arkadaşlar x-540 ile creative audio zs uyumlumudur???.önceden creative 5.1 bağlıyordum laptop a pcmia kart ile 5.1 çıkışı alabiliyorum fakat bu logitech i de bağladığım zaman sorunsuz çalışırmı??? bunda da 5.1 çıkış alabilirmiyim
bilgisi olan yazsın lütfen yarın almayı düşünüyorumda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aston -- 18 Haziran 2007; 20:25:37 >
arkadaşlar x-540 ile creative audio zs uyumlumudur???.önceden creative 5.1 bağlıyordum laptop a pcmia kart ile 5.1 çıkışı alabiliyorum fakat bu logitech i de bağladığım zaman sorunsuz çalışırmı??? bunda da 5.1 çıkış alabilirmiyim
bilgisi olan yazsın lütfen yarın almayı düşünüyorumda
Bende Audigy 2 Zs var ve X-540 ile mükkemel uyumlu biçimde geçiniyorlar. Gönül rahatlığı ile alabilirsin.
Evet arkadaşlar... Sistemi nihayet kurdum ve bir kaç test yaptım.
Kumanda küçük ve şık. Gayet iyi olmuş. Bas ve tiz performansı gerçekten iyi.(Ses kartım o/b olmasına rağmen) DVD filmlerde de gayet güzel verim aldım.(Kill Bill 2, The Memories of Geisha) Kumandadaki kulaklık girişinin ses seviyesi X-530'la aynı.(Ses kartının ayarlarından kontrol ediliyor.) Şu anda elimde 2 sistem olduğundan(X-530 - X-540) ikisi arasında bazı kıyaslamalar yaptım. Görebildiğim farklar şöyle(Kumanda ve dış görünüş hariç):
* X-530'un kabloları 5-10 cm falan daha uzun. (Adamlar uzatacağına daha da kısaltmışlar kabloları. ) * X-530'da ses düğmesinin çeyrekte verdiği ses yüksekliğini @Hami10'un da belirttiği gibi X-540'ta ortadan biraz daha aşağıda veriyor.(Genel olarak ses güçleri aynı. İki sistemi de son seste dinledim. Yanlış anlaşılma olmasın ) * X-540'ın tizleri X-530'dan daha iyi. * X-530'daki çat sesi olayı giderilmiş. Elektrik düğmesini falan kapattığınızda çatır çutur sesler gelmiyor. Bu çok iyi olmuş.
Genel olarak söyleyecek olursam sistemden gayet memnunum. Önceki sayfalarda bir arkadaşın da söylediği gibi, yakında X-530'un tahtını alır. Yanında gelen hediyeler derseniz... eh işte idare eder. Webcam'den pek memnun olduğumu söyleyemiycem. Klavye derseniz şu an onunla yazıyorum gayet güzel. Gamepad'i deneme fırsatım olmadı çünkü bilgisayarımda gamepad kullanabileceğim bir oyun yok. İzmir'deki arkadaşlara tavsiyem eğer X-540 almayı düşünüyorsanız hediyeli pakedi tercih edin. Fazla araştırma fırsatım olmadı ama yaptığım araştırmada en iyi fiyatı Tekmar'dan aldım.(170 YTL(Bayi fiyatı olarak) 180 YTL son kullanıcı) Bence 20 YTL fazla verip bu seti almak daha mantıklı.
Tavsiye ederim. Benim gibi bir ev kullanıcısı için gayet güzel bir sistem.
Edit: Yazım hatası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VoRTeX_ -- 19 Haziran 2007; 0:42:09 >
Intel Pentium D 925 3.0 GHz@3.6 Ghz ... ASUS P5WD2 Premium ... ASUS ATI Radeon EAX1300 Pro PCI-e 256MB ... OCZ 2 GB (2*1 Kit) PC5300 667Mhz DDR2 CL5@4-4-4-12 ... Samsung HD321KJ 320GB SATAII ... Western Digital My Book Premium ES 500GB e-SATA External ... ASUS DRW-1814BLT LightScribe DVD-RW ... NEC NR-9500B CD-RW ... Logitech X-530 70W RMS 5.1 ... Logitech Internet Pro Keyboard ... Logitech MX620 Cordless Laser Mouse ... HP w2207h 22" HDMI LCD Monitor ... ASUS AAM6030BI 4 Port ADSL Modem ... ASUS WL-BTD201M Bluetooth® Dongle ... A4Tech PK635 WebCam ... Nokia N-Gage Classic
Ya bu X-540' ın kutusunda PS2 uyumlu falan yazıyor, ama PS2' ye bağlamak için nasıl bir ara aparat, kablo vs. almak lazım bulamadım ben. PS2 üstünde nasıl bir bağlantı gerçekleştirmemiz lazım ?
Ya bu X-540' ın kutusunda PS2 uyumlu falan yazıyor, ama PS2' ye bağlamak için nasıl bir ara aparat, kablo vs. almak lazım bulamadım ben. PS2 üstünde nasıl bir bağlantı gerçekleştirmemiz lazım ?
Ara bir aparat almana gerek yok. Zaten kutunun içinden bağlantı için resimdeki kablo çıkıyor. Bununla bağlayabilirsin.
Aparatın açık yeşil dişi strereo girişine X-540'ın açık yeşil kablosunu takacaksın. Diğer beyaz ve kırmızı girişe de PS2'nin tv'ye bağladığın ses kablolarını bağlayacaksın. PS2'nin sarı kablosu yine tv'de kalacak.
Tabi bir de matrix tuşuna basacaksın ki hepsinden ses gelsin. Ondan sonra gelsin MGS 3..
Intel Pentium D 925 3.0 GHz@3.6 Ghz ... ASUS P5WD2 Premium ... ASUS ATI Radeon EAX1300 Pro PCI-e 256MB ... OCZ 2 GB (2*1 Kit) PC5300 667Mhz DDR2 CL5@4-4-4-12 ... Samsung HD321KJ 320GB SATAII ... Western Digital My Book Premium ES 500GB e-SATA External ... ASUS DRW-1814BLT LightScribe DVD-RW ... NEC NR-9500B CD-RW ... Logitech X-530 70W RMS 5.1 ... Logitech Internet Pro Keyboard ... Logitech MX620 Cordless Laser Mouse ... HP w2207h 22" HDMI LCD Monitor ... ASUS AAM6030BI 4 Port ADSL Modem ... ASUS WL-BTD201M Bluetooth® Dongle ... A4Tech PK635 WebCam ... Nokia N-Gage Classic
Merhabalar.. Bir sorum olacak.. Onboard seskartım var. _VoRTeX_ sen X540 ı bağladığına göre bilirsin. Ben bağladım bilgisayara ama, arka hoparlör girişini bilgisayarın arkasındaki mikrofon girişine bağlayıp arka hoparlör diye tanıttım. Center ı da line in e takıp center diye tanıttım. Ön hoparlörleri kendi girişinde çalıştırabildim. Ama kasanın arkasındaki center ve arka girişlere taktığımda bilgisayar onları tanımıyo. Bu neden olabilir. Yoksa o girişleri boşuna mı koymuşlar?? Yardımlarınızı bekliyorum lütfen..
Merhabalar.. Bir sorum olacak.. Onboard seskartım var. _VoRTeX_ sen X540 ı bağladığına göre bilirsin. Ben bağladım bilgisayara ama, arka hoparlör girişini bilgisayarın arkasındaki mikrofon girişine bağlayıp arka hoparlör diye tanıttım. Center ı da line in e takıp center diye tanıttım. Ön hoparlörleri kendi girişinde çalıştırabildim. Ama kasanın arkasındaki center ve arka girişlere taktığımda bilgisayar onları tanımıyo. Bu neden olabilir. Yoksa o girişleri boşuna mı koymuşlar?? Yardımlarınızı bekliyorum lütfen..
Anladığım kadarıyla ses kartında 6 giriş var. Ses kartının programından bir ayar yapman gerekiyor olabilir. O yüzden birşey söyleyemiyorum. Ses kartının programının bir resmini ekleyebilirsen daha da yardımcı olabilirim.
3 giriş varsa Line-In girişine(mavi) arka uyduları, Mikrofon girişine(pembe) de center uyduyu bağla. Ön uydular zaten olması gerektiği yerde.
Ulen bekledin bekledin en sonunda aldın.Tutturdun illa X-540 diye Gelcem görecem bakalım nasıl tutturmuşsun duvara. Centerda notebooka tutturmak için yer olması çok enteresan.
Sorcaktım bak unuttum samuraida 5+1 desteği varmı
sonunda bende bu hafta sonu x540 alıyorum ama bir sorum olacak. bende şimdi vista var birde ses kartı anakartta var yani onboard acaba x540'ın performansı winxp ile vista arasında bir fark olur mu yani winxp'de taktığımla vista'da takdığımla ses kalitesi aynı olur mu acaba? malum vista ses kartlarıyla uyumlu değil.