50 ytl en uygunu bence audigy value ama üstüne 20-25 ytl koyarım bi şekilde diyosan ikinci el audigy 2 zs'ler 55 dolar civarına satılıyo ama bulman zor olabilir tabi ikinci el işi de biraz uğraştırabilir. Yani hiç kasmiim diyorsan audigy live al gitsin ama uğraşırım daha kalitelisi için dersen audigy zs derim.
Bide sadece yeşil çıkışa bağladım demişssin bi bak belki kartın 5.1 felan destekliyordur.realtek2in yeni çiplerinden se seni masraftan da kurtarabilir son çıkan onboard ses çipleri bayağı bi kaliteli olmaya başladı artık eskisi gibi değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 30 Temmuz 2007; 3:36:20 >
bu arada eğer 5.1 destekliyorsa ses kartın..mic ve line girişlerini kullanarak 5.1 yapabilirsin..eğer desteği yoksa ses kartı alana kadar böyle devam et..bişey olmaz.
onboard ses katın ne ? denetim masasından bakarsan sana 5.1 destekleyip desteklemediğini söyleyebiliriz.belki destekliyordur diğer çıkışlar mic/line felandır ondan öyle zannediyorsundur.
Merhaba.. Arkadaslar gecen hafta x-540 satın aldım. ancak ben bunu dvd me baglayip ev sinema sistemi kurmayi istiyorum. Dvd min markası goldmaster D-919.. dvd den cikislari gösterildiği gibi ara aparatlar kullanarak bufeer e bağladım.. önleri öne, arkaları arkaya, center ve ws cıkıslarını da merkeze taktim.. ama kullanirken dvd player 5+1 seceneğini acinca konusmalar tamamen kesiliyo.. yanlardan ve arkadan ses geliyo ama merkezden ses gelmiyor.. acaba nerde bi eksiklik yapiyorum. bilen arkadaslar lütfen yardım edebilir mi..
onboard ses katın ne ? denetim masasından bakarsan sana 5.1 destekleyip desteklemediğini söyleyebiliriz.belki destekliyordur diğer çıkışlar mic/line felandır ondan öyle zannediyorsundur.
dostum ses kartımm. realtek ac 97 .. ilginiz için çok tşk.arkaşlar amam ben bugün fiyatını uygun buldum ve ses kartı aldım. modeli Creative Sound Blaster Audigy Value 7.1 24 bit Ses Kartı aldım.fiyatı 30 ytl..yanlız bu ses kartınn üstünde SAOUN BLASTER soket girişi var ne işe yarıyo acaba onu anlamadım...bilgilendirirseniz sevinirim ................saygılar........
ben de x540 ı alalı 4 gün oldu. mavi bilgisayardan aldım. 172 ytl. aslında creative t6060 almak için gitmiştim ama yokmuş bunu aldım iyi ki de yokmuş kesinlikle çok iyi sesi var x540 ın. bass larda kesinlikle pörtleme olmuyor.çok derin bas veriyor. woofer yeri gerçekten çok önemli. stantta test sırasında aldığım basın çok daha fazlasını aldım evde..tizler de mükemmmel.. ben de onboard ses kartı kullanıyorum ama line in line out ve mic olarak 3 çıkış var ve 3 çıkışı da bağlayıp realtek soundmax ayarlarından mic ve line in i iptal edip bunları çıkış olarak seçtim ve 5.1 elde ettim. high definition 1080 p fragmanlarda 5.1 ses mükemmel oluyor. apple ın sitesinden 1080 p olan high definition film fragmanlarını izlemenizi öneririm..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 6 Ağustos 2007; 19:26:00 >
ben de x540 ı alalı 4 gün oldu. mavi bilgisayardan aldım. 172 ytl. aslında creative t6060 almak için gitmiştim ama yokmuş bunu aldım iyi ki de yokmuş kesinlikle çok iyi sesi var x540 ın. bass larda kesinlikle pörtleme olmuyor.çok derin bas veriyor. woofer yeri gerçekten çok önemli. stantta test sırasında aldığım basın çok daha fazlasını aldım evde..tizler de mükemmmel.. ben de onboard ses kartı kullanıyorum ama line in line out ve mic olarak 3 çıkış var ve 3 çıkışı da bağlayıp realtek soundmax ayarlarından mic ve line in i iptal edip bunları çıkış olarak seçtim ve 5.1 elde ettim. high definition 1080 p fragmanlarda 5.1 ses mükemmel oluyor. apple ın sitesinden 1080 p olan high definition film fragmanlarını izlemenizi öneririm..
tabiki logitech t-6060 almadığınız için şanslıymışssınız yoksa buraya basslar kötü yeni bir ses kartı almam gerekirmi diye yazıyor olacaktınız büyük bir ihtimalle
tabiki logitech t-6060 almadığınız için şanslıymışssınız yoksa buraya basslar kötü yeni bir ses kartı almam gerekirmi diye yazıyor olacaktınız büyük bir ihtimalle