Şimdi Ara

FORD TRANSİT CONNECT PAYLAŞIMLARI BURAYA (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
0
Favori
118.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ford_istanbul

    arkadaslar ben bir yerde 140 ytl phılps marka xzenon ampül buldum siz fiyatı ve kalitesi nasıldır...


    Valla fiyatı iyi gibime geldi ama kalitesini bilemem istersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_12066172/tm.htm 'den bilgi alabilirsin
  • arkadaşlar artık bende bir connect liyim 90 hp t220 arkadaşlar ben bunun arkaya koltulkarı koydurdum her iki tarafa cam açtırdım bütün camlara film çektirdim ve daha neler yapabilirim diye düşünüyorum bana biraz yardımı olursanız sevinirim. ön korumalıktır falan filan bunları tabiki bide fiyatlarıyla vede nerden alacağımız şeklinde açıklarsanız sevinirim
  • Aramıza hoşgeldin arkadaşım. Araban hayırlı olsun. Arabana sağlam tesisat, Mini buzdolabı, Deri döşeme koltuklar v.b. gibi şeyler yapabilirsin. bi yerde görmüştüm. baya hoş duruyodu.
  • connect çi dostlar bende yeni katıldım
    mesajları bayağı okudum 3 yıldır 90 lık standart paket model kullanıyorum. aile arabası olarak almıştım.
    connect ile ilgili bildiklerimi paylaşayım.
    araba çok iyi gücü ön koltuk konforu iyi arkalar hariç. kalabalık piknik arazi banamısın demiyor. ben aracıma 4x2 cip diyorum.
    190 km yi gördüm biraz tırstırıyor ama gidiyor.
    araç sağlam demeyin ön taraf taraftan darbe yemeyin. ticari şahinle sağ arkasından yandan çarpıştık onun sağ çamurluk içine biraz göçtü 500 ytl masraf çıkardı connectin zavallı önü kaydı kaç milyardı şimdi hatırlamıyorum
    kazada airbek patlarsa tampon hava yastığı tüm elektronik aksamı ve ayrıca emniyet kemerleride değişiyor dikkat edin.
    ford opet kullanacaksın diyor. uygulama şöyle size opet kart veriyorlar yakıt aldığınızda bu kartıda okutup kilometreyi yaZDIRIYORSUN aracın arızalanır ve servis bu arıza yakıttan kaynaklanmıştır dediğinde arızanı opet karşılıyor. eğer istasyondaki makina arızalı ise artık pompalar fiş veriyor plakanla beraber km nide buraya kaydettir. birde bu garanti için son 10 depo yakıtın opetten alınması şart. aracın kendi garantisinin bitmesi bu durumu değiştirmiyor. yakıt fazla yakıyor şikayetleri çok okudum 1500 kg lık 1800 motor ve 90 beygirlik kamyonet için bu değerler hiçde çok değil kafanızı buna takmayın. tek can sıkıcı durum fordun bunu teknik verilerde çok düşük göstermesi.
    pompa turbo arızası en pahalı arızalar dikkat edin. araçta yapılan her türlü değişiklik genelde müşterileri daha fazla ütülemek için yapılıyor bunuda bilesiniz.
    benim arabada abs asr yol tutuş falan yok tek airbag var oda bana yetiyor uykum gelince açıp yatıyorum
    bi kere ev alacağım için satayım dedim ankara pazarına daha girmeden arabayı kapıyorlardı. sonra vazgeçtim içerede ve geri çıktım.
    aksesuar olarak ençok üretim yapılan model bu ve yakıştıranda bu .
    ben yan ve arka basamak ve perde yaptırdım iyiy durdu . özellikle çocuklar inip binerken çok rahat ettiler.
    arabam üç defa kaza yaptı hiç birindede ben içinde yoktum. park halinde gelip gelip vurdular hemde o kadar sakınıp kenara köşeye çekmeme rağmen.
    herkese selam
  • Bilgi için teşekkürler. Aramıza hoş geldin
  • Selam arkadaslar bende gecen hafta 75 hp t.connect(sıfır) aldım.
    İlk olarak yakıt sarfiyatı ile ilgili olarak yaptığım hesap beni biraz sasırttı sehiriçi 100 km'de 8,70 lt yaktı.Arabanın sıfır olması yakıt sarfiyatını arttırır zamanla bu rakam düser deniliyor sizler ne dersiniz?
    Bu arada seçimimde bu sitedeki olumlu yorumların cokluğu birebir etkili oldu.Hepinize yorumlarınız için tesekkur ederim çünkü araba gerçekten çok iyi.
  • Belki zamanla azalır ama fazla bişey bekleme yakıt azalması konusunda...
  • slm hoşgeldin hayırlı olsun bende 90 lık var full depo ile şuan 450 -480 arası şehir içi yakıt biraz fazla ama bence bu arabaya göre çok değil
  • Pardon
    Connect'i olanlar lütfen 100 km de kaç litre veya Fiyat olarak yazarsanız? veya
    1 km de kaç KR gibi bizler için daha iyi olur
    SİZİN İÇİN KESİN SONUÇLAR OLSUN! bizlerin daha rahat takip etmeleri için.
  • 75 Beygir

    karışık 7.5lt şehir içi çoğunluk.... aşırı dur-kalk yok
    şehir dışıında ise kullanıma çok bağlı 90 la giderim dersen 5.5 lt ye yakında görüyo fakar bende genellikle 6.5lt civarı
  • Arkadaşlar bu arada iki sorum daha olacak ;
    1. İlk bakım için satıcı 15bin km , kitapçık 10bin diyor hangisi doğru.
    2. Satış görevlisi ilk bakıma kadar devirli kullan abi motoru aç dedi , kitapçık deviri aşırı yüksek kullanmayın diyor.
    Sizce kimi dinlemeliyim:))
    Şimdiden teşekkürler..
  • ya 15.000km yada 6 ay hangisi önce dolarsa bu şekilde olur. kullanım açısından ilk 1500 km aşırı zorlama yani çok 4000 ve üstü devir görme en azından sadece kısa süreli olabilir. 1500 km devirdikten sonra yavaş yavaş max hız-devir yaparak açarsın motoruda çok uyuz alıştırmamanı tavsiye ederim.
  • araç devirli kullanmaya uygun sen nasıl gitmek istersen sana o şekilde karşılık veriyor. bu güne kadar istediğim her şeyi yaptı. beni üzmedi.
    arabayı normal kullanarak alıştırmaya çalış. hep yavaş gidip sağır yapma çünkü sonradan çok zorlanıyor. çok yakar diye yavaş gitme çünkü bu araba naparsan yap yakacağını zaten yakıyor.
    benim connect 28.000 km. de opet ultra euro diesel kullanıyorum sürekli ve 180 ykr yakıyor. şehir içi dışı karışık ortalamada.
    kış diye klimayı kullanmamazlık etme arasıra çalıştır.
    kapılar tıngırdamaya başlarsa kilit leri yağlayıver ben 444 süper yağlayıcı sürdüm kesti servise gitmeye gerek yok.
    serviste klima polen filtresini değiştirirken dikkat ettir. burdaki paneli sökerken genelde kırıyorlar ve sana birşey söylemiyorlar sende nasıl kırıldı diye düşünüp duruyorsun. arabanı servisste seninde gördüğün bir servis varsa buraya götür arabanı uzaktan seyret. çünkü ford servislerinde aşırı yoğunluk var her an herşey olabilir.
  • Valla ben servise gittiğimde servis elemanının ensesinden ayrılmıyorum ne yaparlarsa soruyorum ve genellikle detaylı cevaplıyorlar çalışanlar sağolsun kafa dengi çocuklar.hoşuma gitmeyen herşeye baktırıyorum.arada bi patron " beyefendi buyrun sizi bekleme odasına alalım diyorsa da duymamazlıktan geliyorum.Daha önce opel vardı arabayı bi girerken görüyordum bi de çıkarken,iş vicdanlarına kalıyordu bu açıdan servisimi seviyorum.Ne iş yaptırırsam bi kaç gün sonra arayıp memnuniyetimi soruyorlar e daha ne olsun ?
  • arkadaslar benim araç 75 lik ama şehir içi 8 litreye yakınyakıyor nedersiniz normalmi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ford connect

    arkadaslar benim araç 75 lik ama şehir içi 8 litreye yakınyakıyor nedersiniz normalmi



    Benim araçta öyle 8 lt civarı yani arabanın yakıtı bu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TANGO1

    Valla ben servise gittiğimde servis elemanının ensesinden ayrılmıyorum ne yaparlarsa soruyorum ve genellikle detaylı cevaplıyorlar çalışanlar sağolsun kafa dengi çocuklar.hoşuma gitmeyen herşeye baktırıyorum.arada bi patron " beyefendi buyrun sizi bekleme odasına alalım diyorsa da duymamazlıktan geliyorum.Daha önce opel vardı arabayı bi girerken görüyordum bi de çıkarken,iş vicdanlarına kalıyordu bu açıdan servisimi seviyorum.Ne iş yaptırırsam bi kaç gün sonra arayıp memnuniyetimi soruyorlar e daha ne olsun ?



    Bide ben bulabilsem öyle servis

  • quote:

    Orjinalden alıntı: ford_istanbul

    arkadaslar ben bir yerde 140 ytl phılps marka xzenon ampül buldum siz fiyatı ve kalitesi nasıldır...


    Benimki ondan gayet memnunum birde 40 ytl olanları var sakın almayın erken patlar..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bestwill

    ARKADAŞLAR BENDE 75 LİK VAR. 2004 MODEL. ARAÇ 185.000 KM DE HALA TAŞ GİBİ. GEÇENLERDE 180.000 BAKIMINA GİRDİM BAYA MASRAFLI OLDU. DEBRİYAZ BASKI-BALATA DEĞİŞTİ. BAKIMLA BERABER TOPLAM 1550 YTL YE MAL OLDU. ONDAN 1 AY ÖNCEDE AKS LAR VE ROT LAR DEĞİŞMİŞTİ. ORADA DA 1200 YTL GİTMİŞTİ. AMA ARABA ŞU ANDA GAYET İYİ DURUMDA. 180.000 BAKIMINDAN ÖNCE ARABA BİR DEPOYLA 650 KM ANCA YAPIYORDU VE KM DE 170BİN LİRA KADAR YAKIYORDU. ŞU ANDA BİR DEPOYLA 800 KM ÇOK RAHAT YAPIYOR. BİRAZ DAHA ZORLASAM 850 YAPAR VE KM DE 140BİN LİRA YAKMAYA BAŞLADI. BEN İŞİM GEREĞİ ÇOK SEYAHAT EDİYORUM. BU VERİLER ŞEHİR İÇİ VE DIŞI VE OTOBAN KARIŞIK.
    ŞUNU DA SÖYLEMEDEN GEÇEMEYECEĞİM BEN BU ARABAYLA ÇOK RAHAT 180 GÖRÜYORUM. OTOBANDA ZORLAYINCA 200 E YAKLAŞTIM. TABİ BİRAZ İNİŞ VARDI YOLDA. AYRICA 1250 KİLO YÜKLE ARABA BANAMISIN DEMİYOR. 1250 KİLO YÜK İLE 3 SAAT YOL GİTTİM VE ARABA DÜZ YOLDA 140 I RAHAT GÖRDÜ. DAHA FAZLA ZORLAMADIM. O KADAR YÜKLE GÖZÜM YEMEDİ

    KISACASI BEN ÇOK MEMNUNUM. 75 LİĞİ KÖTÜLEYEN ARKADAŞLARI DA ANLAYAMADIM. 90 LIK DAHA İYİ OLABİLİR 75 LİK DE GAYET GÜZEL. 2.000 DEVİRDEN SONRA TURBO KENDİNİ HİSSETTİRİYOR. ZATEN DİZELLERDE TURBO 2000 DEVİRLERDE DEVREYE GİRİYOR.



    ARKADASIM DEDİKLERİN DOGRU OLABİLİR AMA BENIM İŞ YERİNDE KULLANDIGIM ARAÇ 75 PS 2006 MODEL YÜKLÜYKEN OKADAR İYİ GİTMİYO.....VE CEWREMDEKİ İNSANLARDA SENIN KADAR ARABAYI ÖWMÜYOR .....BENİ YANLIŞ ANLAMA ARABAYI KÖTÜLEMEK İÇİN SÖLEMİYOM.....BENİM SAHSIMA AİT 2007 FORD CONNECT GLX VAR (110PS).....
  • E tabi yani, 110 lukla 75 liği karşılaştırısanız 75 lik elbette gitmez....Çok far olur aralarında...

    Düşünüyorumda bizler bu arabaları hız yapmak için almıyoruz, 75 lik rahat rahat 140-150 sabit hızla gidebiliyor. Zaten bundan daha yüksek hızlar bu tip ticari araçlarda çok tehlikelidir. Hız yapmak isteyen binek araç tercih etsin... Bu aracın amacı ticaridir, yani almış olduğu yük ile konforlu bir yolculuk sağlamaktır. Bunu yapabildiğine göre problem yok... Hız yapmak bu araçlarda son derece tehlikelidir.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.