Şimdi Ara

WiFi destekli dijital kapı dürbünü Peeple, Kickstarter'da başarıya ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WiFi destekli dijital kapı dürbünü Peeple, Kickstarter'da başarıya ulaştı 

     

    Evimize gelen kişileri görüntülememize imkan tanıyan kapı dürbünleri, teknolojinin gelişmesiyle dijital hale gelmeye başladı. Bu ürünlerden akıllı telefon temelinde WiFi üzerinden çalışabilir olmasıyla ayrılan Peeple, Kickstarter'da koyduğu 50,000$ hedefi 68,768$ seviyesine getirerek başarıya ulaştı.

     

    Site üzerinde Chris Chuter tarafından başlatılan Peeple, standart kapılara basit bir montaj işlemiyle takılabiliyor ve istenildiği taktirde güvenlik kamerası amacıyla standart pencerelere de konumlandırılabiliyor. Temel görevi kapıya gelen kişileri ev sahibine evde olsa ya da olmazsa haber vermek olan ürün, bunu WiFi bağlantısı ile yerine getiriyor ve bütün bu altyapı iOS ya da Android sürümü bulunan uygulama üzerinde toplanıyor.

     

    Bünyesinde yer alan titreşim sensörüyle kapının elle çalınmasını dahi algılayabilen ürün, istenildiği ya da herhangi birisi geldiği zaman kapı önünün canlı görüntüsü gözler önüne serebiliyor ve güvenlik amacıyla kapı açıldığı zaman da bildirim verebiliyor. Dahili bataryasıyla 6 ay kadar aktif kullanım ömrü verdiği söylenen Peeple, farklı tasarımlarıyla da dikkat çekiyor.

     

    Kickstarter'da yapılacak en az 149$ bağış ile 2016 Mayıs ayında elde edilebilen Peeple hakkında hazırlanan tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz. 

     

    WiFi destekli dijital kapı dürbünü Peeple, Kickstarter'da başarıya ulaştı 







  • Musterisi olur tabi ama benim dusuncem gereksiz..

  • serefsizim aklıma gelmişti
  • Dışarıdayım, ben yokken evimin kapısını kimler çaldı bilmek isterim tabi. Birisi zile bastığında fotoğraf da çekmeli, o an bakmasam bile müsait olduğum anda bakarım

  • Dahili depolaması yoksa bir işe yaramaz. Türkiye de her hafta ya elektrik gidiyor ya da internet. Yada sim kart takma seçeneği olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hırsızlar artik bunu çalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o koca gözü çalmazlarsa ben ne olayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.