Şimdi Ara

[ROM] [JİAYU S3] NEW UI YENİ ARAYÜZ ROM İNCELEMESİ [ANDROİD 4.4.4]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Jiayu firması çok eleştirilen arayüzünü yeni ve hoş bir temayla geliştirmek istemiş ve bu arayüzü ortaya çıkarmış.
    Yeni öyle ahım şahım özellikler olmasa da, görünüş olarak hoş ve tatmin eden bir arayüz. Aşağıda inceleme yazımı ve resimlerini bulabilirsiniz.

    İndirmek için link:http://www.needrom.com/download/s3s-nfc3gb-ram-2015-02-13/
    Bu linkten S3SN ile başlayan ROM'u indirip Flashtool ile kuracak, ardından TWRP kuracaksınız ve TWRP ile Gapps'ı flaşlayacaksınız.

    Buyurun yazım:

    Öncelikle arayüz çok süper,
    Tek problem, tarayıcı, arama ve rehber çince, ben numara yazıp hotmail hesabıma kaydetmeyi çözemedim onun dışında hepsi güzel. Ama chrome ve bi tane mesela hangouts call gibi arama uygulaması indirirsen problem yok.

    Bildirim ekranı mükemmel, çok hoş bi tasarım çekmişler, yazılar daha küçük ve hiçbir şey gereksiz yer kaplamıyor. Başlatıcısı uygulama menüsüne sahip değil, yani herşey ana ekranda, kullanmadığım herşeyi "Diğer" diye klasöre taşıdım problem kalmadı. Arada nadiren kasma oluyor. Bildirim çubuğunu aşağı çekerken beni rahatsız etmese de ufak bi takılma gibi bişey var, belki de görseli ayarlayamadılar emin değilim. Ayarlma menüsü güzel.

    Telefon ısınmıyor eskisi kadar, bataryası da o kadar gaddar değil baya iyi oldu diyebilirim. Başlatıcıda kasmalar var ufaktefek dediğim gibi ama uygulamalarda kasma yok, benim çalışmayan uygulamalar da bunda çalıştı, kilit ekranı ve şarj olurkenki kilit animasyonu hoş. Nfc, bildirim herşey yerinde ve çalışıyor. Yazılar daha kompakt ayarlar menüsünde, uyarılar aşağıdan çıkıyor tatlı falan.

    Çince uygulamalar vardı ccleanerle temizledim root verip. Birkaç hata verdi sonra düzeldi. Tecrübelerimi aktarmaya devam edicem, şu ana kadar custom romların içinde en en en stabili diyebilirim. unu kullanmaya devam edicem, değiştirmem heralde. eskye dönmem. :)

    Yandex Browser kullanıyordum, bir zaman sonra şişmeye başladı, temizledim düzeldi sonra yine şişti ben de sildim logolarda ne yazdıgını tahmin ederek çince tarayıcıya alıştım, gerçekten çok güzel ve hızlı. Tebrik ediyorum Jiayu'yu bu güzel çalışmasından dolayı, artık Lollipop gelene kadar bu ROM'dayız.

    Buyurunuz resimler:
     [ROM] [JİAYU S3] NEW UI YENİ ARAYÜZ ROM İNCELEMESİ [ANDROİD 4.4.4] [ROM] [JİAYU S3] NEW UI YENİ ARAYÜZ ROM İNCELEMESİ [ANDROİD 4.4.4] [ROM] [JİAYU S3] NEW UI YENİ ARAYÜZ ROM İNCELEMESİ [ANDROİD 4.4.4] [ROM] [JİAYU S3] NEW UI YENİ ARAYÜZ ROM İNCELEMESİ [ANDROİD 4.4.4] [ROM] [JİAYU S3] NEW UI YENİ ARAYÜZ ROM İNCELEMESİ [ANDROİD 4.4.4] [ROM] [JİAYU S3] NEW UI YENİ ARAYÜZ ROM İNCELEMESİ [ANDROİD 4.4.4] [ROM] [JİAYU S3] NEW UI YENİ ARAYÜZ ROM İNCELEMESİ [ANDROİD 4.4.4] [ROM] [JİAYU S3] NEW UI YENİ ARAYÜZ ROM İNCELEMESİ [ANDROİD 4.4.4] [ROM] [JİAYU S3] NEW UI YENİ ARAYÜZ ROM İNCELEMESİ [ANDROİD 4.4.4]







  • Adamlar iyiden iyiye birbirine benzetti arayuzleri ilk baş huawei xaomi ye benzetti ara yuzu simdide bunlar huawei yw benzetmiş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.4.4 de de halen daha çince yazılar varsa lollipop da oturana kadar haylı zaman gecer yada hıc oturmaz....
  • Bu test romu o yuzden, sonucta normalde kullandigimiz S3SW'de Çince yazılar yok biliyorsun ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt
    Ya ne biliyim biraz güzel olsun da bence neye benzedigine o kadar takilmiyorum artik :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bu romda bildirim ekranında çağrı,SMS falan geldiğinde bildirim ikonu görünmüyor mu.ben ne yaptıysam olmadı.
    Bu arada bende nivu 3.0 var aynı ROM.belki bazı eklemeler yapmışlardır s3sn ye ama ben farketmeden.ama daha stabil geldi bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bir bildirim olduğunda sağ tarafta saatin dibinde yanyana üç nokta görünüyor. Sanirim sigmadigi icin boyle bir olay yapmislar. Bildirim ekranında bir hareket olmuyor evet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isikmuhamm

    Arkadaşlar Jiayu firması çok eleştirilen arayüzünü yeni ve hoş bir temayla geliştirmek istemiş ve bu arayüzü ortaya çıkarmış.

    bu rom'un 2GB için olanı yok mu? sayfasından baktım sanırım sadece 3GB için kurulabiliyor..
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    ayen 2gb için yok sanırım, sen lollipopu bi denesene hacım nasıl durumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.