Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: skinner
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası. Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
maverick84

25 Haziran 2007; 19:46:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar woofer ı kesinlikle masaustu yada sehpa ustu gibi yerlere koymayın en guzel yer kosede ve yer de olması woofer için sonra arkadas gibi ses boğuluyor dersiniz ayrıca arkalardan sesin yuksek gelmesini istiyorsanız yukleyin dfx 8.0 sonra ayar cekinbenim ayarlarım:1fidelitiy(3yada 4) 2.ambience(5) 3. 3d sorround(3) 4.dynamic boost(5) 5.hyperbass(3) bu ayarlarla gayet guzel ses alıyorum tavsiyem kesinlikle ama kesinlikle dfx 8.0 ı indirmeniz crack li olanı tabi ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick84 -- 25 Haziran 2007; 19:50:17 >

BèRuTTì

25 Haziran 2007; 21:07:20 

şurdaki resimdeki soldaki eğiklik herkestemi var acaba çünkü bugün dikkat ettimde bendede var ilk kez gördüm durup duruken eğilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hami10 -- 25 Haziran 2007; 21:09:00 >

Tendürek

25 Haziran 2007; 22:04:35 

Ben sistemi dün aldım merkez uyduyu mönitörün üzerine yerleştirdiğimde ilk gözüme çarpan eğiklikti.

Hamdım,piştim,yandım.....
BèRuTTì

25 Haziran 2007; 22:37:47 

alla allah hme sağda hem solda eziklik var bende ama ilk kez bu sabah gözüme çarptı dedim bu nasıl oluyo ben uyurken gelip biri çekiclmei çaktı

şimdi herkeste varmı bu eziklik sağda ve solda olamaz ya ne iş ??

maverick84

25 Haziran 2007; 22:59:10 

quote:

Orjinalden alıntı: Hami10

alla allah hme sağda hem solda eziklik var bende ama ilk kez bu sabah gözüme çarptı dedim bu nasıl oluyo ben uyurken gelip biri çekiclmei çaktı

şimdi herkeste varmı bu eziklik sağda ve solda olamaz ya ne iş ??

valla benimkinde yok oyle bişey imalat hatası olabilir seninkisi garantisi vardır git değiştir bence hemen

guvenkab

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Haziran 2007; 23:06:57 

ezük değil onlar tasarım olabilir tabi hani teşir hoparlörlerine parmaklarını sokanlar var ya yeltenmesinler diye yapılmış

BèRuTTì

26 Haziran 2007; 10:37:46 

arkadaşlar bi kaç kiş idaha yorumlasın eğer eziklikse centerdaki gidip iade etmeye bakıcam ama metal ızgaralar kolay kolay eğilcek gibide değil yaw.. sizde varmı böyle bişey üstteki resimdsede bariz belli eğiklik.

ademdemir

26 Haziran 2007; 16:12:59 

quote:

Orjinalden alıntı: MGMuhammet

quote:

Orjinalden alıntı: _VoRTeX_

quote:

Merhabalar.. Bir sorum olacak.. Onboard seskartım var. _VoRTeX_ sen X540 ı bağladığına göre bilirsin. Ben bağladım bilgisayara ama, arka hoparlör girişini bilgisayarın arkasındaki mikrofon girişine bağlayıp arka hoparlör diye tanıttım. Center ı da line in e takıp center diye tanıttım. Ön hoparlörleri kendi girişinde çalıştırabildim. Ama kasanın arkasındaki center ve arka girişlere taktığımda bilgisayar onları tanımıyo. Bu neden olabilir. Yoksa o girişleri boşuna mı koymuşlar?? Yardımlarınızı bekliyorum lütfen..

Anladığım kadarıyla ses kartında 6 giriş var. Ses kartının programından bir ayar yapman gerekiyor olabilir. O yüzden birşey söyleyemiyorum. Ses kartının programının bir resmini ekleyebilirsen daha da yardımcı olabilirim.

3 giriş varsa Line-In girişine(mavi) arka uyduları, Mikrofon girişine(pembe) de center uyduyu bağla. Ön uydular zaten olması gerektiği yerde.

6 girişim var ama işte rear ve center girişlerine takınca hoparlörleri bilgisayar görmüo. Donanımsal mı diye merak ediyorum. Programın resmi şu:

http://img402.imageshack.us/my.php?image=adszzr7.jpg

resim nasıl ekleneceğini bilmediğim için eklenmiş bir resmi göstereyim dedim. Benim aktif olan girişler resimdeki line-in, mikrofon girişi, ve L R yazan ön hoparlör girişleri aktif oluyo. Ama yine resimdeki Lb Rb girişi ve Ls Rs girişine kabloları doğru taksam bile pasif kalıyo ve o hoparlörlerden ses gelmiyo. Yine yardımlarınızı bekliyorum lütfen...

Merhaba arkadaşım, benzer bir sorun ben de de vardı. Benim anakart center jakını taktığımda tanımıyordu, ben de center jakını line-in girişine taktım ve ses kartı ayarlarından line-in girişini Center olarak ayarladım ve bu şekilde kullanıyorum şu anda. Yalnız kasa ön panelindeki mikrofon ve kulaklığın kablosunu anakart üzrinden sökünce sorun düzeliyor ama ben biraz önce bahsettiğim şekilde kullanmayı tercih ediyorum. Bilgisayarımın özellikleri aşağıda yazılı. Ayrıca bu durum bu konunun ilk sayfalarında veya Anakartlar kısmında Gigabyte DS3 başlıklı konuda konuşulmuştu.

Asus TA-9A Kasa, Gigabyte 965P-S3 anakart, Intel Core2Duo E6400 2.13 Ghz işlemci, Kingston 1 GB 667 Mhz DDR2 Ram, Asus EN7600GS 512 MB Ekran kartı, Seagate 250 GB Sata2 NCQ 16 MB Harddisk, LG H42N 18X DVD-Writer, Benq FP92W 19" Lcd Ekran, A4Tech X-750F Lazer Mouse, F Klavye, Trust 9"X12" (A4+) grafik tablet, Logitech x-540 70W 5+1 Hoparlör, Canon A610 fotoğraf makinası, eski Mustek 1200 USB Plus tarayıcı
guvenkab

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Haziran 2007; 20:10:27 

bugünde gelmemiş set Hadi beaaa Pazar günü sipariş verdik salı oldu hala bekliyoruz

MGMuhammet

26 Haziran 2007; 22:34:24 

quote:

Orjinalden alıntı: ademdemir

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _VoRTeX_

quote:

Merhabalar.. Bir sorum olacak.. Onboard seskartım var. _VoRTeX_ sen X540 ı bağladığına göre bilirsin. Ben bağladım bilgisayara ama, arka hoparlör girişini bilgisayarın arkasındaki mikrofon girişine bağlayıp arka hoparlör diye tanıttım. Center ı da line in e takıp center diye tanıttım. Ön hoparlörleri kendi girişinde çalıştırabildim. Ama kasanın arkasındaki center ve arka girişlere taktığımda bilgisayar onları tanımıyo. Bu neden olabilir. Yoksa o girişleri boşuna mı koymuşlar?? Yardımlarınızı bekliyorum lütfen..

Anladığım kadarıyla ses kartında 6 giriş var. Ses kartının programından bir ayar yapman gerekiyor olabilir. O yüzden birşey söyleyemiyorum. Ses kartının programının bir resmini ekleyebilirsen daha da yardımcı olabilirim.

3 giriş varsa Line-In girişine(mavi) arka uyduları, Mikrofon girişine(pembe) de center uyduyu bağla. Ön uydular zaten olması gerektiği yerde.

6 girişim var ama işte rear ve center girişlerine takınca hoparlörleri bilgisayar görmüo. Donanımsal mı diye merak ediyorum. Programın resmi şu:

http://img402.imageshack.us/my.php?image=adszzr7.jpg

resim nasıl ekleneceğini bilmediğim için eklenmiş bir resmi göstereyim dedim. Benim aktif olan girişler resimdeki line-in, mikrofon girişi, ve L R yazan ön hoparlör girişleri aktif oluyo. Ama yine resimdeki Lb Rb girişi ve Ls Rs girişine kabloları doğru taksam bile pasif kalıyo ve o hoparlörlerden ses gelmiyo. Yine yardımlarınızı bekliyorum lütfen...

Merhaba arkadaşım, benzer bir sorun ben de de vardı. Benim anakart center jakını taktığımda tanımıyordu, ben de center jakını line-in girişine taktım ve ses kartı ayarlarından line-in girişini Center olarak ayarladım ve bu şekilde kullanıyorum şu anda. Yalnız kasa ön panelindeki mikrofon ve kulaklığın kablosunu anakart üzrinden sökünce sorun düzeliyor ama ben biraz önce bahsettiğim şekilde kullanmayı tercih ediyorum. Bilgisayarımın özellikleri aşağıda yazılı. Ayrıca bu durum bu konunun ilk sayfalarında veya Anakartlar kısmında Gigabyte DS3 başlıklı konuda konuşulmuştu.

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Ben de aynı şekilde yapıyorum mikrofon girişinden yan hoparlörleri alıyorum. Bu girişlerin hepsinin çalışma imkanı yok mu?? Hem arkadaki altılı hem de öndeki ikili çalışsın istiyorum ama arkadaki iki tane giriş çalışmıyo.Anakartın bi problemimi bu??

MGMuhammet

26 Haziran 2007; 22:36:50 

Teknosadan aldım ben ilk açtığımda farkettim center ın iki tarafında hafif eğiklik vardı. Gittim değiştirdim şimdi sadece bir tarafta çok hafif var. Bence kutu içinde bu hoparlöler eziliyo, üretimden olduğunu düşünmüyorum ben. Ama eğik olmayanı da bulmak çok zor. Teknosada 3 kutu açtırdım. En son yeter dediler En iyisini aldım

Duncan Idaho

27 Haziran 2007; 0:18:40 

Eğiklik ilk bakışta farkedilmiyor. Farketmek için iyice incelemek lazım. Kısacası çok öenmli bir sorun değil. Ayrıca bu sorunun ses kalitesine de bir etkisi olduğunu sanmıyorum. Tüm sistemi söküp Teknosaya git gel yapmaya deymez.

guvenkab

Sisteme Gözat

27 Haziran 2007; 0:28:56 

quote:

Orjinalden alıntı: Duncan Idaho

Eğiklik ilk bakışta farkedilmiyor. Farketmek için iyice incelemek lazım. Kısacası çok öenmli bir sorun değil. Ayrıca bu sorunun ses kalitesine de bir etkisi olduğunu sanmıyorum. Tüm sistemi söküp Teknosaya git gel yapmaya deymez.

doğru sonuçta zaten modelin orda açı yapmış olması onu normalmiş gibi gösterebilir

emre6128

27 Haziran 2007; 12:56:13