Şimdi Ara

Witcher 3: Wild Hunt Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Geralt'ın destansı macerasında son perdeye ulaştık. Devasa oyun süresi ve koca dünyası ile karşımıza çıkan oyunun video incelemesinde Witcher 3 dünyasının ana dinamiklerine değiniyoruz.






  • fantastik bir oyun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ahhhh keşke rpg sever biri olabilseydim de şu oyunu oynasaydım.Çok şey kaçırıyorum ama malesef yapacak birşey yok.Hem o kadar vakit yok,hem de ingilizce ve de sabır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ersin reis eline sağlık müthiş inceleme...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oyun 10 üzerinden 10 alabilrdi ama bazı eksikleri vardı.
    -ps4 de aşırı derecede optimizasyon sorunu
    -pc de optimizasyon sorunu olmamaısna karşın aşırı derece saçma buglar görevlere kadar etkileyen buglar 1.5 yamasıyla hiç bi sorun kalmadı gibi ama oda bugün geldi
    -oyunun ana seneryosunu w2 ile karşılaştırdıgımız zaman daha sönük kalıyor üstüne yaptıgımız seçimler w2 kadar gidişatı etkilemiyor ve ana senoryosu kendimizi sıradan bi witcher hissetirior bu da sıkıcı bir şey

    son olarak söylecegim w2 yi oynamayıp direk w3 ten baslayan birisi için oyun ana hikayesi süper gelebilir ama w2 yi oynayıp w3 ü bitiren birisi için ana hikaye sönük kalıyor yan görevlere sözüm yok hepsinin ayrı bir hikayesi var hiç biri kendini tekrarlamıyor aldığı not yerinde olmuş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • millet oyun çıkmadan önce inceliyor yahu :D animasyonlar konuşurken duyguyu vermiyor en büyük eksiklik bu bence.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Her witcher 3 haberi görüşümde gözlerim doluyor, neden Türkçe değil nedenn...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Mükemmel inceleme olmuş şarkıyı bilen varmı bu arada

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyundaki hatunlarla tanistikca kanim tekrardan kayniyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ALPOLİC-FR

    Ahhhh keşke rpg sever biri olabilseydim de şu oyunu oynasaydım.Çok şey kaçırıyorum ama malesef yapacak birşey yok.Hem o kadar vakit yok,hem de ingilizce ve de sabır.

    Ben de öyleyim maalesef. Skyrim, Witcher 2 ve DA:Inquisition'ı denedim ve çok sıkıcı ve boğucuydu. İngilizce var ama yetersiz kalıyor bir yerden sonra.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hakkettiği paunı almış

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • sondaki şarkıyı bilen varmı ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • -At sürüşü berbat
    - Atın olmadık yerde Spawn olması çan sıkıçı
    - yüzüş sistemi berbat
    - konsol sürümünde yüklemen süresi uzun
    - öldüğünüzde bazen iki görev arkadan başlatması çan sıkıçı tabi save yapmayı unutmadıysanız.
    - eşya sistemi'nin kötü olması . Ya satmamız veya yere atmamısın gerekmesi .( satmak en mantıklısı tabi).



    +Konsol sürümünde oynadığım için pek bug'a raslamadım.
    + oluşturduğumuz iksirleri tekrar yapmak gerekmiyor içimi rahatlatı bu olay.
    +Muazzam atmosferi , ağaçların rüzgar ile dans etmesi :)
    + bazen yan görevler için sizi teşvik etmesi , ve beklenmedik şeylerin olması/ görevlerin ÇOĞU kendini tekrar etmemesi

    Not : ps4'te oynadım . Bloody Baron Görevini tamamladım ve 10 levelim :) hala.

    İnçeleme için Teşşekürler Ersin .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • İnceleme çok güzel olmuş.

    Oyunun dünyası çok güzel şekilde tasarlanmış, her ne kadar ana görevleri merak etsenizde, bir yandan da her şeyi bırakıp gezmek isteyebiliyorsunuz, düz ovalar, büyük şehirler, küçük kasabalar, karlı dağlar, bataklıklar, mağralar, savaş alanları yani anlıyacağınız çok farklı görülecek yerler, ve bunun akabinde ortaya çıkan keşfetme duygusu var.Harita çok güzel tasarlanmış kesinlikle, yolda giderken yol kesen yamyamlar gibi farklı olaylarla ya da yardım isteye bir çocuğa yardıma koşarken aslında tuzağın içine düşebiliyorsunuz, bu ve daha değişik bir çok süpriz var oyunda ve hani bir şekilde farklılık katıyor ve Orta Çağ havasını yaşatıyor sizlere.

    Ayrıca Novigrad ve Oxtenfurt gibi büyük şehirler çok güzel tasarlanmış, ayrıca etrafa konulan npcler ile birlikte çok güzel bir yaşıyor izlenimi verilmiş.Canavarlardan, korsanlardan temizlediğiniz kasabalara tekrardan insanların gelmesi ve orada direk olarak yerleşmek yerine önce evleri tamir etmeleri, daha doğrusu edermiş gibi görünmeleri, bile başlı başına güzel bir etken.Ayrıca bazı ücra kanunsuz yerler de kurtardığınız şehre gelen askeri kuvvetlerin yapılan şehrin etrafında daire oluşturarak korumasını falan görmek aslında yaşayan dünya olgusunu daha da güçlendiriyor bence.

    Tabii haritada belli olayların soru işareti ile göserilmesi biraz keşfetme olgusunu düşürse de, bunu filter dan kapatabiliyorsunuz.Haritanın farklı yerlerinde farklı yaratık çeşitleri olması ve bazen gezerken daha nadir bir yaratık türü ile karşılaşmak, daha iyi itemler ya da formuller bulma ihtimali de sizi gezmeye itiyor ayrıca.

    Dövüşlerden önce şike teklif eden, bak abi sevdiğim kız izleyecek bir dayak yiyiver be diyen, çocuklarım aç diyip acitasyon yapıp dayak yemenizi isteyen adamlarda oyuna ayrı bir güzellik katmış.Yine Skellige şampiyonu olurken karşınıza, hadi oynamayanlara süpriz olsun, çıkınca şaşırıyorsunuz ya da şampiyonlar şampiyonu olmak için yapılan dövüşünde çıkan.Ayrıca ondan önce yapmanız gereken görev falan çok hoştu.

    Ana görevler ve seneryo da oldukça başarılıydı, özellikle Baron'un görevlerini ben çok beğendim.Novigrad'da ise şehrin pis yönünü falan görmek ayrı bir havat katmıştın, genel olarak seneryo akıcı ve yaptıklarının bir sonucu olduğu bilincinde olmaya itiyor.Onun yanında yan görevlerde oldukça başarılı tasarlanmış, birbirinden oldukça farklı, ufaklı süprizler içeren ve oldukça tatmin edici sayıda yan görev var.Witcher Kontratları da ayrı bir zevkli olmuş, çevreyi araştırmak, yaratığı bulmak dövüşmek.Ayrıca bu kontratların bazıları "Dünyanın bir kahramana değil, bir profesyonele ihtiyacı var." olgusunu yaşattırıyor size.Kontratı halledince çocuklarımı aç kalıcak diyip az para vermeye, gerisini haftaya öderim demeye çalışan adamlar ya da bırak beni ben kaçayım diyip acımanızı bekleyen bazı yaratıklar, bırakınca o kontrattan tam para alamıyorsun mesela.Burada kararın sizde olması da ayrı bir etki yaratıyor insanda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 6 Haziran 2015; 20:10:36 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Şarkının adı : Ben Howard - Oats In The Water
    https://www.youtube.com/watch?v=DaH4W1rY9us

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Piyasadaki diğer oyunlarla karşılaştırıldığında, Witcher 3 parasını sonuna kadar hak eden bir şaheser olmuş. Uzun zamandır hergün "mesaim bitse de eve gidip oynasam" diye sabırsızlandığım nadir oyunlardan biri oldu. İşin kötüsü Witcher 3 her dalda çıtayı o kadar çok yükseltti ki artık diğer oyunlardan da beklenti ister istemez çok arttı; oyunların bizi tatmin etmesi çok zor olacak.
  • Ne hairwork imiş arkadaş. 20fps diyor adam. :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • yine izleriz sorun değilde sanki program yapıldı bir iki kere
  • ''Gönlümüzü de hoş ettik elbet''
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    İlk video ilk izlenim tarzindaydi yanlis hatirlamiyosam. Bu detayli inceleme olmus. Yanliz su oyun konsollara turkce gelseydi ne iyi olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.