Forumda son gunlerde acilan konulara bakilirsa bu konuda sikinti ceken bir cok kisi var. Rapid.Share yontemi degistirdigi icin artik asagidaki gibi indirebilirsiniz.
NOT: Ayarlar Flashget programi icin gosterilmistir. Diger prglarda da hemen hemen ayni sekilde olacaktir.
Pre üye olupta sıkıntı çekenler için zaten bu yönde yapılmasına dair bir açıklama yapılmıştı rapi.d tarafından...
quote:
Orjinalden alıntı: sp@wn
To successfully use a download manager of your choice, please follow these steps:
1. Start your download manager 2. Add one or more conventional **** URLs in the download queue. 3. Enter your premium login and password in the given form of your download manager BEFORE you start the download. 4. Start your download
Burada :
Başarılı bir şekilde indirme yöneticisi kullanmak için lütfen adımları uygulayın : 1. D. Menejerinizi çalıştırın. 2. Bir yada daha fazla geleneksel rapid url'sini indirme sırasına ekleyin... 3. Premium şifrenizi, menejerinizle indirmeye başlamadan önce önceden verilen forma (boşluğa) girin. 4. İndirmeye başlayın...
quote:
Orjinalden alıntı: sp@wn
Yukarıda çevirdiğim açıklamalardaki talimatları yapınca indirme yöneticisi (Flasget) normal şekilde indirmeye başladı. Umarım sonuna kadar sorunsuz indirir....
Denemek için 4 tane link attım bakalım sonuç ne olacak...
Yapmanız gerekenler :
Flashget'i çalıştırın.
Bir rapid linkine tıklayın ve açılan ilk sayfada (premium/free seçeneğinin sorulduğu sayfa) adres çubuğundaki linki sağ tıklayıp kopyalayın.
Otomatik olarak Flashget'te resimdeki sayfa (yeni indirme ekle) çıkacaktır.
Burada "sunucuya bağlan" kısmını işaretleyip kullanıcı adı ve şifrenizi girdikten sonra tamam'a basın..
Bu şekilde birden çok link ekleyebilirsiniz..Ama bir sıkıntı var her defasında kullanıcı adı ve şifre girmek gerekiyor (eğer varsa bunun kolay yolu, ben bulamadım).. Gerçi 5 dakikalık bi uğraş ile yine çoklu indirme yapabileceksek ne ala değil mi ??
inanamıyorum ya bugün 1 gb lik 10 dosya indirdim hepsi bozuk çıkmış. Bıktım bu rapidden ya ha bire icat çıkartıyo. Arkadaşlar şimdi kullanıcı adı ve sifre girmeden indiremiyomuyuz artık???
Bu rapid denen para tuzağı yerde torrent ve e mule de bulamadığınız neyi buluyorsunuz da premium üyelik alıyorsunuz merak ediyorum. Milyonda bir de olsa bulamadığım bi şey rapidde olursa onu da free ile hallediyorum. Film, müzik, program, ebook, xxx, oyun, vs. için rapide para verilmez. Aramayı bilirseniz hepsi mevcut.
Bu rapid denen para tuzağı yerde torrent ve e mule de bulamadığınız neyi buluyorsunuz da premium üyelik alıyorsunuz merak ediyorum. Milyonda bir de olsa bulamadığım bi şey rapidde olursa onu da free ile hallediyorum. Film, müzik, program, ebook, xxx, oyun, vs. için rapide para verilmez. Aramayı bilirseniz hepsi mevcut.
ne kadar uğraştıysamda torrent yada emule ile hızlı bişey indiremedim. Emulede ancak yeni rağbet gören dosyalar hızlı iniyo...