Şimdi Ara

SOMA'nın E3 Videosu Paylaşıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•        Amnesia serisiyle oyun dünyasının tanınan yapımcıları arasında giren Frictional Games'in yeni oyunu SOMA'nın E3 videosu paylaşıldı. Oynanış görüntülerinden oluşan bu tanıtım videosu oyuncuları SOMA'nın atmosferi ve özellikle senaryosunu hakkında daha da meraklandırıcı cinsten.

SOMA, 22 Eylül'de PC ve PS4 oyuncularıyla buluşacak. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

• Nedendir bilmiyorum robotlar bana hiç korkutucu gelmiyor.Firma sağlam inş güzel bir oyun yapıp bu dediğimi bana yuttururlar.Belkide ''Zombi'' temasından daha korkutucu olur.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Umarım oyun Türkçe veya Türkçe altyazlılı olur

• Resimlerden Anladığım kadarı ile (teori)
    Insanlar makinaları içine yerleşmiş zihinleri .:P

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bioshock

• Amnesia gibi eski zamanda geçse daha iyi olurdu. Bilim kurgu atmosferi aksiyonla birleşmediği sürece hoşuma gitmiyor

• Maşallahınız var arkadaşlar. Önceden ne güzel sade bir site tasarımı var dı Şimdi mübarek reklamdan geçilmiyor. Anladık herşey pahalı para kazanmak da lazım ama en azından şu videolardaki 90 saniye saçma sapan reklamlara bir geç butonu koyun bari. Böyle giderse ben bu siteyi takip etmeyi bırakırım. Bildiğin İlk okullu çocukların açtığı blog sayfalarına çevirmişsiniz siteyi, geliştireceğinize. Şu reklam işini düzeltin

• quote:

Orjinalden alıntı: zeus128

Maşallahınız var arkadaşlar. Önceden ne güzel sade bir site tasarımı var dı Şimdi mübarek reklamdan geçilmiyor. Anladık herşey pahalı para kazanmak da lazım ama en azından şu videolardaki 90 saniye saçma sapan reklamlara bir geç butonu koyun bari. Böyle giderse ben bu siteyi takip etmeyi bırakırım. Bildiğin İlk okullu çocukların açtığı blog sayfalarına çevirmişsiniz siteyi, geliştireceğinize. Şu reklam işini düzeltin

Reklamdan rahatsız olanlar chrome'da adblock eklentisi edinin kafanız rahatlasın :D

• Sanirim SONY nin VR sini de destekleyecek bu oyun Morpheus ciktiginda.

• Türkçe yama ile tadından yenmez , merakla bekliyoruzz ..

• Korkudan çok gerilim oyunu olmuş bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: r0ket

bioshock

Bioshock ile alakası yok. Dead Space belki.

• quote:

Orjinalden alıntı: porsux

Amnesia gibi eski zamanda geçse daha iyi olurdu. Bilim kurgu atmosferi aksiyonla birleşmediği sürece hoşuma gitmiyor

Hocam hep eski zamanlarda geçiyor zaten. Birazcıkda yeni zamanın tadını çıkaralım :)

• korkuya değişik türden bakmaya çalışmışlar, ben onu anladım ama şu videoda zaten pek bir şey yok yani korku ögeleri göremedim, oyun çıktığında bakalım nasıl olacak.

• korku oyunlarına türkçe yama yapıyor bizimkiler buna da yaparlar herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.