Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası. Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sokak_papagani

4 Temmuz 2007; 14:26:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

x540 ın kablolarının kısa olduğundan bahsedilmiş sizce öylemi. Ve eğer bu sistemi alır ve kablo konusunda yetersizlik görürsem ankarada nerden daha uzun bir ses kablosu temin edebilirim? birde ses kalitesi herkesi temin etmiş okuduğum kadarıyla peki yüksekliğide komşuları rahatsız edebiliyormu cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Fotoğraflarım için tıklayın
CANON EOS 400D
guvenkab

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2007; 14:44:14 

quote:

Orjinalden alıntı: kutaykosem

x540 ın kablolarının kısa olduğundan bahsedilmiş sizce öylemi. Ve eğer bu sistemi alır ve kablo konusunda yetersizlik görürsem ankarada nerden daha uzun bir ses kablosu temin edebilirim? birde ses kalitesi herkesi temin etmiş okuduğum kadarıyla peki yüksekliğide komşuları rahatsız edebiliyormu cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Bizim Rahatsız olabilecek bir komşumuz yok olmazlar heralde "sıkıysa rahatsız olsun" mod on

maverick84

6 Temmuz 2007; 3:10:32 

arkadaslar gercekten kaliteli ses sunan bir player hepimizin arzusudur.winamp vs proğramları bir cok eklentiyle kullanmıs biri olarak ashampoo media player gibisini dinlemedim,gormedim.kulaklarınıza inanamayacaksınız.. http://www.inndir.com/program.php?id=21080 indirin ve farkı gorun buarada aynı linkten yine size kullanım kolaylığı sunabilecek baska skinleride indirebiliyorsunuz kullanan arkadaslar biliyordur zaten ben benim gibi bu player la yeni tanısacak arkadaslara şiddetle oneriyorum yorumlarınızı da paylasırsanız sevinirim saygılar..

emre6128

6 Temmuz 2007; 12:40:59 

indiriyorum bakalım dediğin kadar varmıymış

"Bayrakları Bayrak Yapan Üstündeki Kandır Toprak Eğer Uğruna Ölen Varsa Vatandır"
yaman156

7 Temmuz 2007; 13:32:28 

arkadaşlar bende x540 almak istiyorum varmı bilen şuan en iyi fiyat nerde?

Devrimci isteyen Che'yi, Lenin'i Stalini örnek alacağına ATATÜRK' ü ÖRNEK ALSIN..

http://www.nurlubahce.tr.cx/ sitemize bekliyoruz...
Ctrlshft

7 Temmuz 2007; 23:00:25 

quote:

Orjinalden alıntı: maverick84

arkadaslar gercekten kaliteli ses sunan bir player hepimizin arzusudur.winamp vs proğramları bir cok eklentiyle kullanmıs biri olarak ashampoo media player gibisini dinlemedim,gormedim.kulaklarınıza inanamayacaksınız.. http://www.inndir.com/program.php?id=21080 indirin ve farkı gorun buarada aynı linkten yine size kullanım kolaylığı sunabilecek baska skinleride indirebiliyorsunuz kullanan arkadaslar biliyordur zaten ben benim gibi bu player la yeni tanısacak arkadaslara şiddetle oneriyorum yorumlarınızı da paylasırsanız sevinirim saygılar..

arkadaşım bu ne ya valla cırrrrrr diye ses geliyor sistemden valla winamptan bi farkı yok

Aslanlar Sahada Tribünler Ayakta 90 Dakika Taraftar Arkanda!!!

msn: timberwolwes_99@hotmail.com
maverick84

8 Temmuz 2007; 7:16:26 

quote:

Orjinalden alıntı: 77_alemci

quote:

Orjinalden alıntı: maverick84

arkadaşım bu ne ya valla cırrrrrr diye ses geliyor sistemden valla winamptan bi farkı yok

dostum equalizer ayarlarını yaptın mı?ayarlardan al 'depth boost' a birde aşağıdaki 'enable equalizer' i tikle birde bunları yapıp dene eger yaptığın halde beğenmediysen bişey diyemiyeceğim sonucta kulak zevki..

KangarooKid

8 Temmuz 2007; 16:39:03 

quote:

Orjinalden alıntı: yaman156

arkadaşlar bende x540 almak istiyorum varmı bilen şuan en iyi fiyat nerde?

tam olarak nerde en ucuz bilmiyorum ama 150 ytl den fazla verme

hasan1986

Sisteme Gözat

8 Temmuz 2007; 19:57:57 

Arkadaslar ben yeni alacaiğim bilgisayarda bu ses sitemini almak istiyorum. Fakat sistem artık benim bütçemin limitine dayandi ve bu limitte x-540 ile birlikte ses karti alacak param kalmadi. Artık son noktadayim diyebiliriz İşte dediğim gibi en son x-540 koydum sisteme. Ses karti alamayacağim içinde onbord ses karti ile idare etmek zorundayim. Alacağim anakar Msi P35 Neo-F dir. Bu anakarti onborard ses karti ile X-540 tan iyi bir verim alabilirmiyim?? Zira gecen bir firmaya gittim dandik bir bilgisayara X-530 takmişlardi ve ses gayet iyi çikiyordu. Bass ta gayet güzel bir şekilde ritim tutuyordu. Acaba ben aldiğimda da bu şekilde olacak mi diye merak ediyorum. Onbord ses karti ile denemiş olan arkadaslar cevap verebilirse çok sevinirim. Eğer Onboard ses karti ile bir anlamı yok diyorsanız digip 2 tane dandik hopörlör alacam. Saygilar...

Mert Olanin Talihi Namert Olurmuş...
emre6128

8 Temmuz 2007; 21:18:40 

neden anlamı olmasın dostum kaç kişi ayrıca ses kartı alıyoki al sen uygun equalizer ayarlarıyla seni tatmin edecektir merak etme

"Bayrakları Bayrak Yapan Üstündeki Kandır Toprak Eğer Uğruna Ölen Varsa Vatandır"
fatih90216

8 Temmuz 2007; 22:09:31 

hiç korkmadan al

bendeki de onboard yetiyorda artıyor

MGMuhammet

8 Temmuz 2007; 22:40:48 

Onboard ta bile muhteşem ses performansı var. Hiç düşünmeden al derim. Oyunlarda filmlerde kendini onların içinde gibi hissediyosun.

cobi

9 Temmuz 2007; 0:47:55