Şimdi Ara

HTC amiral gemi sınıfını sil baştan inşa ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • HTC amiral gemi sınıfını sil baştan inşa ediyor


     

    Bir dönem akıllı telefon pazarından silinme noktasına gelen HTC, özellikle One serisi akıllı telefonlarına yaptığı yatırım ile kendisini ipten aldı ve artık kar edebilen bir şirket haline getirdi. Bu yıl da One M9 serisi için beklenti büyüktü ancak işler istendiği gibi gitmiyor. 




    HTC'nin One M9 ile beklenenden daha az satış rakamları elde ettiği rapor edilirken, özellikle tasarım konusunda üç yıldır değişikliğe gidilmemesinin bunda etkili olduğu savunuluyor. Satışlar istendiği gibi olmayınca haliyle mali performans da beklentilerin altında kaldı. 




    Bu hafta HTC yönetimi hissedar toplantısında beklentilerin altında kaldıkları nedeniyle Uzakdoğu'nun bilindik yöntemiyle hissedarlardan özür diledi ve patron Cher Wang gelecek için önemli açıklamalar yaptı. Bu arada firmanın Tayvan'daki hisseleri 2011 yılındaki en yüksek seviye olan 1200 Tayvan dolarından 12 yılın en düşüğü 98 Tayvan dolarına gerilemiş durumda. 




    İlk olarak yıl bitimine doğru HTC kurtarıcı olarak gördüğü bir akıllı telefon hazırlıyor. Hali hazırda One M9 ve One E9 şeklinde iki amiral gemi serisi ve One M8s ile One ME adında üst seviye modellerle pazarda bulunan HTC anlaşılan bu modellerden çok da fazla verim elde edemedi. Bu yeni kurtarıcı cihazın bir seri şeklinde olacağı da söylentiler arasında. 




    Diğer gelişme ise One amiral gemi serisinin artık tamamen yeniden tasarlanması oldu. Gelecek yıl ki One amiral gemi modelinde yeni bir tasarım anlayışı bizi bekliyor olacak. Ayrıca önemli yeniliklerin olacağı da belirtiliyor. 




    Aslında HTC ilk One modeli ile ses getiren bir tasarım yapmış ve premium hissiyatı kullanıcılara yansıtmaya çalışmıştı. Tasarım anlayışı büyük övgü alsa da Ultrapixel kamera konusu, kalınlık, üretim gecikmeleri gibi nedenler ilgiyi düşürmüştü. Bugün de hala aynı tasarım anlayışı korunuyor ancak artık tüketici buna çok ilgi göstermiyor. HTC'nin bizlere ne tür sürprizler hazırladığını yıl sonundan itibaren görmeye başlayacağız.  

     

     








  • En basta fiyatlari gozden gecirsinler. Ozellikle Turkiye operasyonuna bir el atsinlar

  • Fiyatların yüksek olması da satışları etkiliyor..

  • Yenilemeye gerek yok dizaynı gayet başarılı.
    logonun üstündeki siyah bandı kaldırıp , sanal tuşları M7 deki gibi logonun yanına fiziki tuş olarak taşırlar ve tabiki fiyatını 2800 değil , 2000 - 2200 TL seviyesine indirirlerse kapış kapış gider. ben sadece siyah band sanal tuş ve fiyat yönünden almadım , M10 u bekliyorum , benim gibi bu 3 konu sanıyorum birçok kişinin almayış sebebi , keşke htc htc kullanıcıları arasında anket vs yapsa ama gördüğüm kadarıyla htc türkiye agrasif pazarlama yapmıyor.

  • M7 nin tasarımı gerçekten çok çok güzeldi M9 da alt hoparlörün üstündeki siyah htc bandı ve onun üstüne sanal tuşlar ön tasarımı bozuyor
  • Htc'nin cihazları çok hantal. Ve çok kalın. Biraz daha incelirse ve ekran kasa oranındaki eksikte hâlledilirse; on numara olacaktır.

  • aynı görüntü ve birbirine yakın donanımın ekmeğini yeterince yediler zaten. evet ilk başta yenilikçi yaklaşım ve güzel tasarımla birşeyler yaptılar ama üstüne birşey ekleyemeyince sonuç bu oluyor..

  • Ön yüzde streio hoparlör olması iyi ama çok kalın ekran ve çerçeve oranını bozuyor ayrıca kalın htc logosu ve sanal buton işi iyice batırıyor.Yani dev gibi telefonda küçücük ekran kullanıyoruz bu yüzden kaybediyorlar farkında değiller.

  • kasa çerçeve oranını ve kamera problemini gidermesi lazım

  • S6 2200 tl m9 2800 tl insanların m9 u alacak halleri yok.

  • öndeki htc yazısı ve bulunduğu alan olmasa direk satışlar iki kat artardı..

  • Hemen hemen her firma da olan olay bu. Ya fiyatlar pahalı ya da tasarım iyi olmuyor. Htc panel üreticisi değil. Referans tasarımı işlemciye göre yaptırmak zorunda. Çoğu firma kendi işlemcisine yoğunlaşmış durumda. S810 un durumu ortada. Firmaların yaptığı bir hata da seri tutarsa onun üzerine fazla bir şey ekleme yapmamaları. HTC'nin malzeme kalitesi arayüzü daima beğeniliyor. Hakikaten güzel telefonlar. Fiyat, ekran olayı ise işi bozuyor. Bir zamanlar ekran boyutu büyük dediğimiz cihazlar artık çok büyük ilgi görüyor. Phablet cihazı düşünmemize sebep olanda ekran boyutu. Lg nin G2 telefonu bu konuda hâlâ şık bir telefon.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu yapıp fiyatı da uygun bir seviyeye çekerlerse piyasayı altüst ederler.

    HTC amiral gemi sınıfını sil baştan inşa ediyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 5 Haziran 2015; 16:49:48 >
  • ben bir cihaza 1000+ para vereceğim ve sanal tuş olacak ve ekran cücük kadar olacak. android cihazlarda htc lerin optimizasyonu çok iyidir ama böyle aptallıklar yapmaması lazım

  • Telefon çok güzel yok htc yazısıymış yok sanal tuşmuş bence hiç sorun değil. Yeterki uygun fiyat olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC den bir cacık olmaz bu kafayla daha öncede söyledim şimdi de söylüyorum.Cher Wang ablamız çok yanlış yapıyor.gelsin bir dh ya kulak versin en azından Türkiye satışları katlanmazsa bende bişey bilmiyorum.arayüz muhteşem ve stabil,sağlamlık ve kalite desen lg,samsung,iphone halt yemiş.ama gel gelelim tüketici odaklı değil.biz işimizi biliyoruz istediğimiz gibi yapar tüketici de alır kafasındalar.tüketici odaklı olamadılar.fark yaratmak adına da sınıfta kaldılar.haliyle satışlar düşer.dh ya kulak verin !!!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sylargray

    Şunu yapıp fiyatı da uygun bir seviyeye çekerlerse piyasayı altüst ederler.
    HTC amiral gemi sınıfını sil baştan inşa ediyor


    işlemci ne olacak samsung elindeki işlemcileri öyle piyasaya sunmaz yani kaldı qualcom mediatek yani ikiside pek bir şey olmazlar

  • bu tasarım anlayışıyla daha çok beklerler... telefonun alttan yarısı yok anasını satayım

  • HTC, fanlarının sesine kulak verirse batışı daha hızlı olur.
  • Kasa degistirmekle nasil farklilasmayi dusunuyorlar, heryer android cihaz dolu..

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.