İndirdikten sonra, dosyayı belgelerim/NFSCarbon dizinine kopyalıyorsunuz ve çalıştırıyorsunuz. Aynen aşağıdaki gibi bir görüntü sizi karşılıyor. Buradan istediğiniz Alias'ı seçiyorsunuz. Mesela benim save dosyası dizini "ABJKKKKK" ama profil ismi BJKKKKK. Neyse burdan istediğiniz aliası seçip, "apply" tuşuna basıyorsunuz. İşte bu kadar
NOT : Bunu her ayrı save dosyası için yapmanız gerekiyor.
Yama bazen açıyor bazen açmıyor, uğraşması sıkıcı. Ama benim bir işime yaradı, oda save'imi hangi kodla yüklemiş olduğumu gördüm ve oyunu kaldırıp o kodu girerek kurdum. Şuan oyunum sanki hiç silinmemiş gibi.
Bu ardesteki tool yardımı ile herhangi bir save dosyası açılabiliyor(bende işe yaradı) exe dosyasını önce win98 uyumlu moda getirin oyunu çalıştırın unable to load hatasını geçin carrier de load game e tıklamadan önce bu toolu çalıştırın.
ya ben linke tıklıom sf görüntülenemio dio, sag tıkla hedefi farklı kaydet diom öle bi site bulunamadı dioooo uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
İndirdikten sonra, dosyayı belgelerim/NFSCarbon dizinine kopyalıyorsunuz ve çalıştırıyorsunuz. Aynen aşağıdaki gibi bir görüntü sizi karşılıyor. Buradan istediğiniz Alias'ı seçiyorsunuz. Mesela benim save dosyası dizini "ABJKKKKK" ama profil ismi BJKKKKK. Neyse burdan istediğiniz aliası seçip, "apply" tuşuna basıyorsunuz. İşte bu kadar
NOT : Bunu her ayrı save dosyası için yapmanız gerekiyor.
Kolay Gelsin
neler oluyor anlamadım ya bunu yüklemeden önce save im çalışıyordu ama bunu yükledim sonra sildim bir baktım save hiç çalışmıyor oyunda adını görüyor ama içi boş napcam şimdi senin yolldağın dosyayı tekrar yükledim bu seferde açılmadı error veriyor
BJKK Binbaşım dediğin programı indirdim.dediğini yaptım ama hala olmuyo.cd key yerine ne yazacağımı bilmiyorum.Daha doğrusu hiçbişey yazamıyorum.Tuşlara bastığımda kutucuklara hiçbişey yazılmıyo.Biraz daha açık bir şekilde anlatırsanız sevinrim.Yada başka bir çözümü olan varsa lütfen yollasın.Teşekkürler
BJKK Binbaşım dediğin programı indirdim.dediğini yaptım ama hala olmuyo.cd key yerine ne yazacağımı bilmiyorum.Daha doğrusu hiçbişey yazamıyorum.Tuşlara bastığımda kutucuklara hiçbişey yazılmıyo.Biraz daha açık bir şekilde anlatırsanız sevinrim.Yada başka bir çözümü olan varsa lütfen yollasın.Teşekkürler
Arkadaşlar Cd-key falan girme yok bunda, sadece istediğiniz save dosyasının ismini seçin ve apply deyin. Sonra oyuna girdiğinizde de hangi save dosyası için apply demişseniz, onu seçeceksiniz. Bu kadar basit.
Arkadaşların verdiği hiç birisi olmadı bende. Birde eski save dosyam kendi kendine çalışmamaya başladı buda tuhaf ama arkadaşların verdiği progrmalarla alakası yok daha önceden olan birşey.
Arkadaşların verdiği hiç birisi olmadı bende. Birde eski save dosyam kendi kendine çalışmamaya başladı buda tuhaf ama arkadaşların verdiği progrmalarla alakası yok daha önceden olan birşey.
Valla arkadaşım ne yalan söyleyeyim, 3 tane save dosyam var, hepsi de bu program ile tıkır tıkır çalışıyor. Bence diğer arkadaşların başka bir sorunu var ya da bir şeyleri yanlış yapıyorlar.
Playing: Half life,Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead
Waiting: Half Life 2 episode Three,Anno 1404,Lost Planet 2
Playing: Half life,Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead
Waiting: Half Life 2 episode Three,Anno 1404,Lost Planet 2