Şimdi Ara

Google Kamera uygulamasına yakın zamanda 'Smart Burst' özelliği gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Kamera uygulamasına yakın zamanda 'Smart Burst' özelliği gelebilir 

     

    Google'ın kendi geliştirdiği Android uyumlu fotoğraf uygulaması "Google Kamera", AndroidPolice sitesinin 2.5 APK üzerinden yaptığı incelemelere göre yakın zaman içerisinde Smart Burst yani Türkçe karşılığıyla akıllı seri çekim özelliğine kavuşmaya hazırlanıyor.

     

    Google Kamera APK'nın 2.5 sürümü içerisinde görülen "Smart Burst" özelliği, kişilerin seri fotoğraflar çekmesine ve bu fotoğraflar arasından en iyisinin otomatik olarak seçilmesine dayanıyor. Çekilen fotoğrafları özel bir algoritmadan geçiren ve kare içerisindeki yüz sayısı, yüz hizalama, yüz aydınlığı, gülümseme, bulanıklık, keskinlik ve gözlerin açık olma durumu gibi kriterlere göre değerlendirecek olan uygulama, sonuç olarak en yüksek puanı alan fotoğrafı gözler önüne serecek ve ona göre sadece en iyilerin kayıt altına alınarak paylaşılmasına imkan tanıyacak.

     

    Google'ın fotoğraflar için puanlandırma sistemi üzerinde çalışmalarına devam ettiği Smart Burst özelliğinin, yakın zaman içerisinde yayınlanacak bir güncellemeyle de aktif hale getirilebileceği söyleniyor.

     







  • google kamera için seçeneklerini genişletirse android one ve bilhassa nexus için satışlara faydası olabilir.

  • Google yaparsa tam yapar umarım biran önce gelir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.