Şimdi Ara

ANKARA KAVAKLIDERE FİAT SERVİSİ DANDİK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu arada bir ay kadar önce baskı balata değişimi için Kavaklıdere Fiat servisini herkes tavsiye etti. Fiyat araştırdım malzeme +işçilik dışarda 800 ₺... Kavaklıdere de 1000 ₺fiyat verdi.. Bende sağlam olsun diye servise yaptırdım.ertesi gün teslim aldım deneme yaptım mükemmel pamuk gibi. Debriyaj gaz pedalı kalibrasyonu mükemmel. Yolda giderken ışıklarda kalkıyodum debriyaj kaçırır gibi oldu ve eski haline geldi. Kalibrasyon kalmadı yine yukarda kavramaya başladı. Ogün hava çok yağışlıydı geri dönemedim. Aradım yarın gel bakalım dediler.ertesi gün gittim bindiler deneme sürüşü falan yaptılar yok abi normal dediler.arabayı ilk götürdüğümde ismini vermeyim bi usta bindi hemen debriyaj bitik değişmesi lazım demişti. Aynı usta şimdi bindi iyi diyo. Bende dedimki madem bu iyi hali benim eski balata boşuna değişti.. Nekadar uğraştmsa hatayı kabul etmediler..
    Bunu niye yazdım..
    . Heryerde Kavaklıdere Fiat Servisi bi övüyorlar adam bi sefer yağ değiştirmiş şöyle iyi böyle iyi diye yırtınıp duruyo... Tamam fiyatlarına bişeydemem ilgileri çok iyi ama işleri bitene kadar hele Bi şikayet le gittiysen ilgilenen pek olmuyor. Demem oki ilgi ilk başta iyi ama ilgiyle bitmiyo işçilikte lazım. Gördüm ki kavaklıderede çok uzman amanaman ustalar yok duyrulur. Tecrübeyle sabittir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Araç toplam kaç bindeydi ? Servis faturasının resmini çekip,ekleyebilirsen hep beraber bakalım ne işlem yapmışlar,ne parça kullanmışlar.

    Dışarıda daha uygun olması lazım,400 lira baskı balata takımı desen,100-200 lirada işçilik 600 tl ye tamamdır.
  • Bende aracımı boyattım, boyatmaz olaydım. Sanayideki herhangi bir ustanın çırağı bile çok daha iyi boyardı eminim. Boya damlaları 5 metre uzaktan belli oluyor. Servis diye gittik. Böyle bir rezalet yok. Kesinlikle uzak durun derim ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tan otoda aynı rezil bir yer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.