Şimdi Ara

The Order: 1886'nın Satışları Beklenilen Seviyede

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Bugün itibariyle hedeflerini büyütüp Sony'nin çatısı altından çıkma kararı alan Ready at Dawn, bu hareketle beraber Blizzard'ın önemli isimlerinden Paul Sams'i de bünyesine kattı. Firmanın yeni CEO'su Paul Sams, The Order 1886'nın satışlarıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Oyunun satışlarının beklenilen seviyede olduğunu söyleyen Sams, "The Order: 1886'nın çıktığından bu yana ne gibi bir satış başarısı gerçekleştirdiğini size söylemek isterdik ancak bunların paylaşımı sadece Sony tarafından yapılabilir durumda. Ancak yine de oyunumuzla gurur duyduğumuzu ve satışların beklenilen seviyede olduğunu söyleyebilirim." açıklamalarını yaptı.

• korsan oynayan daha fazladır.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Korsan? Oyun ps4 e özel

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Halille

Korsan? Oyun ps4 e özel

hehehe ps4'te korsan yokmu sanıyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: fable

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Halille<br><br>Korsan? Oyun ps4 e özel</blockquote><br>hehehe ps4'te korsan yokmu sanıyorsun

Korsan olmadığını biliyorum.Brezilyada'ki olayda bir açıktan dolayı olmuştu.Ama 1-2 seneye kırarlar herhalde

• Satışları iyi olabilir ama bence çokta gurur duyacakları bir oyun yok ortada. Grafikleri muazzam, her çevre birbirinden farklıydı ama konu iyi olmasına rağmen işleyişi vasattı, yarım yamalak bitiyordu, tempo sorunları vardı ve aldığım zaman bitirdim ama sonra hatırlamadığım oyunlar arasına girdi, bu haberi görene kadar aklımda bile değildi. Açıkçası Ready At Dawn bence başarılı bir firma PSP de bile harikalar yaratmışlardı ve The Order'ı sevmesem de yarattıkları dünya ve dediğim gibi grafiklerin iyi olması yanı sıra, her mekanın detaylı birbirinden farklı olması takdir edilesi şeyler umarım bunların üstüne koyarak The Order evreninde geçen yeni bir oyun görürüz.
  • quote:

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orjinalden alıntı: fable<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Halille<br><br>Korsan? Oyun ps4 e özel</blockquote><br>hehehe ps4'te korsan yokmu sanıyorsun</blockquote><br><br>Korsan olmadığını biliyorum.Brezilyada'ki olayda bir açıktan dolayı olmuştu.Ama 1-2 seneye kırarlar herhalde

Dostum brezilyada'ki bulunan son açık raspberry pi ile gerçekleşiyor ondan önce bulunan bir açıktan bahsediyorum ben hala güncel olan bir açıktan

• quote:

Orjinalden alıntı: fable

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Halille<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orjinalden alıntı: fable<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Halille<br><br>Korsan? Oyun ps4 e özel</blockquote><br>hehehe ps4'te korsan yokmu sanıyorsun</blockquote><br><br>Korsan olmadığını biliyorum.Brezilyada'ki olayda bir açıktan dolayı olmuştu.Ama 1-2 seneye kırarlar herhalde</blockquote><br><br>Dostum brezilyada'ki bulunan son açık raspberry pi ile gerçekleşiyor ondan önce bulunan bir açıktan bahsediyorum ben hala güncel olan bir açıktan

Doğrudur kardeş ilk defa duydum

• Beklenilen seviyede demek. Enteresan

• quote:

Orijinalden alıntı: fable

korsan oynayan daha fazladır.

Özelden pm ile anlatırmısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama oyun beklenilen seviyede degil malesef..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Okulların kapanması ile zor bir dönem bizi bekliyor. 3 ay boyunca Allah'ım sabır ver.

• Başka oyun yok ki doğru düzgün, tabi satıcak. Biz de aldık. :)

• quote:

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orjinalden alıntı: fable<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Halille<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orjinalden alıntı: fable<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Halille<br><br>Korsan? Oyun ps4 e özel</blockquote><br>hehehe ps4'te korsan yokmu sanıyorsun</blockquote><br><br>Korsan olmadığını biliyorum.Brezilyada'ki olayda bir açıktan dolayı olmuştu.Ama 1-2 seneye kırarlar herhalde</blockquote><br><br>Dostum brezilyada'ki bulunan son açık raspberry pi ile gerçekleşiyor ondan önce bulunan bir açıktan bahsediyorum ben hala güncel olan bir açıktan</blockquote><br><br>Doğrudur kardeş ilk defa duydum

inanma şunun dediğine öle bişey yok henüz ps4 te güncel açık varmışta falanmış ta filanmış sallamanın bu kadarı...

• Tabi tabi kesin öyledir

BloodBorne varken yemişim Order ın grafiğini ... SONY EXC kalitesine hiç yakışmayan bir oyundu .

• quote:

Orijinalden alıntı: fable

quote:

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orjinalden alıntı: fable<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Halille<br><br>Korsan? Oyun ps4 e özel</blockquote><br>hehehe ps4'te korsan yokmu sanıyorsun</blockquote><br><br>Korsan olmadığını biliyorum.Brezilyada'ki olayda bir açıktan dolayı olmuştu.Ama 1-2 seneye kırarlar herhalde

Dostum brezilyada'ki bulunan son açık raspberry pi ile gerçekleşiyor ondan önce bulunan bir açıktan bahsediyorum ben hala güncel olan bir açıktan

Bu işlere bayağı ilgilisiniz herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kadar oyun AÇI, enayi olduğu sürece normal. Adamlar oyun görmediği için ne görse saldırıyor. 2016'ya kadar bir tane oyun yok konsollar için. Witcher 3 desen PC-Port. O bitince ezik ezik gene bekleyecekler yeni komedi nesillerine komedi oyunlarını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joven

Oyun görselleri çok iyi<br>Oynanış çok iyi<br>Müzikler iyi<br>Hikaye fena değil oyun süresi çok kısa<br>İlerisi için umut vâdediyor yalnız ciddi suretle oyun elden geçmeli

OYNAYIŞ???? Dalga mı geçiyorsun The ORder bir oyun bile değil, 3D bir animasyon filmi resmen, enayi gibi TV karşısına geçip ağzınızı açıyorsunuz sonra da oyun oynadım diyorsunuz. Komik konsolcular
  • o değilde oyundaki yazı boyutu çok küçük böyle yaparak iyi yapmamışlar
  • StrangerLovely kullanıcısına yanıt
    İçindeyim ilgili değil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.