Şimdi Ara

Deezer'in Mac ve iPad sürümleri güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Deezer'in Mac ve iPad sürümleri güncellendi 

     

    35 milyondan fazla şarkıya ev sahipliği yapan ve bunların aktif olarak dinlenmesine imkan tanıyan Deezer, Mac ve iPad platformlarında yeni özelliklerle güncellendi.

     

    Popüler müzik uygulaması ilk olarak Mac tarafından aldığı yeni güncellemesiyle iTunes kütüphanesine destek vermeye başladı. Bu sayede iTunes'da yer alan şarkılara direkt olarak kendi içerisinden erişim sunan uygulama, iPad tarafında ise yeni tasarım ve kullanımı kolay özellikler kazanmış durumda. Aynı zamanda "Flow" seçeneği altında sizin zevkinize göre müzik önerileri veren uygulama, önemli bir gelişme olarak artık "Podcast" desteğini de bünyesinde barındırıyor.

     

    Deezer'ın ücretsiz olarak sunulan bütün sürümlerine resmi Türkiye sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. 

     








  • Yav hala miksler ve yeni çıkanlar yok. Betadan kurtulduğunda eklerler diyordum ama hayal kırıklığı oldu. Deezer Türkiye CEO'sunun ve Türkiye editörünün işten ayrılmasıyla da duraksama dönemine girdi biraz. En sevdiğim yanı her şeyin sevdiğim müziklere göre öneriliyor olması. Spotify adam akıllı bunu yapamıyor fakat arşivini genişlettiği için ve daha sağlam işbirlikleri yaptığı için mecbur Spotify kullanıyorum.

  • Keşke spotify kadar yaygınlaşsa.

    Çöp ses kalitesi ve reklamlarından sıkıldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.