x540 ın kablolarının kısa olduğundan bahsedilmiş sizce öylemi. Ve eğer bu sistemi alır ve kablo konusunda yetersizlik görürsem ankarada nerden daha uzun bir ses kablosu temin edebilirim? birde ses kalitesi herkesi temin etmiş okuduğum kadarıyla peki yüksekliğide komşuları rahatsız edebiliyormu cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
x540 ın kablolarının kısa olduğundan bahsedilmiş sizce öylemi. Ve eğer bu sistemi alır ve kablo konusunda yetersizlik görürsem ankarada nerden daha uzun bir ses kablosu temin edebilirim? birde ses kalitesi herkesi temin etmiş okuduğum kadarıyla peki yüksekliğide komşuları rahatsız edebiliyormu cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Bizim Rahatsız olabilecek bir komşumuz yok olmazlar heralde "sıkıysa rahatsız olsun" mod on
arkadaslar gercekten kaliteli ses sunan bir player hepimizin arzusudur.winamp vs proğramları bir cok eklentiyle kullanmıs biri olarak ashampoo media player gibisini dinlemedim,gormedim.kulaklarınıza inanamayacaksınız.. http://www.inndir.com/program.php?id=21080 indirin ve farkı gorun buarada aynı linkten yine size kullanım kolaylığı sunabilecek baska skinleride indirebiliyorsunuz kullanan arkadaslar biliyordur zaten ben benim gibi bu player la yeni tanısacak arkadaslara şiddetle oneriyorum yorumlarınızı da paylasırsanız sevinirim saygılar..
arkadaslar gercekten kaliteli ses sunan bir player hepimizin arzusudur.winamp vs proğramları bir cok eklentiyle kullanmıs biri olarak ashampoo media player gibisini dinlemedim,gormedim.kulaklarınıza inanamayacaksınız.. http://www.inndir.com/program.php?id=21080 indirin ve farkı gorun buarada aynı linkten yine size kullanım kolaylığı sunabilecek baska skinleride indirebiliyorsunuz kullanan arkadaslar biliyordur zaten ben benim gibi bu player la yeni tanısacak arkadaslara şiddetle oneriyorum yorumlarınızı da paylasırsanız sevinirim saygılar..
arkadaşım bu ne ya valla cırrrrrr diye ses geliyor sistemden valla winamptan bi farkı yok
arkadaşım bu ne ya valla cırrrrrr diye ses geliyor sistemden valla winamptan bi farkı yok
dostum equalizer ayarlarını yaptın mı?ayarlardan al 'depth boost' a birde aşağıdaki 'enable equalizer' i tikle birde bunları yapıp dene eger yaptığın halde beğenmediysen bişey diyemiyeceğim sonucta kulak zevki..
Arkadaslar ben yeni alacaiğim bilgisayarda bu ses sitemini almak istiyorum. Fakat sistem artık benim bütçemin limitine dayandi ve bu limitte x-540 ile birlikte ses karti alacak param kalmadi. Artık son noktadayim diyebiliriz İşte dediğim gibi en son x-540 koydum sisteme. Ses karti alamayacağim içinde onbord ses karti ile idare etmek zorundayim. Alacağim anakar Msi P35 Neo-F dir. Bu anakarti onborard ses karti ile X-540 tan iyi bir verim alabilirmiyim?? Zira gecen bir firmaya gittim dandik bir bilgisayara X-530 takmişlardi ve ses gayet iyi çikiyordu. Bass ta gayet güzel bir şekilde ritim tutuyordu. Acaba ben aldiğimda da bu şekilde olacak mi diye merak ediyorum. Onbord ses karti ile denemiş olan arkadaslar cevap verebilirse çok sevinirim. Eğer Onboard ses karti ile bir anlamı yok diyorsanız digip 2 tane dandik hopörlör alacam. Saygilar...