Şimdi Ara

FORD TRANSİT CONNECT PAYLAŞIMLARI BURAYA (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
0
Favori
118.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  FORD TRANSİT CONNECT PAYLAŞIMLARI BURAYA
  •  FORD TRANSİT CONNECT PAYLAŞIMLARI BURAYA
  • kardeş bizde değiştirmedik zaten bitince göstergede lamba yanar dediler o zaman götürüp değiştiricez bu arada sen 90 beygirlik mi kullanıyosun?
  •  FORD TRANSİT CONNECT PAYLAŞIMLARI BURAYA
  •  FORD TRANSİT CONNECT PAYLAŞIMLARI BURAYA



     FORD TRANSİT CONNECT PAYLAŞIMLARI BURAYA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3syndikat -- 20 Ocak 2007; 21:12:36 >
  • benimki 2004 75ps ama 2 ay sonra insallah 110 ps GLX dusunuyorum....arkadaslar bu resimleri design ederken aklima sey geldi o ondeki ford logosuun altina neon taksan ve su resimdeki gibi kirmizi yansa ne guzel olur demiama sadece logo yanacak etrafa isik dagilmicak,,dagilirsa kotu durur ama su resim gibi olursa geceleri dehset gozukur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3syndikat -- 20 Ocak 2007; 21:16:48 >
  •  FORD TRANSİT CONNECT PAYLAŞIMLARI BURAYA


     FORD TRANSİT CONNECT PAYLAŞIMLARI BURAYA
  • 195 değil 205 taktım, aksamda zorlanma yok, zarar yok, yakıt hissedilmeyecek derece, rampada zorlanma yok, yol tutuş binek bir araca taş çıkartacak derecede. 2 cm ile bütün bunlar olacaksa o arabayı hiç yapmasınlar. o halde size söyleyenler fena yazmış. öyle bir motor şu ana kadar üretilmedi kaldı ki seri üretim bir araçta
  • arkadaslar connectin motor omru minimum 240.000 km mis

    arkadasim millet aya cikti sen hala dunyanin tepsinin ustunde durdugunu soluyosun nedemek ole bi motor yaratilmadi git sor yalanmi soluyoz..vw toureg v10 tdi motoruyla boeing 747 ucagi cekio bunada yalan dersin simdi sen.ve ucagi cektikten sonra motoru incelemisler hic bir hasar yokmus..yeni nesil dizeller benzine bile tas cikario neyden bahsediorsun sen.toureg yakinda v12 dizel motoruyla satisa sunulacak seri uretim araclari hafife alma.izle bak ne dizeller var ayakta uyuyosun sen..

    http://youtube.com/watch?v=S3Iuhuj6kt0

    http://youtube.com/watch?v=0TjIK1MJRGc&mode=related&search=

    http://youtube.com/watch?v=WnkZHB5N0u8&mode=related&search=



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3syndikat -- 20 Ocak 2007; 23:08:31 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: m3syndikat

    arkadaslar connectin motor omru minimum 240.000 km mis

    arkadasim millet aya cikti sen hala dunyanin tepsinin ustunde durdugunu soluyosun nedemek ole bi motor yaratilmadi git sor yalanmi soluyoz..



    sormaya gerek yok komiklikden başka birşey değil başka kim var buna inanan çok merak ediyorum
  • iste kanit 240.000km testini rahatlikla gecmis.bunu gordukten sonra bu foruma ugrama istersen
    ve susuz giderek ne conta ne kapak catlatma nede yatak sarma olmadan hareket edio.
     FORD TRANSİT CONNECT PAYLAŞIMLARI BURAYA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3syndikat -- 20 Ocak 2007; 23:10:43 >
  • ford da kafayı sıyırdı sonunda. minimum 240000 km dizele ömür belirliyorlarsa bunu da marifetmiş gibi diyorlarsa oturup bir daha düşünsünler. bir de bana çamur atmayı bırak istersen multijet motora minimum 500000 km den önce motor yapıldığını görmedim. ayrıca bunu da hayvan gibi kullanan taksiciler kendileri diyor. ortalama 650000 km de bitiriyorlar motoru.

    bu yukarı koyduğun resimde de connect yağsız susuz gider diye birşey yazmıyor marifetmiş gibi koymuşsun
  • Arkadaşlar arabam 2006 model connect, Arabanın yağ değişimi geldi serviste mi yaptırmak zorundayım yoksa dışarıda da yaptırabilir miyim? Birde bu aracın polen filtresi nerede ve nasıl değiştirebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  • orda zaten minimum dio okuma yazman yokmu en agir sartlarda 240.000 cok rahat geciomus.normalde dizellerin ortalama 500.000 km de motor degistigini herkes bilior.bu 1995 model dizelde bile gecerliole dizeller varki mesela kuzenle ortak setramiz var yilda ortalama 700.000km yol yapior araba 1 senede 3 motor degiselim ozaman ole bisi olurmu walla kontak kapanmio setranin 7 gun 24 saat calisio 2 yasinda araba tik yok..yeni nesil dizeller harbi cok buyuk devrim..
  • yagsiz susuz gidio die bisi demedim zaten ole bisi olsaydi cok buyuk devrim olurdu..ben diorumki susuz yagsiz kaldiginda araba gidio ama motorda yatak sarma-kapakcatlatma-conta yakma gibi bi durum olmuyormus..rahatlikla gidebiliosun en yakin servise.motor isindigi zaman otomatik stop edior.sogudugunda tekrar calisio bole bole yola devam edior connect.ama bunu normal bir aracla yapsan benim basima geldi 1995 e230da suyu kalmamis arabanin su kaynatti tamire cektik conta yakmis dedi.azda kullansaydin kapagi catlatirmisin dedi.(kapak denilen seyde motor kapagi)ozaman 1500ytl verdik..anlayabildinmi susuz kalinca bole bi durum olmuyo yani ne conta yakma ne kapak catlatma..
  • hitaf73 tabiki serviste degistir.cunki araban 2006 modelmis 2 yil garantin var polen filtresini bedavaya takarlar garantidenbenimkini ole yapmislardi arabayi servise goturdum hep baska bi servise giderdim ama arkadas tavsiyesiyle kayseri metinlere gittim 3. servisinde polen filtresi yokmus arabada diger servisteki okuzler takmamis,,sagolsunlar taktilar servis die oraya derim ben cok iyi ilgileniolar..
  • hitaf73 eger serviste degistirmessen aracin yagini..allah korusun bi ariza oldugunda mesuliyet kabul etmiyorlar garanti disi kalior arac.bakima gelmemisin diolar.bence serviste yap bi ariza ciktiginda bedava garantiden tamir edilior..!
  • m3syndikat seni bulmuşken sorayım bizim araç şu an 27.000 de bu kilometreye kadar da hep normal mazot kullandik. nadir eurodizel alındı. senin araç kaç binde birde normal mı euro mu kullandın. ayrıca bilirsin bu araçların mazot filtresi 30.000 ana bakımda değişiyor. bizim araç 15.000 servisine gittiğinde ( bu arada su tutucu ışığı yanıyordu ) serviste ki usta filtre değişecek dedi değiştirdik. sanırım normal mazotun içindeki su yüzünden vaktinden önce değişmek zorunda kaldı.
  • worldwar benimki 45.000 de bende 40.000 e kadar normal dizel kullandim ama son 5.000 km euro dizel aliorum zaten normal dizelle fiat acisindan cok az bi fark war..bence eurodizel kullan derim cunki ben euroya gectigimde araba daha iyi kacar oldu ve kesinlikle daha fazla km yapiorgaza dokundugumda eskiden hantaldi ama simdi biraz eskiye nazaran guzel..sunu anladimki beygirsiz arabaya binilmez..cunki gaza yukleniosun ama araba cok gec hizlanio arti bide gaza yuklendigin icin dogal olarak puskurtme daha cok olacak mazotu daha cok yakacak.connect 110PS cikararak dogru bi karar aldi ama yinede 130PS cikarsalardi daha bi cok tutulurdu saniyorum..!bundan sonraki araba alirken kesinlikle beygirini hesaba katmak lazim..beygir yukseldikce cimri oluyo dizeller



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3syndikat -- 21 Ocak 2007; 16:18:53 >




  • size bahsettigim cihaz bu
     FORD TRANSİT CONNECT PAYLAŞIMLARI BURAYA

     FORD TRANSİT CONNECT PAYLAŞIMLARI BURAYA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaVi. -- 21 Ocak 2007; 18:21:22 >




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.