Şimdi Ara

!!! Güzel Bir Saat Programı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
13.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• EarthClock 1.4 (Ücretsiz)

EarthClock, işletim sisteminin standart saatlerinden farklı olarak internet bağlantısı aracılığı ile bir çok ülkenin resimlerinden oluşan bir saattir. Kullanmak istediğiniz sürece görev çubuğuna yerleşerek işlemlerinize engel olmadan görev çubuğunda durur.

EarthClock, sistem saatine göre otamatik olarak kendini ayarlar ve yuvarlak görünümdeki bir saat olarak işlem görür. Çalıştığı sürece isteğinize göre seçtiğiniz ülkelerin resimlerini size aktarır. Saatin arka planında sürekli olarak değişen bu resimlere isteğinize göre resim ekleyebilirsiniz. Kendi saatinizi kendiniz oluşturabilirsiniz. Üretici sitesinde belirlenen bölümlerden yardım alarak saatinizi geliştirebilir ve arka planında ülkeleri göstermesi yanı sıra şehirleri ve daha bir çok resmi ekleyebilirsiniz.

EarthClock, sadece üretici sitesi ve belirlenen resimlerle sınırlı kalmıyor bunlara ek olarak web kameranızda çektiğiniz görüntüleride saatin arka planına aktarmanızı sağlıyor. Sadece bir resim değil birden fazla resim ekleyerek kendi çektiğiniz resimlerle güzel bir saat oluşturarak saatin arka planında slayt gösterisi düzenleyebiliyorsunuz. Programın tamamen ücretsiz olması ve sistem hafızasını fazla kullanmamasıda güzel oluyor. Saatin boyutunu istediğiniz gibi ayarlayabilirsini küçük, orta, büyük, çok büyük gibi gelişmiş büyüklük seçenekleri bulunuyor. Resimlerin geçiş sürelerini ya da ülkelerin değişim sürelerini kendiniz ayarlayabilirsiniz.

4.1 MB boyutunda ve ücretsiz olan programı indirmek için alttaki linke tıklayın.

Not : Linke tıkladıktan sonra açılan sayfadaki herhangi bir "Download" linkine tıklayın.

Ayrıca programın skin desteğide var.Skin'lar için alttaki linke tıklayın.

http://earthclock.xentax.com/skins.php

• Emeğine sağlık teşekkurler
  • Güzel özellikleri varmış eline sağlık rito kardeş.
  • eline sağlık...
  • paylaşımlar için sağol @Rietveld
  • Teşekkürler Bendeböle bişey arıyodum
  • rito c'mon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi Slayt programı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler.Güzel paylaşım.
  • Eline sağlık dostum..
  • güzel bişeye benziyo ama ramdan ne kadar yiyor acaba
  • indirdim kullanmaya başlayacağım nasıl göründüğünü resimde göstereceğim isteyenler görerek indirebilir
  •  !!! Güzel Bir Saat Programı !!!

büyültüp küçültede biliyoruz
  • Bendende bir program önerisi saat konusunda

CLOCX

Gördüğüm en başarılı saat uygulaması pek çok farklı arayüze sahip

http://clocx.fi.cz/
  • hihihihihi güzel bişeye benziyo PAYLAŞIM İÇİN SAĞOL
  • çok güzel bir program eline sağlık hocam
  • Çok güzel teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.