* Toplam güç (RMS): 70 watts RMS o Uydular: 45 watts RMS (2 x 7.4W ön, 15.4W merkez, 2 x 7.4W arka) o Subwoofer: 25 watts RMS * Toplam güç (Peak): 140 watts * Frekans aralığı: 40 Hz - 20 kHz * Sürücüler: o Uydular: (2) 5.08 cm 'lik sürücüler (Her bir uydu için) o Subwoofer: 13,35 cm'lik portlu sürücü * Hoparlör boyutları (Y x G x D) o Uydular: 21.35 cm x 8,15 cm x 12.7 cm o Merkez: 19.81 cm x 12.06 cm x 9.52 cm o Subwoofer: 28.57 cm x 16.51 cm x 24.76 cm
Kutu içeriği:
* Hoparlörler: 4 Uydu, 1 merkez, 1 subwoofer * Kontrol ünitesi * Renkli hoparlör kabloları * Oyun konsolları için çevirici adaptör * Kullanıcı Kılavuzu * 2-yıl garanti
x 540 varken x 530 u kimse almak istemez yanında eski kalıyo x 540 Türkiye'ye gelene kadar yenisi çıkar be başlarım böyle işe Türkiye dağıtıcısı almıyo ürünü
en son aldığım cevap şu ki kendilerinin yapacak birşeylerinin olmadığını türkiye dağıtıcısıyla ilgili olduğunu söylediler konunun. uzun lafın kısası türkiye de ki 530 lar bitene kadar beklemeye devam. işte türkiye nin teknolojideki hali :)
dostum topic açmakta biraz aceleci davranmıssın ... ilgili topicler zaten mevcut idi... setin x530 ile neredeyse aynı değerlere sahip oldugu ve subat ayında turkiye de satısa sınluacağı soyleniyor.. ayrıca araştıtrısanız d,ger bir x540 topic inde türkiye dist. telefon ve adresi verilmiş...
Arkadaşlar bende x 540 var yurt dışından geldi şöyle söyliyim x 530 farkları üzerinde matrıx tuşu var bu sayede 2,1 ses kartına bağlasanız dahi 5,1 surround ses alabilirsiniz artı tweaterlar metalle kaplı kimse patlamaz ve mıncıklayamaz ürün martta türkiyede olacak eğer satın almak istiyosanız logitech türkiyeden alabilirsinz ben telefonunu vereyim gidin alın
0532 2828302 murat bey
intel 820 işlemci 2.8 ghz 8600 gt sparkle 256 mb ddr 3 160 gb wd sata 2 hdd asus p5wd2 e premium anakart 512*4 667 mhz 2 gb corsair ram thernaltake matrix kasa 460 cm psu ld dvd rw viewsonic vx 912 19'' lcd asus p 525 pda
Arkadaşlar bende x 540 var yurt dışından geldi şöyle söyliyim x 530 farkları üzerinde matrıx tuşu var bu sayede 2,1 ses kartına bağlasanız dahi 5,1 surround ses alabilirsiniz artı tweaterlar metalle kaplı kimse patlamaz ve mıncıklayamaz ürün martta türkiyede olacak eğer satın almak istiyosanız logitech türkiyeden alabilirsinz ben telefonunu vereyim gidin alın
0532 2828302 murat bey
Dstum x540 nasıl yurt dısından aldın?, kaca maal oldu?, verdıgın telefon numarasıyla nasıl anlasa bılecegız? Bunları bzıe bıraz anlatırsan cok cok ıyı olur.
martsa çok geç yaa kötü oldu kesin gelcekmi acaba birisi firma vazgeçti getirmekten ürünü demiş doğrumu bide sen kaça aldın ürünü acaba ? memnunmusun ses kalitesi nasıl x530 la aynımı
Beyler sabredin yaw Şubat'da Türkiye'de bu arada piyasada sahte Logitechler dolanıyo x 540 hiç bir yerde yok aman dikkat edin sadece Türkiye dağıtıcısından alabilirsiniz tek tek getirebiliyorlar ama İstanbul'da olmanız lazım...