolayı. Ayrıca sahip olduğu NFC, HDMI çıkışı ve OTG desteği gibi donanımlar 1000TL civarı o sınıf bir cihaz için tercih sebebi.




  • Passporttan memnunum. Ancak oncelıkle kendı marketını gelıstırmesı lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BB sistemi farklı markalara satmali çok çeşitlilik daha fazla katılım ve uygulama sağlar tek başına bi ios gibi olamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcebi001

    BB sistemi farklı markalara satmali çok çeşitlilik daha fazla katılım ve uygulama sağlar tek başına bi ios gibi olamaz

    O zaman güvenlik kalmaz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenlik protokolerini kendi kontrolünde bırakabilir(admin kendi olur -elinden geldiğince)...sadece güvenliği düşünerek bu zamanda satış yapamaz tüketicinin alayı takmıyor güvenlik olayını zaten, çok küçük bir yüzde elit kesim dikkat ediyor güvenliğe ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 16 Haziran 2015; 22:11:57 >
  • mcebi001 kullanıcısına yanıt
    Aslında güvenlik çok önemli bir durum. Ama ne yazık ki kapitalist sistem tüketici yönünde bunun önemsiz bir durum olarak algılanmasını sağladı. Blackberry ' nin farkıda zaten burada ortaya çıkıyor. Ama benim için aslında ne kadar güvenli olmasa da windows phone tarzı bir yaklaşım sunabilir. Biliyorsunuz ki windows phone ' u Nokia ' dan başka lisans ücreti ödeyen bütün firmalar kullanabiliyor. Blackberry ' nin CEO 'su bu konuda bir ara açık kapı kırakmıştı fakat ilgilenen çıkmadı.
  • Bb kendi sisteminde kalsın, android'in geçmesin diye diye pazar payları %1'e düştü.
    Yok akıllı saat yapsın yok marketini geliştirsin.
    Bunları yapmak için önce telefon satmaları gerekiyor.
    Adamların elinde tonla eski donanım parçaları kalmış, bb classicte bunları kullandılar.
    Telefon satmadan akıllı saatte üretemezler, marketi de geliştiremezler.
    Bunun için androidli telefon üretmek zorundalar.
    Anlayın bunu artık.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firma prestiji açısından son derece alay konusu olur. BlackBerry 10 ile kesinlikle devam edilmeli. Lakin Android kullanacaksa bunu da en iyi şekilde optimize edeceğine inanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz geç kaldı galiba
  • OS 10 u bilmeyen Heyy sen Androidli. Sen benim marketimden uygulama indiremezsin açamazsın Ama ben senin play storeden istediğim uygulamayı açıyorum..Farkımız aklımızz.(Cihazım BB z30)

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.