Şimdi Ara

HTC DESİRE 816 KULLANANLAR Bİ BAKABİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar anneme hediye olarak bu telefonu almayi dusunuyorum youtubedan videolarini filan izledimde telefon hoş gerçekten ama baya büyük geldi bana.Annem ilk defa android kullanmis olcak alirsam yani bu telefona alisamaz diyede korkuyorum.

    Bide 1.elden kullanicalara danisiyim dedim telefon verilen paraya deger mi, fotograf kalitesi nasil, temasi zor mu veya bu fiyata daha iyi telefon alinilabilir mi?

    Simdiden tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhabalar hocam yaklaşık 20 gün kullandım cihazı. Telefon genel hatlarıyla oldukça güzel hele anne kullanacaksa ona dolu dolu yetebilecek bir telefon ancak boyut itibariyle biraz büyük. Hoparlör de işin içine girince kocaman oluyor anneniz büyük telefon kullanabilirse sıkıntı olmaz. Yazılım tarafı gayet akıcı, ekran çözünürlüğü biraz düşük, kamera günlük kullanım için oldukça ideal her türlü günlük işlerini rahatlıkla halledebilir. Bütçeniz doğrultusunda size daha iyi yardımcı olabilirim
  • Merhaba bu cihazdan var bende de arama geldiginde cevaplamak icin kilif uzerinde serit var ama cagri geldiginde cevaplama yapmak istedigimde kilifin altinda kaluyor. Bunun icin bi ayar varmidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asihancan

    Merhaba bu cihazdan var bende de arama geldiginde cevaplamak icin kilif uzerinde serit var ama cagri geldiginde cevaplama yapmak istedigimde kilifin altinda kaluyor. Bunun icin bi ayar varmidir.

    Kılıf kullanmamak.Diğer türlü değişiklik yapamazsınız.
  • Anlasildi tesekkurrler. Yani kilifi satip gerisini koyuveriyolar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şahsen bende desire 816g var ama daha onceki telefonum s4 daha ucuz ve daha kibar kullanışlıydı gereksiz büyüklükte g3 al aynı fiyatıda bir birine yakın daha mantıklı
    hala almadıysan boş yere alma derim
  • Almadim hocam.Nasip olmadi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.