Şimdi Ara

Bu Haftanın Ücretsiz The Witcher 3 DLC'si Belli Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Çıkışından sonra The Witcher 3'ü desteklemeyi bırakmayacağının sözünü veren CD Projekt ekibi, bahsettiği ücretsiz DLC'leri de sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yeni görevler ve alternatif bir Yennefer kostümü eklenen oyunun bu haftaki içerikleri belli oldu.
     
        Belirtilenlere göre bu hafta itibariyle oyuna yeni bir zırh ve silah seti eklenecek. Nilfgaardian Armor Set'i No Man's Land'de Baron's Quartermaster'dan satın alabilirken, Skellige Crossbow'u Skellige kalesindeki Blacksmith'ten, Elven Crossbow'u da Novigrad'daki bir NPC'den satın alabileceksiniz.
     








  • Ücretsiz dlc görmek ne kadar güzel :')

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Cd Project the witcher 3 ile resmen berbat hale gelmiş oyun dünyasına kafa tuttular ve bu işin nasıl düzgün yapılacağını ve düzgün yapıldığında firmaya neler kazandıracağını çok güzel şekilde gösterdiler herkese.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: die4never2

    Cd Project the witcher 3 ile resmen berbat hale gelmiş oyun dünyasına kafa tuttular ve bu işin nasıl düzgün yapılacağını ve düzgün yapıldığında firmaya neler kazandıracağını çok güzel şekilde gösterdiler herkese.


    Ya sen ne diyon değişik

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ücretsiz DLC den kastınız bu muydu CD PROJECT ???

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu yeni zırh seti benim çok hoşuma gitti almak için atı bırakıp koşa koşa gitcem :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Sabertooth-

    Ücretsiz DLC den kastınız bu muydu CD PROJECT ???


    Sen ne sanıryordun ki usta. Tutup birkaç saatlik senaryo dlc si vereceklerini mi? Tam benim tahmin ettiğim gibi kozmetik dlcler veriyorlar. Yalnız 1 dlc de hepsini verselermiş yeriymiş. Yok 8 tane filan kandırmacadan başka birşey değil bu yaptıkları

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bari bir görev koysaydınız da görevin sonunda zırh düşseydi
  • Finallerden dolayı hiç birşey anlamadan oynadım oyunu 30 saat kadar. Mezuniyetten sonra baştan başlayacağım doya doya oynarım. Oyun mükemmel arkadaşlar grafklere falan bakmayın grafikler inanılmaz düzeyde güzel. Daha yüksek yapsalar pcler çalıştırmazdı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • adamlar oyunun yapımını bitirdi ve yayınladı.
    bundan sonra yayınlayacakları içerik kendi zamanlarını ayırıp ücretsiz yaptıkları iştir.

    eleştirmeye gerek yok. sonuçta siz parayı oyunu oynamak için verdiniz. ekstra dlcler size hediye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keras -- 2 Haziran 2015; 16:52:28 >
  • CD Project'e böyle küçük numaralar yapmak yakışmıyor bence,oyunu olduğu gibi çıkarsalarda şu haliyle bile çok severdik bu tarz minik aldatmacalara hiç gerek yok ''Bedava DLC'' adı altında verdiği şeyler oyundaki ana karakter kadar oyunda olması gereken şeyler zaten ki eminim oyun çıkmadan bunlar zaten oyunun içinde vardı ama Bedava DLC sunacağız ayağına içerikleri çıkartıp sonradan bize sundular neden mi böyle düşünüyorum çünkü geçen hafta çıkan DLC de kayıp madenciler diye bi görev verdiler DLC ile ama o görevin geçeceği mekan zaten oyunda vardı içeriye ben zaten girmiştim,DLC den sonra içeri küçük bi boss koymuşlar tek fark o yani böyle ufak şeyler verip size bedava DLC sunuyoruz demeleri komik,bi nevi aldatmacadır bu CD project zaten sevilen bi firma oyun zaten sevilen ve beklenen bi oyundu gerek yoktu bu gibi küçük aldatmacalara.Ha tabi Ubisoft gibi firmalarla kıyaslayınca yinede adamlara helal olsun aldatmacada olsa güzel bi hareket en azından diğer yapımcılara dokundurmak açısından.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Ps store da halen gözükmüyor!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yinemi witcher

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Cd Project sonunda doğru pazarlama yolunu bulmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zarbo257

    CD Project'e böyle küçük numaralar yapmak yakışmıyor bence,oyunu olduğu gibi çıkarsalarda şu haliyle bile çok severdik bu tarz minik aldatmacalara hiç gerek yok ''Bedava DLC'' adı altında verdiği şeyler oyundaki ana karakter kadar oyunda olması gereken şeyler zaten ki eminim oyun çıkmadan bunlar zaten oyunun içinde vardı ama Bedava DLC sunacağız ayağına içerikleri çıkartıp sonradan bize sundular neden mi böyle düşünüyorum çünkü geçen hafta çıkan DLC de kayıp madenciler diye bi görev verdiler DLC ile ama o görevin geçeceği mekan zaten oyunda vardı içeriye ben zaten girmiştim,DLC den sonra içeri küçük bi boss koymuşlar tek fark o yani böyle ufak şeyler verip size bedava DLC sunuyoruz demeleri komik,bi nevi aldatmacadır bu CD project zaten sevilen bi firma oyun zaten sevilen ve beklenen bi oyundu gerek yoktu bu gibi küçük aldatmacalara.Ha tabi Ubisoft gibi firmalarla kıyaslayınca yinede adamlara helal olsun aldatmacada olsa güzel bi hareket en azından diğer yapımcılara dokundurmak açısından.


    Küçük şeyler mi evet ama her hafta 2 dlc yayınlayarak oyunu bir noktada güncel tutuyorlar bir oyuncu olarak bu benim hoşuma gidiyor açıkçası. Normal şartlar altında zaten bedava olarak vermeleri gerekn şeyler tüm firmalar için geçerli bu Ama şu da var ki küçücük bir zırha ne bileyim kılıca para isteyen firmalar var ya böylesine çirkin bir pazar var. O yüzden günümüzün bu şartları altında gözüme hiç batmıyor bu küçük dlc ler. Aslında bir nevi diğer firmalara da hatırlatma gönderme oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necrospiritus -- 2 Haziran 2015; 17:58:53 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Yav arkadaş bu ne böyle :) Komedi resmen :)<br>Al bir SKYRIM, her gün 100 tane bedava dlc (mod) zaten var. Hem de 100 kat daha kaliteli.<br>Yeni nesil konsol bebelerini böyle yemlerle avutuyorlar artık.


    Seninle muhattap olmaya gerek yok egon zaten konuşuyor senin yerine eminim senden daha kültürlü ve zekidirde

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Sabertooth-

    Ücretsiz DLC den kastınız bu muydu CD PROJECT ???


    Adamlar neler yayınlayacaklarını söylediler. Ki bunlardan bazıları görev odaklı olacak (Örneğin Wİtcher 2'ye gelen ücretsiz DLC'ler) Ha siz bunları takip etmeden laf yaparsanız sizin suçunuz
  • Oyunda düzgün gözüken 2 zırhtan biriside bu olmuştur muhtemelen. İlk giydiğimiz zırh dışnda şimdiye kadar gözüme güzel gözüken bir zırh görmedim. Arkadaş oyunun belki de en güzel zırhını en kötü item yapmak nedir.

    16 dlc diye kandırmaca yaptıkları doğrudur ama ben kimsenin o verilecek dlc ler yüzünden oyunu oynadığını sanmıyorum. Yani sonuçta parayı oyuna veriyoruz, o ek görevler vs olsa da olmasa da oynayacak olan oynardı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: L.A. Ezio

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: die4never2<br><br>Cd Project the witcher 3 ile resmen berbat hale gelmiş oyun dünyasına kafa tuttular ve bu işin nasıl düzgün yapılacağını ve düzgün yapıldığında firmaya neler kazandıracağını çok güzel şekilde gösterdiler herkese.</blockquote><br><br>Ya sen ne diyon değişik

    Arkadaş çok güzel söylemiş de anlamaya kültür seviyen yetmemiş galiba.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu skyrim , dragon age vb. fanlarına :
    Ya beyler kafanız mı güzel ? Oyunu ezmek için yer aramayın ! Öyle yerlere laf atıyorsunuz ki , kendinizi rezil ediyorsunuz. Oyunda sizin gibilerin fark edebileceği bir eksi yok ! Hayır ,öteki oyunları da oynayın, bunu da . Amacınız ne ?
    Dlc'lere laf atanlara:
    Şüphesiz ki bu bir satış taktiği ama isteseler paralı satarlardı. Şikayet neden? Memnun olmayı öğrenin artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kullanımdaolmayankullanıcıadı -- 2 Haziran 2015; 21:35:20 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.