Şimdi Ara

Asus GeForce GTX 980 Ti Strix video ön inceleme 'Tamamiyle yeni ve dikkat çekici!'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus, GeForce GTX 980 Ti Strix ekran kartını duyurdu ve biz de hemen mercek altına aldık. Yeni nesil DirectCU III soğutucusunun ilk kez kullanıldığı ekran kartı, üretim sürecinden yepyeni yazılım özelliklerine kadar oldukça dikkat çekici. Tüm detaylar videomuzda, iyi seyirler.

• Bu aralar iyi çalışıyorsunuz:)
  • Gemi gibi kart. :)

• Çok kaslı olmuş fakat tasarımının biraz daha güzel olmasını beklerdim.

• uvvvv şekilll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 6 Haziran 2015; 19:25:09 >
  • Eline sağlık Erdi ağabey. Şekil olmuş kart. Geçen günkü bayan nerede
  • sonumuz ne olacak onu merak ediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eski strix soğutucusunu hiç sevmezdim bu seferki çok güzel olmuş.

• tek kaşlılar için özel tasarım yapılmış.

• İşte tasarım budur. Önceki strix güzel gözükmüyordu.

• askerlik mevzum olmasa ilk alacağım kartlardan olurduu :) ama malefes alamıcam alıp ta aylarca boşta kalmasına gönlüm razı olmazz :D

• Harika gözüküyor .

• Referans 980 ti ler çok rahat 1400 mhz e overclock oluyor, asus ekstadan 2 pin koymuş , bakalım sonuçlar nasıl olucak :)

• ekran kartların küçülmesi gerekirken büğüyor, ben asla almam sırf daha iyi soğutması var diye.

• i7 4790k + asus strix 980ti kaç wattlık psu ister ?

• 1000 dolar fiyatı olur. buda 3000 tl demektir

• Dövme?

Hee anlaşıldı, neden itina ile gözlerin kaçırıldığı, bir thank you bile denmediği tayvanlı arkadaşa geçen gün, biz de yuh muh ayıp falan diyorduk bir de.

Ah ah, vah bize vahlar bize erkek milleti olarak.

Kart çok iyi bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urazs -- 7 Haziran 2015; 9:39:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demo22

ekran kartların küçülmesi gerekirken büğüyor, ben asla almam sırf daha iyi soğutması var diye.

Büyüyünce sana dezavantajı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

ekran kartların küçülmesi gerekirken büğüyor, ben asla almam sırf daha iyi soğutması var diye.

Hocam tabir komik olmuş

Arkadaş haklı çünkü kart uzadıkça eğilip bükülmelere o kadar müsait bir hal alıyor. Sürekli eğik kalan kart zamanla bulunduğu portu bozabiliyor, aynı zamanda kartın fiziki yapısı istenmeyen yönde değişebiliyor. Eğik bir biçimde sürekli ısınıp soğuması da devre yollarına hasar veriyor. Bu durumda Zalman Z3 kasada olduğu gibi tutturma demirine ihtiyaç var. O da her kasada olmadığı için sıkıntı olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CVenturas

quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

Hocam tabir komik olmuş

Arkadaş haklı çünkü kart uzadıkça eğilip bükülmelere o kadar müsait bir hal alıyor. Sürekli eğik kalan kart zamanla bulunduğu portu bozabiliyor, aynı zamanda kartın fiziki yapısı istenmeyen yönde değişebiliyor. Eğik bir biçimde sürekli ısınıp soğuması da devre yollarına hasar veriyor. Bu durumda Zalman Z3 kasada olduğu gibi tutturma demirine ihtiyaç var. O da her kasada olmadığı için sıkıntı olabiliyor.

Bükülme konusu doğru, ama arkadaş büyüklükten bahsetmiş ağırlıktan bahsetmemiş, bazı nvidia kullananların "sizin kartınız 2cm daha uzun, sizinki 0.00005 derece daha sıcak çalışıyor ehüehü" diye lafları varda asıl o yüzden sordum. Ben zalman Z3 kullanıyorum, o direk aslında çok faydalı ama destek bölümü bence gereğinden fazla uzun, benim kartın fanına değiyor, o yüzden kullanmıyorum, artık o direk zorunlu hale getirilse iyi olacak aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 7 Haziran 2015; 14:45:26 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.