Şimdi Ara

Oynamayan pişman 5 e 334

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi bayiye gidip oynayacağım arkadaşlar .

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    GELİR DİYOSUN YANİ. 20 LİRA ATIYORUM ?
  • bol şans, shaktar maçının ilk yarısına bende beraberlik oynadım hadi umarım yanıltmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E8240D3D -- 4 Haziran 2015; 19:52:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerozi

GELİR DİYOSUN YANİ. 20 LİRA ATIYORUM ?

Hocam iddaa bu ne olacağı belli olmaz . Umarım fazla atmamışsınnır . Bol şans
    20 LİRA ATTIM İŞTE. HATTA KENDİM GİDEMEDİĞİM İÇİN ARKLA YOLLADIM. ŞUAN KUPON ELİMDE DEĞİL. NE KADAR VERİYO BİLMİYORUM. HİÇ BASKETBOL OYNAMAMIŞTIM BU VAKTE KADAR. HAYIRLISI OLSUN KARDEŞİM YA,CANIN SAĞ OLSUN TUTSADA TUTMASADA. TUTARSA İYİ OLUR TABİKİ DE :)
  • GÖTEBORG MAÇI BAŞLAMIŞ MESELA . NÖBETTEYİM ŞUAN SONUÇLARA BAKAMIYORUM. ÇOĞU SİTEYE GİRMİYO BURDAKİ PC LER
  • Böyle şans mı olur ya . Göteborg maçında 45.dk da gol oldu . Ulan 45 dk 0-0 ilk yarı bitmeden önce gol oluyor şansa bak ya.......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aris iy1 geldi . Başlayan diğer maçlar iyi gidiyor .

45de gol gelmese mis gibi kalan maçları takip edecektik . Lanet olsun...
  • D.Kiev - Shaktar iy 0 GELDİ

ALba Berlin - Bayern iy1 GELDİ

GÖTEBORGA YİNE SEVGİLERİMİ İLETİYORUM
  • Le mans - Strausburg 2/2 geldi sayılır . Çok fark attı strausburg oradan vereğini sanmıyorum .

Sassari 63-57 önde , handikapsız Sassari demiştim eğer Sassaride kazanırsa Göteborgun 45.dkda attığı golle kupon yatmış olacak
  • Oynayanlar için özür dilerim arkadaşlar . Kupon TEK maçtan Göteborgun 45.dk da attığı gol yüzünden malesef yattı . Diğer maçlar hepsi sorunsuz geldi . Kısmet değilmiş napalım.

@sonerozi
  • Ciğerim yanıyor . 20-30 da atsalar tamamda 45 de atınca çok koydu

Oynamayan pişman 5 e 334
    CANIN SAĞOLSUN KARDEŞ. BEN DE ÜZÜLDÜM. İNŞ İLERİKİ ZAMANLARDA TUTTURURSUN. 1,338,21 TL VERİYORDU 20 TL ATMIŞTIM :) 45. DK ŞANSSIZLIĞI.. ÇOK İYİ GELECEKTİ.
  • quote:

CANIN SAĞOLSUN KARDEŞ. BEN DE ÜZÜLDÜM. İNŞ İLERİKİ ZAMANLARDA TUTTURURSUN. 1,338,21 TL VERİYORDU 20 TL ATMIŞTIM :) 45. DK ŞANSSIZLIĞI.. ÇOK İYİ GELECEKTİ.

Vallahi hocam dk 44 oldu bıraktım takip etmeyi bi mutfağa bişeyler yedim geldim baktım gol olmuş . Acayip sinirlendim ya o gol olmasa geliyordu paralar
    MUTFAĞA GİTMEN TOTEMİ BOZMUŞ :) 44. DKDA OLMASI KÖTÜ .. 1 DK İLE KAÇMIŞ
  • quote:

44 bile değil hocam 45.dkda gol oldu ve anında ilk yarı bitti Neyse kısmet değilmiş . Bende bu kadar başarılı olacağını tahmin etmiyordum tahminlerin aslında göteborg maçına oynamasak bile iyi paralar alabilirdik . Başka bi zaman tuttururuz inşallah .

@umix353 Hocam senin yaptığın kupon ne oldu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 5 Haziran 2015; 0:30:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

44 bile değil hocam 45.dkda gol oldu ve anında ilk yarı bitti Neyse kısmet değilmiş . Bende bu kadar başarılı olacağını tahmin etmiyordum tahminlerin aslında göteborg maçına oynamasak bile iyi paralar alabilirdik aslında . Başka bi zaman tuttururuz inşallah .

İçine mi doğdu nedir, şimdi nesine'den maç sonuçlarına bakıyordum alıntı uyarısı geldi. Malesef yattı kupon zaten büyük para vermiyordu diye avutuyorum kendimi şuan.

516 0 tuttu
    520 iy0 tuttu (zaten buraya mesaj atmıştım)
    521 1 tuttu
    728 1/1 yattı Saolsun Real bir sayı daha atamadı.

iyiki 3 liralık yapmışım kuponu. Eskiden tek maçtan yatardık, ileri seviyeye geçtim tek sayıdan kupon kaybetmeyi becerdik. Neyse bülten dardı birazda şansına oynadım kuponu.

Senin kupon çok kötü olmuş ya, benim ki 66 lira veriyordu da 300 küsür tl haybeden gitmiş. Git İsveç'e götöborg kulüp binasını taşla

düzeltme yapayım, diğer arkadaş 20 liralık oynamış 1200 tl gitmiş çok üzüldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E8240D3D -- 5 Haziran 2015; 0:36:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

44 bile değil hocam 45.dkda gol oldu ve anında ilk yarı bitti Neyse kısmet değilmiş . Bende bu kadar başarılı olacağını tahmin etmiyordum tahminlerin aslında göteborg maçına oynamasak bile iyi paralar alabilirdik aslında . Başka bi zaman tuttururuz inşallah .

İçine mi doğdu nedir, şimdi nesine'den maç sonuçlarına bakıyordum alıntı uyarısı geldi. Malesef yattı kupon zaten büyük para vermiyordu diye avutuyorum kendimi şuan.

516 0 tuttu
    520 iy0 tuttu (zaten buraya mesaj atmıştım)
    521 1 tuttu
    728 1/1 yattı Saolsun Real bir sayı daha atamadı.

iyiki 3 liralık yapmışım kuponu. Eskiden tek maçtan yatardık, ileri seviyeye geçtim tek sayıdan kupon kaybetmeyi becerdik. Neyse bülten dardı birazda şansına oynadım kuponu.

Senin kupon çok kötü olmuş ya, benim ki 66 lira veriyordu da 300 küsür tl haybeden gitmiş. Git İsveç'e götöborg kulüp binasını taşla

düzeltme yapayım, diğer arkadaş 20 liralık oynamış 1200 tl gitmiş çok üzüldüm.

Baskette tek sayıyla futbolda da son dk golüyle yatmak çok koyuyor abi Kısmet değilmiş napalım

• gecmis olsun ne zaman oynadiysam beni de yatirdi goteborg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kupona sistem neden oynamazsınız anlamıyorum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.