Şimdi Ara

EverQuest Next'in Bu Sene Çıkması Zor Görünüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Eski Sony Online Entertainment olan Daybreak Game Company'nin MMO-RPG oyunu EverQuest Next hakkında uzun süredir haber alamıyorduk. Oyunla ilgili yeni açıklamalar baş yapımcı Terry Michaels aracılığıyla geldi. Michaels, EverQuest Next'in çıkışıyla ilgili konuştu.
     
        EverQuest Landmark'ın kendileri için arkaplana atıldığını, bundan sonra EverQuest Next'e yoğunlaşacaklarını belirten Terry Michaels, "Landmark için güncellemeler sunmaya devam edeceğiz ancak yoğunluğumuzu EverQuest Next'e aktaracağız. Yine de EverQuest Next'e yoğunlaşacak olmamız, oyunun bu sene çıkacağı anlamına gelmiyor. Bir tarih veremem ancak EQN'in bu sene çıkması sürpriz olur." sözlerini söyledi. 
     








  • Oyun yapımları bayağı uzadı...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • hiç çıkması zaten bu saatten sonra mmo pazarında hiçbirşey başaramaz bu saatten sonra çok geç kaldı senelerdir videolar yayınlanıyor oyun ortada yok

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Geç olsun güç olmasın.. İnce eleyip sık dokusunlar şu WoW u yensinler tek dileyim o dur. Yanlış anlamayın WoW u kötülemiyorum ama WoW tek el olduğu için kimse başedemiyor ve rekabet kalmadığı için MMO türü ölüyor. WoW un zamanında esinlendiği ve onu geçtiği oyun Everquestti şimdi WoW u geçebilecek tek oyun Everquest bence. Piyasaya rekabet şart.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • xbox'a çıkmayacak galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.