Şimdi Ara

Acil Yardım Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, ben şu an Kartaldayım. Dün bi araç aldım, benzin + lpg clio 97 model. Yani araba konusunda cahilim öncelikle anlamıyorum bişeyden.

    Sorunum, benzin deposunu fullerken dün benzincide yaklaşık 120 tl falan olduktan sonra arabanın altından benzin akmaya başladı. Yani tam koltukların altına denk gelen biyerlerden benzin akıyor. Eski sahibini arayıp sordum ben hiç o kadar paralık benzin almadım haberim yok ne olduğundan diyor. Renaul mail yetkili servisi aradım, depoyu değişiriz oda 1000 tl en az tutar diyor. Acaba bu arabanın sorunu nedir, bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Ne yapmamı önerirsiniz? Arabayla kaldım burda, durduğu yerde benzin akıtmıyor ama yokuşlarda yada dönüşlerde falan akıyor. Arabayı sanayiye getirmeye de korkuyorum şu an benzin akar diye. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Ne yapayım



  • Hocam eski sahibinin dediğine bakılırsa büyük ihtimal delik benzin deposunun üst taraflarında eski sahibi hiç fullemediği içinde o deliğin seviyesinin altında kaldığı içinde benzin kaçırıpta gözüne çarpmamıştır.Sizin yapabiliceğiniz benzini 5-10 litrelik bidonlara çektirip atın bagajınıza kaçak kesilene kadar kendi ustanıza gitmek istiyorsanız benzin azaldıkça bidondan takviye yaparak götürür sizi.Koltukların oradan benzin hortumu felan geçiyor mu bilmiyorum eski sahibinin gözüne çarpmadıysa dediğim gibi deponun üst taraflarında delik vardır fakat oralarda hortum olupta hortumdan kaçırıyorsa benzinin hepsini çektirmeniz lazım kaçağın kesilmesi için
  • Teşekkür ederim bilgilendirme için, ustaya getiricem ama şimdi korkuyorum da çalıştırmaya ne bileyim. Benzinde kullanırken araba tekliyo sanki benzini çekemiyomuş gibi oluyo. Anlamadım ama hayırlısı artık bakalım.
  • Sorun benzin pompasından kaynaklanıyor olabilir, bir kontrol ettirin. Ayrıca depo delik olsa sürekli benzin kokusu olurdu.
  • Şamandıra ile alakalıymış yaptırdım teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.