Şimdi Ara

Nikola Labs, iPhone 6 / Galaxy S6 uyumlu kılıfı için destek aramaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Nikola Labs, iPhone 6 / Galaxy S6 uyumlu kılıfı için destek aramaya başladı 

     

    Akıllı cep telefonlarının en büyük problemleri arasında yer alan düşük batarya ömrü için Nikola Labs tarafından hazırlanan iPhone 6 / Galaxy S6 kılıfı "Nikola Phone Case", uzun süre önce belirtildiği gibi Kickstarter üzerinde destek aramaya başladı.

     

    Farklı renk seçenekleri bulunan ve standart bir akıllı telefon kılıfına benzeyen ancak esas farkını bünyesinde taşıdığı elektronik altyapı sayesinde koyan Nikola Phone Case, Dr. Rob Lee tarafından belirttiği üzere telefonun radyo sinyalleri ile kaybettiği %90'lık enerjiyi, radyo frekanslarını toplayan anten ile doğru akım elektrik haline getiriyor ve bu sayede telefonların kullanım ömrünü %30 oranında arttırabiliyor. 

     

    Diğer bataryalı kılıflardan farklı olarak herhangi bir enerji depolaması yapmayan veya telefonun bataryası bittiği zaman sıfırdan şarj edemeyen kılıf, sadece topladığı enerjiyi yavaş şekilde iPhone 6 / Galaxy S6 bataryasına aktarıyor ve böylece cihazların şarjının daha yavaş bir şekilde bitmesine aracılık ediyor.

     

    Ohio State Üniversitesi ortaklığında geliştirilen ve gerekli patent alımları sayesinde geleceği güvence altına alınan kılıf, Kickstarter'da koyduğu 135,000$ hedefin daha ilk gününde 33,000$'lık bölümünü toplamayı başarmış durumda. Bitimine 40 gün kalan Nikola Phone Case, yapılacak en az 89$ bağış ile 2016 Şubat ayında elde edilebiliyor. Tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

     





  • Radyo frekanslarını toplayan anten bizi de şarj etmese bari :)
    Şaka yapıyorum tabiki. Ancak kılıf olarak pek işe yarayacağını düşünmüyorum, telefonların içine sığdırılabilirse ve ufak bir alan kaplarsa o zaman ilgi çeker sanırım.

  • Bu kılıfın sahte olduğu konusunda bir sürü haber okudum, gerçekliğini testler gösterecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence mantıklı.
    zamanında nokia telefonlara takılan sticker şeklinde led ışıklı bantlardan vardı telefon çalmadan önce yanmaya başlardı aynı mantık sanırım fakat aynı enerjiyi şarj etmek için kullanıyor. faydalı gibi..

  • İşte bu alınır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya omrunu kisaltmaz umarim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.