Şimdi Ara

MSI'dan Computex çıkartması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • En önemli teknoloji fuarlarından birisi olan Computex bu yıl da her yıl olduğu gibi bir çok marka ve ürüne ev sahipliği yaptı. Tayvan'da gerçekleştirilen fuarda 17 binden fazla katılımcı en yeni ürünlerini sergileme imkanı buldu. Bilgisayar konusunda uzman markalar da ürünlerini sergilerken MSI'da sergilediği ürünler ile dikkat çekmeyi başardı.

     

    MSI'dan Computex çıkartması


     

    Şirket fuarda oyuncu dizüstü bilgisayarları ile öne çıkarken bu bilgisayarlar arasından en dikkat çeken ürünlerden birisi göz takip teknolojisine ait MSI GT72 oldu. GTX 980M 8GB GDDR5 grafik birimine ve Nvidia G-SYNC desteğine sahip bu bilgisayar üzerindeki göz takip sistemi ile birlikte oyuncuların ekranda odaklandıkları noktayı algılayarak daha gerçekçi bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

     

    MSI'dan Computex çıkartması 

     

    Diğer dikkat çeken dizüstü bilgisayarlardan birisi ise GT80: SLI modeli oldu. Core i7 işlemci ve GeForce GTX 980M grafik birimi gibi bileşenlere sahip bu bilgisayar ise Killer Wireless-AC 1535 yongasına sahip olması ile dikkat çekiyor. Bu yongaseti ile birlikte kablosuz bağlantılar çok daha kararlı bir hale gelirken daha uzak mesafelerden ağa bağlı kalma gibi avantajlar da sunuluyor. Bunun yanında GT80: SLI modelinde SteelSeries ile işbirliğine gidilerek geliştirilen özel mekanik bir klavye de bulunuyor.

     

     MSI'dan Computex çıkartması

     

    Bu modeller dışında FINAL FANTASY TYPE-0 oyunu ile birlikte MSI GS60 Red Edition ve GS70 Silver Edition sürümleri de duyuruldu. İnce ve hafifliği ile dikkat çeken bu özel sürümlerin yanında bir de ses konusunda özelleştirilmiş modeller de tanıtılmış durumda. GS60/70 ve GE62/72 modelleri destekledikleri Nahimic ses teknolojisi ile birlikte daha güçlü ve berrak bir ses sunmayı amaçlıyor.

     

    MSI'dan Computex çıkartması 

     

    Dizüstü modeller dışında yeni All in One serisi oyuncu bilgisayarları da dikkat çekmeyi başarıyor. Intel Core i5 ve i7 işlemcilerin yanı sıra GeForce GTX 960M ve GTX 970M ekran kartları ile gelen yeni AIO bilgisayarların ekran çözünürlükleri ve ses kaliteleri de oldukça tatmin edici seviyede. GTX 960M GPU barındıran Gaming 24GE modeli ayrıca 4K (3840x2160p) çözünürlükte bir panele sahip iken AG270 2QC modeli 27" ekrana ve 2K çözünürlüğe sahip. Oyuncu modellerinin yanı sıra ise bir de dokunmatik panele ve Core i5 işlemciye sahip Pro 24 2M adında ticari ve iş odaklı bir AIO PC duyurulmuş durumda.

     

    MSI'dan Computex çıkartması 

     

    Masaüstü çözümlere baktığımızda ise Nightblade serisinin en yeni ürünü MI'ı görüyoruz. Ufak boyutlara sahip masaüstü bilgisayar Core i7 işlemci ve GeForce GTX 900 ekran kartı ile birlikte gelecek. PC özellikle soğutma ve verimlilik konusunda iddialı görünüyor.

     

    MSI'dan Computex çıkartması 

     

    Yeni anakart ve ekran kartları konusunda da yeni ürünler kullanıcılarla buluşturulmuş durumda. Tayvan mükemmellik ödülüne layık görülen GTX 980 GAMING 4G ve geliştirilmiş soğutma seçenekleri ile Armor 2X dikkat çeken ekran kartları oldu. Anakartlara baktığımızda ise oyun ve tasarım için özel geliştirilen X99A GAMING 9 ACK, hız aşırtma şampiyonu X99A XPOWER AC ve resmi Microsoft Windows 10 WHQL onayına sahip ilk anakart Z97A GAMING 6 ön plana çıkmayı başardı.

     

    MSI'dan Computex çıkartması 



  • Oley bissürü pahalı ürün hiç birisini alamıyacaz.

  • Maşallah yelpaze genişlemiş.

  • Kaba saba tasarimli oyun laptoplarini hicbir zaman sevemedim..

  • MSI <3
  • eskiden msi malarında cok sorun yaşadım ondan beri msi almıyorum gene sıkıntı varmı acaba :)

  • MSİ GP-60 2QE Leopard oyuncu dizüstü bilgisayarını kullanıyorum çok memnunum.

  • Şu gs60 efsane bir laptop. Şimdilik hayalim :)

  • Hepside ateş pahası be

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.