Şimdi Ara

FLAŞ FLAŞ FLAŞ artık bu program sayesinde sabit telefonları aramak beleş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
18.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar işte muhteşem bir program internet üzerinden uluslararası dahil tüm ev telefonlarıyla bedava konuşun.Türkiyede şuanda bu programı kullanmak bedava.sizden herhangi bir ücret talep edilmiyor. test edildi tarafımdan hala kullanılmakta.

http://r apidshare.com/files/6232627/aracall.rar.html
    rar şifresi: demrevi

programı kurduktan sonra yeni kullanıcı kaydı yapıyorsunuz.sadece şifre ve kullanıcı adından ibaret daha sonra dialpad kısmından uluslar arası alan kodu başa gelecek şekilde örn: +90312...... gibi numarayı giriyorsunuz ve mükemmel ses kalitesiyle konuşmanızı gerçekleştiriyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adakif -- 5 Aralık 2006; 23:27:47 >

• deneyen yok mu hiç rağbet görmemiş konu, ilgi çekici gözüküyor. En kıs sürede deneyeceğim.
  • konu ilgi çekici görünüyorda hiç inandırıcı gelmiyor nedense denemek için de üşeniyorum olursa bir deneyen sonucu ben de merak ediyorum gerçi ne olursa olsun işime yaramayacak
  • Teşekkürler, valla denedim çok başarılı, ama yakında ücretli yapabilirler

Cep telefonu aramak için kredi istiyor ama sabit telefonlarda ücretsiz ve oldukça başarılı. Skype' ye de rakip herhalde, çünkü aşağıda "Skype olsa şu kadar ücret alırd"ı gibi bir cümle var
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Teşekkürler, valla denedim çok başarılı, ama yakında ücretli yapabilirler

Cep telefonu aramak için kredi istiyor ama sabit telefonlarda ücretsiz ve oldukça başarılı. Skype' ye de rakip herhalde, çünkü aşağıda "Skype olsa şu kadar ücret alırd"ı gibi bir cümle var

o zaman reklam yapıyorlar daha sonra ücretli olmaya başlayacaktır özellikle skype rakip olarak seçtiğine göre
  • http://www.lowratevoip.com/en/index.html

Sitesi yukarıda, bizden başka diğer ülkelere de sabit telefonları aramak ücretsiz hatta bazı yerlerde cep telefonları da ücretsiz. Ama Türkiye'de bu ücretsiz hizmetin geleceğini pek parlak görmüyorum açıkçası
  • Deneylim Bakalım..Tşkler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunların alt yapısı nedir acaba nasıl bedava oluyor acaba ?
  • Çok iyi ya. Bir süre ücretsiz kalmaya devam eder herhalde, daha sonra sabit telefon aramalarını da ücretli yaparlar değil mi?
    Bari biraz sürse bu hizmet de faydalansak, 2 gün sonra hemen artık ücretli demez inşallah :=)
  • Toplam 200 dk ücretsiz konuşabiliyorsun heralde sitesinde öyle bir şey var. Evi arayarak test ettim yaklaşık 1 sn gecikmeli ses gidip geldi.
  • abi denedim süper deneyin sizdeee ama hemen paraya donusmesse sevınırım
  • Hmm, 200 dakika mi, neresinde yaziyor, sitenin..
    quote:

Orjinalden alıntı: ashc

Toplam 200 dk ücretsiz konuşabiliyorsun heralde sitesinde öyle bir şey var. Evi arayarak test ettim yaklaşık 1 sn gecikmeli ses gidip geldi.
  • süpperr bi program , klavyane saglık arkadasım
  • Bu arada ben eve gidince deneyeceğim daha denemedim ama, deneyen arkadaşlara soruyorum, merak ettim.
    Arama yaptığınızda karşı tarafta, arayan olarak gizli numara mı görünüyor? yoksa siz hangi numarayı yazarsanız o mu görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black Spell

Bu arada ben eve gidince deneyeceğim daha denemedim ama, deneyen arkadaşlara soruyorum, merak ettim.
    Arama yaptığınızda karşı tarafta, arayan olarak gizli numara mı görünüyor? yoksa siz hangi numarayı yazarsanız o mu görünüyor.

Caller id olmadığı için maalesef bir şey söyleyemeyeceğim bu konuda. Ama herhalde öyle oluyordur
  • denedim.

gayet başarılı ve hiç problem yok.

bakalım bu bedava ne kadar sürer.

(arayan numara gözükmüyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yu_yu -- 27 Kasım 2006; 16:08:41 >
  • quote:

Numara görünmüyor.
  • bu nasıl olur yaff TR 'de arayabiliyormusunuz hiç kullanan yokmu bilgi versin...
  • Hmm, gizli numara gibi yani. Sağol arkadaşım.
    quote:

Orjinalden alıntı: ashc

quote:

Numara görünmüyor.
  • quote:

Hmm, 200 dakika mi, neresinde yaziyor, sitenin..

Sitenin en altında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashc -- 27 Kasım 2006; 16:09:32 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.