Şimdi Ara

(Silinsin) de sövmeyelim birilerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
3
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tipcigenc -- 6 Haziran 2015; 17:00:03 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Babayagaaa

Total netlerin neler fenin seri denemelerinde ve dengelerde 82 üstü ise panik yapma

fizik 3y 26.25
    kimya 1y 28.25
    biyoloji 3y 26.25

Bu branş branş olarak çözdüğüm ayrı ayrı denemeler. total 80 civarı ama bir denemede yaptığım en yüksek 76 idi sanırım. Valla sınavın da bir tık değişik ve sınav anı zorluğunu katarsak 20 şer gelmesinden korkuyorum

Benimde aynı ben bundan korkuyorum ama yapanların yani +82 falan yapanlar her denemeyi fulleyen tipler midir sence ? Öyleyse garip

Ciddi sınav şansı lazım ve ALLAHın yardımı inşALLAH istediğimiz gibi olur.

Orijinalden alıntı: ninness

quote:

Benimde aynı ben bundan korkuyorum ama yapanların yani +82 falan yapanlar her denemeyi fulleyen tipler midir sence ? Öyleyse garip

Aynen kardeş hedefin ne kaç k bide çevremdeki 5k içindekilerin fenleri nasıl

quote:

quote:

Aynen kardeş hedefin ne kaç k bide çevremdeki 5k içindekilerin fenleri nasıl

29 bindeyim ygs 2

Çevremde ki 5k lar ilginçtir netleri 70 e kavuşmuyor :D

Ama benim çevredekilerin lys si kötü olabilir. 25 binde adam var bizim sınıfta 85 fen 75 mat yapıyor ilginç bir sene olabilir. :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 75 matı hangi denemde yapıyor bizde 85 fen yapıyoruz ama mat sıkıntı :):)

75 matı hangi denemde yapıyor bizde 85 fen yapıyoruz ama mat sıkıntı :):)

75 ve 85 dediğim deneme bireyin genel dersane denemeleri. Sizin hedef ve ygs kaç bin hocam

quote:

75 ve 85 dediğim deneme bireyin genel dersane denemeleri. Sizin hedef ve ygs kaç bin hocam

Geçen tartışmıştık :) 24 bin ygs sene içinde 135 altı ygs görmezdim hedef 6500 5000 arası mf 3

quote:

quote:

Geçen tartışmıştık :) 24 bin ygs sene içinde 135 altı ygs görmezdim hedef 6500 5000 arası mf 3

Çok kişiyle her gün tartışıyoruz :D İnşallah dilediğin gibi olur hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk5bin

yalnız birey çok kolay aldanma derim

Fem seri ve dengeler nasıl

• Hey allahım yok 75 mat yapıyomuş 85 fen olum hayal dünyasındamısınız siz ya hangi denemelere giriyonuz kendinizi mi kadırıyonuz ne yapıyonuz anlamadım ki 30k daki adamın netlere bak hele.Ne ilginçtir ki ygssi 15k dan kötü olanlar lys yi ful yapıyor bu sene,gerçi geçen senelerde de böyleymiş hep çoğu sınavdan sonra kaybolur diyolar.Bakalım hayırlısı bu.2 nizide not aldım lys sonuçlarınızı merakla bekliyorum umarım bu netleri lysde de yaparsınız görürüz bizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12osman12 -- 6 Haziran 2015; 15:55:37 >

Orijinalden alıntı: ilk5bin

yalnız birey çok kolay aldanma derim

bireyden 5 denemeye girdim

bilfen den 5 denemeye girdim

dengelerden 10 at tane çözdüm

palmeden 3 er tane

Fdd den 5 er tane

Esenden 3 er tane çözdüm

Ve kesinlikle birey yayınlarının fen denemeleri küçümsenecek kadar kolay değil bence. Kolay değil demiyorum ama çok kolay tırt denemelerden değildir.

Orijinalden alıntı: 12osman12

Hey allahım yok 75 mat yapıyomuş 85 fen olum hayal dünyasındamısınız siz ya hangi denemelere giriyonuz kendinizi mi kadırıyonuz ne yapıyonuz anlamadım ki 30k daki adamın netlere bak hele.Ne ilginçtir ki ygssi 15k dan kötü olanlar lys yi ful yapıyor bu sene,gerçi geçen senelerde de böyleymiş hep çoğu sınavdan sonra kaybolur diyolar.Bakalım hayırlısı bu.2 nizide not aldım umarım bu netleri lysde de yaparsınız görürüz bizde

Zoruna mı gidiyor olm 75 matematik mi yapıyorum dedim? Bir de kalın kalın yazmış sanırsın neyi ispatlamaya çalışıyor nasıl netlerimi arttırırım peşindeyim ben sen başka bir şeyin mi peşindesin ygs de ilk 20 bine giren kendini nimetten sanıyor allahım adama bak. Kısmet işidir bu denk gelir sınavdada iyi yaparız. Kısmetimizde yoktur yapamayız ama 3 5 kişiyi kandırarak elime bir şey geçmeyeceğini de biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tipcigenc -- 6 Haziran 2015; 15:59:28 >

• önemli olan sabitlemek zaten eğer her sınavda 24 net yapıyorsan düzenli korkma gerçek sınavda kesinlikle onun altına düşmezsin ki 24 er net seni baya bir ileri atar...

Hey allahım yok 75 mat yapıyomuş 85 fen olum hayal dünyasındamısınız siz ya hangi denemelere giriyonuz kendinizi mi kadırıyonuz ne yapıyonuz anlamadım ki 30k daki adamın netlere bak hele.Ne ilginçtir ki ygssi 15k dan kötü olanlar lys yi ful yapıyor bu sene,gerçi geçen senelerde de böyleymiş hep çoğu sınavdan sonra kaybolur diyolar.Bakalım hayırlısı bu.2 nizide not aldım lys sonuçlarınızı merakla bekliyorum umarım bu netleri lysde de yaparsınız görürüz bizde

Lan angut gir profilime tüm konularıma bak ygs öncesi güvender sslerime falan tabi şuan kaç k bindesin bilmiyorum 60 65 fen yaptığın için sıkıntılısın. Yoksa yüksek yapan adam zaten ygsnin seçicilipine bakmaz. Ayrıca hala ygsyi yerleştirme sınavı olarak alıyorsun ya ne diyeyim türkçen dahi yok yüksek öğretime geçiş sınavı YGS açılımı haberin olsun

• quote:

quote:

Hey allahım yok 75 mat yapıyomuş 85 fen olum hayal dünyasındamısınız siz ya hangi denemelere giriyonuz kendinizi mi kadırıyonuz ne yapıyonuz anlamadım ki 30k daki adamın netlere bak hele.Ne ilginçtir ki ygssi 15k dan kötü olanlar lys yi ful yapıyor bu sene,gerçi geçen senelerde de böyleymiş hep çoğu sınavdan sonra kaybolur diyolar.Bakalım hayırlısı bu.2 nizide not aldım umarım bu netleri lysde de yaparsınız görürüz bizde

Zoruna mı gidiyor olm 75 matematik mi yapıyorum dedim? Bir de kalın kalın yazmış sanırsın neyi ispatlamaya çalışıyor nasıl netlerimi arttırırım peşindeyim ben sen başka bir şeyin mi peşindesin ygs de ilk 20 bine giren kendini nimetten sanıyor allahım adama bak. Kısmet işidir bu denk gelir sınavdada iyi yaparız. Kısmetimizde yoktur yapamayız ama 3 5 kişiyi kandırarak elime bir şey geçmeyeceğini de biliyorum.

Benim niye zoruma gitsin git hakkınla gerçek sınavda yap beni geç eyv.Ama burda ne biliyim sınavlarda kendini falan kandırıpda 80-85 fen yapıyom diye geçinip gidip lysde 60 fen yaparsan ben o zaman sana söverim hakkaten.Neyse fazla uzatmıcam 3 hafta sonra sonucunla gel bana tatava yapma boşuna.Ayriyetten hep kalın yazıyom geçmiş mesajlarıma bakarsan görürüsün tekrar cevap yazmıcam uzatma.

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

önemli olan sabitlemek zaten eğer her sınavda 24 net yapıyorsan düzenli korkma gerçek sınavda kesinlikle onun altına düşmezsin ki 24 er net seni baya bir ileri atar...

Öyle mi dersin kardeş bu sene en çok ona dikkat ettim biyolojim olduğum 40 denemeden sadece 2 şinde 25 altıdır fkb öyle genel olarak 73lw falan başladım 1 ay önce organiksiz kimyasız (18 net) şuan 82 falan oluyor geçen seneye girmiş birisi olarak takmak lazım mı netleri

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.