Arkadaşlar işte muhteşem bir program internet üzerinden uluslararası dahil tüm ev telefonlarıyla bedava konuşun.Türkiyede şuanda bu programı kullanmak bedava.sizden herhangi bir ücret talep edilmiyor. test edildi tarafımdan hala kullanılmakta.
programı kurduktan sonra yeni kullanıcı kaydı yapıyorsunuz.sadece şifre ve kullanıcı adından ibaret daha sonra dialpad kısmından uluslar arası alan kodu başa gelecek şekilde örn: +90312...... gibi numarayı giriyorsunuz ve mükemmel ses kalitesiyle konuşmanızı gerçekleştiriyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adakif -- 5 Aralık 2006; 23:27:47 >
konu ilgi çekici görünüyorda hiç inandırıcı gelmiyor nedense denemek için de üşeniyorum olursa bir deneyen sonucu ben de merak ediyorum gerçi ne olursa olsun işime yaramayacak
Teşekkürler, valla denedim çok başarılı, ama yakında ücretli yapabilirler
Cep telefonu aramak için kredi istiyor ama sabit telefonlarda ücretsiz ve oldukça başarılı. Skype' ye de rakip herhalde, çünkü aşağıda "Skype olsa şu kadar ücret alırd"ı gibi bir cümle var
Teşekkürler, valla denedim çok başarılı, ama yakında ücretli yapabilirler
Cep telefonu aramak için kredi istiyor ama sabit telefonlarda ücretsiz ve oldukça başarılı. Skype' ye de rakip herhalde, çünkü aşağıda "Skype olsa şu kadar ücret alırd"ı gibi bir cümle var
o zaman reklam yapıyorlar daha sonra ücretli olmaya başlayacaktır özellikle skype rakip olarak seçtiğine göre
Sitesi yukarıda, bizden başka diğer ülkelere de sabit telefonları aramak ücretsiz hatta bazı yerlerde cep telefonları da ücretsiz. Ama Türkiye'de bu ücretsiz hizmetin geleceğini pek parlak görmüyorum açıkçası
Çok iyi ya. Bir süre ücretsiz kalmaya devam eder herhalde, daha sonra sabit telefon aramalarını da ücretli yaparlar değil mi? Bari biraz sürse bu hizmet de faydalansak, 2 gün sonra hemen artık ücretli demez inşallah :=)
Bu arada ben eve gidince deneyeceğim daha denemedim ama, deneyen arkadaşlara soruyorum, merak ettim. Arama yaptığınızda karşı tarafta, arayan olarak gizli numara mı görünüyor? yoksa siz hangi numarayı yazarsanız o mu görünüyor.
Bu arada ben eve gidince deneyeceğim daha denemedim ama, deneyen arkadaşlara soruyorum, merak ettim. Arama yaptığınızda karşı tarafta, arayan olarak gizli numara mı görünüyor? yoksa siz hangi numarayı yazarsanız o mu görünüyor.
Caller id olmadığı için maalesef bir şey söyleyemeyeceğim bu konuda. Ama herhalde öyle oluyordur
Orjinalden alıntı: Black Spell Arama yaptığınızda karşı tarafta, arayan olarak gizli numara mı görünüyor? yoksa siz hangi numarayı yazarsanız o mu görünüyor.
Orjinalden alıntı: Black Spell Arama yaptığınızda karşı tarafta, arayan olarak gizli numara mı görünüyor? yoksa siz hangi numarayı yazarsanız o mu görünüyor.
You can now make FREE calls to several countries. These calls are limited to 1 minute per call. If you want UNLIMITED calls to our FREE destinations please go to our website and buy 10 Euro worth of credit.
açıklamaya bakılırsa her konuşma 1dk sürüyor yani 1dk sonra konuşma kesiliyor.sınırsız konuşmalar için 10 euro istiyor.
You can now make FREE calls to several countries. These calls are limited to 1 minute per call. If you want UNLIMITED calls to our FREE destinations please go to our website and buy 10 Euro worth of credit.
açıklamaya bakılırsa her konuşma 1dk sürüyor yani 1dk sonra konuşma kesiliyor.sınırsız konuşmalar için 10 euro istiyor.
heyyy bi zamanlar kötü içerikli siteler bağlanınca yurt dışı arama yapılmış gibi gözüküyordu ve çok yüksek tlfn faturaları geliyordu bundanda öyle bişeyler çıkmasın
Demek voipbuster gibi yapmışlar. Voipbuster ta 1 dk veriyordu. Kesince tekrar arıyorduk.